Jump to content

nagina

Medlemmer
 • Content Count

  7949
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

989 :)

About nagina

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22698 profile views
 1. Sett slideren til 10 og skru av AA, det trenger du ikke i 4k Bare dette alene kan løse problemet ditt, og forskjellen er ikke der, kanskje om du tar screenshot og zoomer inn for å finne forskjell.
 2. Jeg er sikker på at vi kommer til et tidspunkt hvor nettet og strømmen forsvinner, hvor er FM da? Greit nok at det er kanskje en stund til det men, først dilemma er når mat og slikt stoppes av andre land fordi de trenger det selv. Bare se på antibac, Polen stoppet jo det fordi de trengte det selv. Spørsmålet er hva er neste? Mitt forslag, gi tidens største krisepakke til bønder her i Norge, det er nå vi trenger å fokusere ting selv, ikke kjøpe alt fra andre land, det stopper opp før eller siden om dette fortsetter.
 3. Les forrige side, mye nyttig der. (694)
 4. Skal vi ta det store spørsmålet, hva er neste målet til demokratene nå, tenker nå... sånn stor media greie? 😃 Har egentlig ikke lyst å poste denne video, men har nå ventet i noen år men blir mer scary jo oftere jeg ser på det. Dette er fra 2011, sevlsagt ikke original men en youtube video, men tror dere det siste går inn? (kan selvsagt poste original men det er tekst basert, og det finnes på enkelte CBN/MSN kanaler) Greit nok at han tok feil, at dette skulle skje i 2012 men, tolk som du vil... Er ingen religiøs person, tror ikke på noe av dette men for meg ga dette litt gåsehud . Ville egentlig vente til MSN også ble tatt av draget men, det må de, tror nesten 2020 er nesten sikret. Ser jo allerede at det er nesten katastrofe blant demokratene, Sanders har ikke håp mot denne mannen. Har dog fulgt mest på Biden men han er jo katastrofe allerede nål.
 5. Fordi når man ikke har noe mer å snakk om, må ha et tema hele veien, right? Det har ikke en viss party. Hvorfor kan ikke demokratene bli ferdig med Trumpen, send inn dokumentene til Senate å bli ferdig? oh vent, det skjer ikke, I wonder why? 😃
 6. Merkelig måten media legger opp nyhetene, hadde det vært Trump i disse handlingene så hadde det været snakk om WW3 og greier. Ser du ikke det, seriøst? klarer du virkelig ikke å se det by now, etter 4 år?
 7. Eneste merkelig for meg når det gjelder medier er: 1. USA dreper en åpenbart terrorist og medier går bananas. 2. IRAN skyter ned sivil fly og med 1xx passasjer, all good, shit happens, mennesker gjør feil engang i blandt. For meg er det rart hvis folk enda velger å ignorerer dette og all dette BS.
 8. Windows knapp + W moderne versjon, easy edit også.
 9. Kjører for øyeblikket stock men sliter litt med In Win A1 kabinettet, 4 vifter og HK har bare liksom 1 uttak 😛 tror jeg må gjøre noen bestillinger her altså. Kjører bare 2 vifter atm... Skjønner ikke hvor jeg har gjort av alle mine y splits, hadde vært nyttig nå. Hvilke temp er det man skal se etter på 5700 XT, er jo 2 forskjellig, den andre er nær 95 grader ved gaming, unormalt høyt? Den første er på maks 70-75c da. 3DMark fra i5 3570k til 3700X: https://www.3dmark.com/compare/fs/21400142/fs/21259073 Ikke noe grundig test med 3700X, må nok ta en nytt men såpass forskjell var det nu på CPU delen.
 10. https://www.komplett.no/product/1136233/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/sapphire-pulse-radeon-rx-5700-xt Forferdelig støy, tro om det finnes blokk til den uten å bestille fra Ebay/AliExpress?
 11. Nå som jeg endelig har fått 5700xT + 3700X på plass inkl 3200cl14 2x16. (1mnd med komplett rep + post send&retur) Når jeg tenker på BF V, er det DX12 det går på da? har ikke fått testet noe.
 12. 3700X + Asus Strix x570-I Gaming Typisk årsak på at HK vil ikke starte, RGB er ledd lysene kommer på? -8pin er på -Prøvd med og uten rambrikker, og 1 om gangen. (er bare 2 brikke spor) -2 forskjellige PSU. -Prøvd manuell starte med nøkkel/skrujern med tanke på at start knappen på kabinettet var gåen. Begynner å tro at CPU eller HK er gåen, 🤐 Tips?
 13. Da ble det 3700x + 5700XT, 2x16gb 3200CL14 på meg, i en InWin A1 m-itx kabinett, får se hvordan det går. Må innse det ikke går ann å spille med ultrabook noe lenger, Wow går nu men begynner å bli lei av viftestøy, låst FPS til 32 for å roe ned viftene ^^ Foreløpig alt stock kjøler osv, vannkjøling får hvile på hylla enn så lenge.
×
×
 • Create New...