Gå til innhold

Sidious

Medlemmer
 • Innlegg

  1 608
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

19 479 profilvisninger

Sidious sine prestasjoner

629

Nettsamfunnsomdømme

 1. Dead Space ('23), Forza Horizon 5, Sniper Elite 5 og Dave the diver.
 2. Hei, har en bekjent som har kjøpt noen avdelingsmerker som tydeligvis har blitt brukt eller brukes i Forsvaret. Han lurer på hvilke avdelinger eller bataljoner disse ulike merkene representerer. Er det noen her som har peiling på dette?
 3. Darn tough selger sokker som har livstidsgaranti. Koster dog rundt 2-300 for et par. På grunn av prisen har jeg bare et par selv, men enn så lenge er det ikke hull i de. Dessuten motvirker de svette da de består av merinoull.
 4. Har kun spilt i noen timer, men det er utvilsomt et sjarmerende, lite spill.
 5. Et makeløst spill, men som Chaos skriver ovenfor, er det mulig det er litt for sært for enkelte. Tok noen timer (ca. tre) å komme ordentlig inn i spillet, men lot meg trollbinde helt og holdent etter den litt trege starten.
 6. Synes grafikken passer spillet. Samtlige spill i serien har vel hatt sin egen vri på grafikken uansett? Har kun spilt i halvannen times tid, men er særs fornøyd med spillet hittil. Det lever opp til forventningene, selv om jeg er litt skuffet over at mitt eget intellekt ikke er tilstrekkelig til å løse gåtene i spillet i den grad jeg hadde ønsket. Kjekt at man har muligheten til å få hint i spillet da, uten å måtte ty til walkthroughs. Nyter opplevelsen, stemninga og musikken i spillet.
 7. Ja, prøver selv å gjøre dette så langt det er mulig. Forkastelig det Kina bedriver.
 8. Morsomt å høre. Det første spillet var unikt og passet nok ikke for alle. Var selv skeptisk til det de første timene, men da jeg kom ordentlig inn i det, falt jeg pladask for spillet. En sterk opplevelse og et av de beste spillene jeg har spilt de siste årene!
×
×
 • Opprett ny...