Jump to content

Tønne

Medlemmer
 • Content Count

  379
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

117 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Du må huske at samme person lekket begge saker her, altså angående cruch/overtid og at de ble hacket av en ukjent person utenfor Sony og Naughty Dog. Det virker også veldig underlig at en misfornøyd ansatt ville lekket detaljer om en spill både han/hun og mange andre kolleger har jobbet med i over 5år. Arrogant holdning spør du meg. Ser at dette med "crunch" eller overtid er kjedelige saker, men spillbransjen er langtfra eneste bransje som har perioder med dette. Velger å vente til anmeldelser er ute av spillet i juni for å dømme spillet selv, dette virker skikkelig typisk Internett å bare hate blindt og fortsatt stå på teorier som ikke har et grunnlag lengre. Er så fullstendig enig i denne artikkelen: https://www.vg247.com/2020/05/04/the-last-of-us-part-2-hate/
 2. Kan være greit å se gjennom denne med Digital Foundry hvor de poengterer de forskjellige komponentene i PS5. Både på godt og vondt. https://www.youtube.com/watch?v=4higSVRZlkA
 3. Kommer til å kjøpe spillet, men om dette rasket som kalles loot boxer blir for gjennomsyret så blir det ikke mange timene med spillet. Grinde for å låse opp en hero er greit nok, men tanken av at noen slenger inn ekte penger og kommer lengre frem enn resten er kvalmt.
 4. Snedig kommentar på slutten, men poenget var vel at samtlige race blir slik i forza. Om man ønsker å spille litt seriøst online så er GtS overlegent.
 5. Jeg kan godt se at GTS ikke er for alle og ikke helt hva man forventer, npr man tenker på tidligere spill i serien. For meg så er dette et bilspill jeg har ventet lenge på. Her fokuseres det mye på Sport modusen og spillere som kjører mot hverandre. Dette er virkelig noe jeg har ventet på noen gjøre, da dette er helt håpløst i tilfeldige lobbyer som i forza. Her er hvordan det ser ut: Men i starten nå er det for lite som foregår i sport moden dessverre, håper dette blir snekret på. Er så fryktelig mye mer givende å vinne mot andre mennesker enn AI.
 6. Orker ikke dette, da loot boxer er en pest som sprer seg i en rekke spill nå. Og man skal kunne kjøpe disse for ekte penger senere. Håper GT sport gjør ting beder, liker fokuset på multiplayer godt og spillte det i beta fasen. De som kjører som tullinger vil havne med tilsvarende kjørere. Ypperlig det.
 7. Gleder meg Håper det blir litt mer innhold denne gangen.
 8. Veldig godt utgangspunkt dette her. Er lei av den uendelige early access festen som Dayz og h1z1 holder på med. Håper de har et godt tidsskjema framover og ikke hiver inn masse latterlige skins, da jeg liker stilen til spillet veldig godt nå.
 9. hehe, helt enig i det som står over. Dette spillet gir virkelig noen merkverdige øyeblikk som få andre spill klarer å skape
 10. Om pc utgaven stemmer så blir det kjøpt. Likte Destiny, men ettersom de fleste jeg kjenner spiller pc så fikk jeg ikke prøvd raids med mine nærmeste venner. Håper dette blir bra
 11. Var greit å få tak i Switch på Tiller i Trondheim. Var flere igjen da jeg var der rundt kl 10:15. Var dessverre tomt for pro controllere da får holde ut med den som følger med.
 12. Hadde ikke tenkt å skaffe noe Switch med det første, men har blitt bitt av basillen :| Skal se om noen butikker har den på lager når de åpner nå kl 10. Prøvde å reservere på expert men ble bare error så
 13. Kjøpte Titanfall 2 når det var Black Friday tilbud, men hadde ikke rørt det før helgen som var nå. Utrolig undervudert spill, koser meg i multiplayer og alt av innhold er gratis sier sitt. Synd at spillerbasen er utrolig liten, da spesielt på PC. Kommer til å dø ut helt om ikke noe spesielt skjer.
 14. Litt gøyal video fra en som ikke fikk noe særlig tilbakemelding om hvor "flink" han var som Lucio fordi han spilte på konsoll. Noen måneder senere så laget han en video som slo rett i hjerterota til mange ihuga Pc master race guttunger.
×
×
 • Create New...