Gå til innhold

nagina

Medlemmer
 • Innlegg

  8 182
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om nagina

 • Bursdag 20. okt. 1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

24 775 profilvisninger

nagina sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

5

Hjelpsomme svar

 1. i mine øyner og mine tanker framover: Jeg tror personlig at Ukraina faller, det er ikke måte hvordan man kan bekjempe en Gigant ved en grense. Hadde det vært utenfor så ja, men her snakker vi grensen til Russland, de sender bare til de får det. For all del, håper det ikke kommer denne veien, åpent for all forslag.
 2. For meg så virket alt dette litt for ... det gikk for smooth til å være IS. Ingen gikk i luften av en bombe, alle kom seg unna, kan ikke ha vært stor tro på Allah akkurat. Hvis vi ser noen uker tilbake så advarte jo USA om dette. Skal ikke se borti fra at Russland har skapt dette selv, for å ha en grunn til å angripe Ukraina. At de liksom står bak, det er ikke helt borti-natta.
 3. Manglende piloter, teknikere, vedlikeholdere for F16 er største utfordring. En time flyging med F16 krever opp til 16 timers vedlikehold, med 8-12 personer som kjenner flyet inn og ut. For å få trent pilotene så må de nok bruke en god del tid på simulator. Språk utfordringer er det også. Skulle jeg gjette meg når F16 er klar til combat, (ikke fly) men combat, etter sommer, kanskje 2025.
 4. Vet ikke jeg men som man ser det så er det nokså tydelig Biden lider noe mer, men han Mr Biden dummer seg ut så voldsomt ofte. Legg merke til når han ikke har teleprompter så skjer det, og det er nøyaktig det som skjedde dagen etter den store talen hans. "Send me to the congress" bla, for å nevne noe, hvorfor skulle han si det? Fordi han tror han er Senator enda, for de som ikke har fått det med seg. Nei, det beste er å vente på debatten mellom de 2 kranglefantene, er nok det som avgjør de siste stemmene på de Amerikanere som sliter litt å velge mellom 2 veldig spesielle kandidater
 5. Litt old men John McCain var nokså spot on. (rip)
 6. @JK22 du skriver mye rart, mye irrelevant og muligens nyttig. Uten å kopiere så mye,hva synes og tror du vil skje videre?
 7. https://www.nytimes.com/2024/02/25/world/europe/cia-ukraine-intelligence-russia-war.html Noe det mer interessante man har lest på en stund som handler om dette. Kanskje old men fin lesning.
 8. Ei uke før Nordic Respons 2024, tilfeldig? -- Med tanke på Nord Steam, så må man også tenke at man trenger litt ressurser for å gjøre slikt. Gå inn og ut uten å bli avslørt + at dette er under vannet, og til det trenger man også grei med utstyr. For meg er USA som står høyest på listen, mest på grunn av Biden's kommentar. "If Russia invades … there will no longer be a Nord Stream 2. We will bring an end to it." Så skjedde det men ja, finnes vel ingen beviser så er vi like langt
 9. Link heller linken og etterfulgt av din kommentar og ikke hele skiten på forum, dette er det som kalles for wall of text, noe som betyr også at folk scroller forbi. men for å komme til noe: Hva tror dere sjansen for Trump er nå med tanke på Krigen i Israel? Tenker nå på muslimene og jødene? Det jeg sier er at ... vi husker Trump banned muslimene til å entre USA en stund, noe sånt? Jeg tror han mistet mange stemmer der gitt. Men nå, ser vi på Israel, muslimene, jødene blir drept hit og dit, og Biden støtter Israel eller setter ikke en stopper? Hva er oddsen for at stemmene går til Trump nå? Jeg antar at det ender med Trump vs Biden igjen.
 10. Hva med sønnen hans som døde i Irak? Greit nok at man sier noe feil på jobben, men når det kommer til familie og barn så feiler man ikke så voldsomt. Og nå har han gjort det så mange ganger at de fleste skjønner det er noe galt med mannen, altså det er meget åpenbart.
 11. Nå vet jeg ikke om du sitter og styrer dette når du sier 2% iår, når den egentlig planen er 2% innen 2026. Trump kritiserte på dette 2% målet er ikke oppnådd av mange land da han satt som President og nå nylig har han vel også gitt kritikk og ikke minst press på at det skjer fortere. Tiden for vise om det hjalp, noe jeg sterkt tror på med tanke på all drit som skjer i verden.
×
×
 • Opprett ny...