Jump to content

nagina

Medlemmer
 • Content Count

  7959
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

990 :)

About nagina

 • Birthday 10/20/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22807 profile views
 1. Lim og tvinger, that's it! Bytte hele greie pga det der, bare tull sløsing av penger og tid. Kjøper du nytt så vil den se så annerledes ut enn de andre at det blir stygt.
 2. Når skjermen er ca 9-10kg uten fot, tror dere 10kg gassarm klarer jobben? Evt tips til gassarm til Acer Z35P? Helst sånn som festes til bord.
 3. 3900x er jo noe waste nå med mindre man har bruk for det, vil føle i allefall det når 40xx serie kommer. Kjøp 3600-3700x nå også oppgraderer man hvis det er behov, er det nu jeg har gjort. (3700x her). Vet at AMD gutta liker å poste cinebench scores, men er du en av dem så go for it 😃
 4. Gå for Polaris Sportmann 500+, sier 500+ da jeg har erfaring med 500, god å kjøre, bra demping etc. CanAM har også kommet virkelig inn i bildet, anbefaler å ta en titt på det merket. Yamaha hvis du vil ha evig maskin.
 5. Er temps så ille som enkelte vil ha det?
 6. Når det gjelder USB portene fra Commander PRO, er det known issue at det er noe problem der? Ser samtlige med ASUS hk sliter med disconnect på lys og andre ting som kobles til commander pro USB portene? Skjer med meg også nå. Kjøpte dog COmmander Pro hovedsaklig til å få flere vifter til ITX systemet men tenkte siden Commander Pro har 2 ekstra USB porter så kan jeg koble til AiO kjøleren og noen lys greier via USB men disse disconnecter looper konstant, det er som man setter på USB minnepenn i en PC og trekker den ut og på igjen. Noen med ca samme problem? Bare så det er nevnt så har jeg ASUS hovedkort, X570 ITX.
 7. Så lite at 99.9% må bruke måleverktøy for å se forskjellen, ikke merkbart men målbart
 8. https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/baerbar-pc/asus-zenbook-14-um433da-pure4-14-1024-gb-baerbar-datamaskin/p-1048627/?utm_source=prisguide&utm_medium=cpc&utm_campaign=product Kanskje noe?
 9. https://chrome.google.com/webstore/detail/autoplaystopper/ejddcgojdblidajhngkogefpkknnebdh/related Hjelper det?
 10. Sett slideren til 10 og skru av AA, det trenger du ikke i 4k Bare dette alene kan løse problemet ditt, og forskjellen er ikke der, kanskje om du tar screenshot og zoomer inn for å finne forskjell.
 11. Jeg er sikker på at vi kommer til et tidspunkt hvor nettet og strømmen forsvinner, hvor er FM da? Greit nok at det er kanskje en stund til det men, først dilemma er når mat og slikt stoppes av andre land fordi de trenger det selv. Bare se på antibac, Polen stoppet jo det fordi de trengte det selv. Spørsmålet er hva er neste? Mitt forslag, gi tidens største krisepakke til bønder her i Norge, det er nå vi trenger å fokusere ting selv, ikke kjøpe alt fra andre land, det stopper opp før eller siden om dette fortsetter.
 12. Les forrige side, mye nyttig der. (694)
 13. Skal vi ta det store spørsmålet, hva er neste målet til demokratene nå, tenker nå... sånn stor media greie? 😃 Har egentlig ikke lyst å poste denne video, men har nå ventet i noen år men blir mer scary jo oftere jeg ser på det. Dette er fra 2011, sevlsagt ikke original men en youtube video, men tror dere det siste går inn? (kan selvsagt poste original men det er tekst basert, og det finnes på enkelte CBN/MSN kanaler) Greit nok at han tok feil, at dette skulle skje i 2012 men, tolk som du vil... Er ingen religiøs person, tror ikke på noe av dette men for meg ga dette litt gåsehud . Ville egentlig vente til MSN også ble tatt av draget men, det må de, tror nesten 2020 er nesten sikret. Ser jo allerede at det er nesten katastrofe blant demokratene, Sanders har ikke håp mot denne mannen. Har dog fulgt mest på Biden men han er jo katastrofe allerede nål.
×
×
 • Create New...