Gå til innhold

Sidious

Medlemmer
 • Innlegg

  1 612
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

20 002 profilvisninger

Sidious sine prestasjoner

629

Nettsamfunnsomdømme

 1. En særs positiv overraskelse. Minner mye om Little Nightmares, men er altså bygget rundt nordisk folketro og mystikk. Et godt kjøp, spesielt til den røverprisen man får det for på Steam nå.
 2. Kjøpte dette på Epic Store her om dagen og angrer definitivt ikke. Stemningsfullt spill.
 3. Trist å høre. Han hadde en minneverdig stemme som bidro til å sette stemningen i Max Payne.
 4. Kan det være et forsøk på å spille av musikk over Bluetooth?
 5. Tør man spørre hvor mange timer det tok å runde hovedspillet? Selv var jeg nødt å kaste inn håndduken etter noen timer. Har likevel kjøpt dlc-en.
 6. Dead Space ('23), Forza Horizon 5, Sniper Elite 5 og Dave the diver.
 7. Hei, har en bekjent som har kjøpt noen avdelingsmerker som tydeligvis har blitt brukt eller brukes i Forsvaret. Han lurer på hvilke avdelinger eller bataljoner disse ulike merkene representerer. Er det noen her som har peiling på dette?
 8. Darn tough selger sokker som har livstidsgaranti. Koster dog rundt 2-300 for et par. På grunn av prisen har jeg bare et par selv, men enn så lenge er det ikke hull i de. Dessuten motvirker de svette da de består av merinoull.
 9. Har kun spilt i noen timer, men det er utvilsomt et sjarmerende, lite spill.
 10. Et makeløst spill, men som Chaos skriver ovenfor, er det mulig det er litt for sært for enkelte. Tok noen timer (ca. tre) å komme ordentlig inn i spillet, men lot meg trollbinde helt og holdent etter den litt trege starten.
 11. Synes grafikken passer spillet. Samtlige spill i serien har vel hatt sin egen vri på grafikken uansett? Har kun spilt i halvannen times tid, men er særs fornøyd med spillet hittil. Det lever opp til forventningene, selv om jeg er litt skuffet over at mitt eget intellekt ikke er tilstrekkelig til å løse gåtene i spillet i den grad jeg hadde ønsket. Kjekt at man har muligheten til å få hint i spillet da, uten å måtte ty til walkthroughs. Nyter opplevelsen, stemninga og musikken i spillet.
×
×
 • Opprett ny...