Jump to content

Hyd

Medlemmer
 • Content Count

  2097
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1209 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det kommer til å bli veldig mye humor fra situasjoner med Trump og Biden med «overleveringen». Ser det for meg, Trump og Biden i disse «to stolen». Uten Covid kunne jo Biden tatt en morsom en med å røkke hardt i armen til Trump 😂
 2. Litt sånn her til lands også. Hipsterne bor i byen. Oslo er vårt svar på California 😂
 3. Akkurat slik som når svært venstreorienterte medier meldte om "mostly peaceful" protester når biler og bygninger brant i bakgrunnen? Akkurat slik når demokratiske politikere ikke fordømmer Antifa og lignende? Men samtidig går bananas så fort noen republikanere ikke fordømmer organisasjoner de mener er rasistiske? Du snakker så høyt om svart-hvit tankegang, men du innser ikke at du kanskje driver med nettopp det? Greit å vifte med pekefingeren, men da må du gå litt i deg selv også.. I USA er det helt tydelig ganske ille på begge sider. Vil aldri bli noe bedre før begge sider roer seg flere hakk og går litt i seg selv.
 4. Mulig du er inne på noe. Tror likevel det er viktig å tenke på at mange bruker Trump som en form for protest når de stemmer. Mange stemmer går til Trump rett og slett fordi venstresiden er økende radikal. Venstresiden i USA har mye skyld i dette selv, det er galninger på begge sider. Bare sånn for å huske på at en sak alltid har to sider.
 5. Ja, mange flirer jo litt i situasjoner de egentlig blir skremt og redde. Begge intervjuerne fikk jo også sparken, selv om de ikke kunne noe for det som skjedde.
 6. Følger med her. Noen uker siden interessen min økte noe veldig for kryptopenger. Lærdom strømmer på døgnet rundt. Blant annet at det er lurt å ha coins/Fiat stående klart til enhver tid da overføringer kan gå tregt. Dette markedet er helt bananas med tanke på tempo!! ? Vært en del coins jeg har hatt lyst til å hoppe på siste uken, men mistet mange prosenter ved å komme sent til bordet.
 7. Ukas 3. og siste økt ble gjennomført i går. Etter å ha kjørt oppvarming med økende vekter fikk jeg disse løftene under som arbeidssett. Knebøy: 3x5 80kg Benkpress: 3x5 80kg Markløft: 1x5 110kg og 3x120kg Strålende fornøyd med fremgang. Har økt 10kg på mark og klarer nå 3 sett på knebøy og benk hvor jeg før bare klarte 1 på 80kg.
 8. Dette med fett syns jeg er vanskelig. De dagene jeg følger med på hva jeg spiser blir jeg ofte overrasket over hvor stor prosentandel av kosten som er fett. Uten at jeg føler maten har vært veldig fettholdig. Vet selvfølgelig at fett er det mest kaloririke vi har, but still. Typiske dager for meg ligger jeg på ca 40% + i fett, og Karbo og protein er omtrent -+25% hver seg. Ellers har jeg hatt noen økter siden sist. Hvor det har vært noe fremgang. Virker som om fremgangen min har begynt å roe seg ned litt etter none mnd med trening nå, det er vel naturlig. Kan være litt søvnproblemer og kanskje kosten ikke er optimal også. Skulderpress: 3x5 40kg sitte som et skudd nå, skal øke neste uke. Markøft: 2x5 100kg. Neste uke er målet å klare 1x5 110kg. Knebøy: Presset lite her, men har hatt arbeidssett på 3x70kg og 1x5 80kg og 1x3 90kg. Neste uke skal jeg se om jeg klarer 3x80kg. Har vært sliten denne uka og vært vanskelig å presse seg. Samme med de andre øvelsene, benk osv. For lite søvn til at treningen har vært optimal. Bare det å gå i trapper på jobben har vært ekstra tungt, beina og kroppen er sliten.
 9. Hei, Jeg gikk tidligere i år lei av å være usunn, dvask/småfeit og svak. Jeg og samboeren fant ut etter 10 år sammen at vi skulle gjøre noe med livsstilen og ikke bare litt sporadisk innsats som aldri blir til noe, som vi hadde mye erfaring med. Litt kort om reisen så langt: Begynte i februar med en noe streng diett basert på lite karbohydrater, godt med protein og ikke særlige mengder fett utover det nødvendige(?). Fikk prøvd mye nytt innen matlaging og utforsket mye. Masse nye oppskrifter, rett og slett en ny og bedre hverdag hva mat gjelder. I tillegg var det i denne perioden som gikk over 12 uker trening 5 dager i uken, hovedsaklig kroppsøvelser og kardio med både intervall og utholdenhet (rolig jogging). På disse 12 ukene gikk jeg fra 84,5kg til laveste vekt som ble målt til 76,5kg. Høyden min er 179cm så gikk fra å være overvektig til normal. Magemålet fra 106cm til 94cm. Selv syns jeg magen og kroppen var altfor dvask med for mye fett. Så startet jeg med styrketrening. Har hatt lyst til å gyve løs på dette en god stund og meldte meg inn i en skikkelig gym hvor satsningsområdet er styrketrening. De har det meste man trenger for å bli sterk og bygge muskler. Jeg begynte på Stronglifts 5x5 etter å ha studert litt, jeg ville bli flink i baseøvelsene. I slutten av mai begynte jeg å terpe teknikk og følge programmet og starten så omtrent sånn her ut: Benk: 5x5 45kg - Skulderpress: 5x5 20kg - Knebøy: 5x5 40kg - Markløft 1x5 50kg - Pendlay row: 5x40kg. Jeg fulgte dette programmet i nesten 3 mnd, men det ble noe slækk i sommerferien 1 mnd tid, så 2 gode mnd og 1 litt halvveis. Kjørte litt test forrige uke og tallene var som følger: Benk: 3x5 75kg og 4x80kg - Skulderpress: 3x5 37,5kg - Knebøy: 3x75kg og 5x80kg - Markløft: 5x100kg og 2x110kg Pendlay row har jeg sluttet med å trener nå på samme vis, men vanlig roing (?) istedenfor å trener 3x5 50kg. Kroppsvekten har økt noe å ligger nå på ca 81,5kg mot 76,5kg for 3 mnd siden og 84,5kg for 6mnd siden når alt startet. Kroppen ser mye bedre ut, selv mot når jeg holdt 76,5kg og jeg har ganske god fremgang hver uke fortsatt. Tenkte med dette å starte en logg hvor målet er å oppdatere underveis, minst 1 gang ukentlig. Setter pris på innspill om noen har noe på hjertet.
 10. Haha, disse du nevner her har vel ikke akkurat ansatt folk over en lav sko de senere årene. http://www.aftenbladet.no/aenergi/National-Oilwell-Varco-jobber-for-a-kutte-antallet-offshoreansatte-531111b.html Mulig situasjonen var noe annerledes for 3 år siden? Ja, det kan du trygt si. Gått til helvete hele greia og jeg vil ikke anbefale noen å tenke på denne utdanningen engang. Kan selvfølgelig være det snur snart, men slik markedet er i verden nå så er det ingenting som tyder på at folk skal bore etter olje på dypt vann på lange lange tider. Er det ikke andre anvendelser for mekatronikkutdannelsen enn i oljebransjen? Fikk meg jobb for et par uker siden. Signert kontrakt og alt mulig, ikke oljebransjen. Tok nesten 2 år og finne noe i en annen bransje. Må flytte og alt mulig, men jobb er i boks i det minste. Min erfaring er hvertfall at med mekatronikk og 5 års erfaring fra oljebransjen var det utrolig vanskelig å få jobb i andre bransjer, men det gikk til slutt. Det er nok sistnevnte som er problemet her, det er mange som er "redde" for å ta inn folk fra oljebransjen pga lønn, redd for at de stikker tilbake med første mulighet, arbeidsmetoder osv. Det er en gjenganger når jeg har snakket om ansettelser i selskapene jeg har vært i. Det er dog veldig synd. Forøvrig ikke møtt noen med mekatronikk bakgrunn i olje industrien(som jeg vet om), dog en del innenfor logistikk/robotikk. Absolutt, du har nok mye rett i det. Jeg har vært på en del intervjuer og kan bekrefte de fordommene. Begynte nesten å bli sint på intervjuerne mot slutten. Heldigvis et tilbakelagt kapittel for min del
 11. Haha, disse du nevner her har vel ikke akkurat ansatt folk over en lav sko de senere årene. http://www.aftenbladet.no/aenergi/National-Oilwell-Varco-jobber-for-a-kutte-antallet-offshoreansatte-531111b.html Mulig situasjonen var noe annerledes for 3 år siden? Ja, det kan du trygt si. Gått til helvete hele greia og jeg vil ikke anbefale noen å tenke på denne utdanningen engang. Kan selvfølgelig være det snur snart, men slik markedet er i verden nå så er det ingenting som tyder på at folk skal bore etter olje på dypt vann på lange lange tider. Er det ikke andre anvendelser for mekatronikkutdannelsen enn i oljebransjen? Fikk meg jobb for et par uker siden. Signert kontrakt og alt mulig, ikke oljebransjen. Tok nesten 2 år og finne noe i en annen bransje. Må flytte og alt mulig, men jobb er i boks i det minste. Min erfaring er hvertfall at med mekatronikk og 5 års erfaring fra oljebransjen var det utrolig vanskelig å få jobb i andre bransjer, men det gikk til slutt.
 12. Jeg bare følger opp hva jeg sa tidligere i tråden. http://www.fvn.no/nyheter/lokalt/Politistudent-slatt-ned-pa-byen--for-andre-gang-700187b.html
 13. Syns du har fått mange gode svar. Har selv bodd i Lillesand i snart 25 år og gjør det fortsatt. Skal du på UiA i Kr.sand ville jeg satset på å bo der. Vil gjøre det meste lettere er min mening, både for din samboer, din studietid (lettere å komme seg rundt osv). Kr.sand har et bra tilbud og mye å finne på. Vil du ut å ta en pils en fredagskveld med noen kompiser er egentlig Kr.sand eneste valget i mine øyne. I Arendal får du bare bank i fra en boler i fra Hisøya som alle vet, Grimstad har ingen utepils langs brygga og i Lillesand er det bare altfor lite folk utenom sommeren
 14. Er hysterisk at på 1år har dem klart å lage noe som er 100x bedre enn DayZ Standalone. Dette har blitt mitt primære spill for tiden faktisk, så bra er det og det i tidlig early access. Utrolig. Spillet har mer spillere nå enn Arma 3. Er vel ikke helt sammenlignbart? Battle Royale er jo en helt egen spillestil. Ikke at det forsvarer hvordan utviklerne har behandlet Dayz
 15. Ser ut til å bli mer fristet på IPS ja, men tenker å gå for Acer sin variant da den virker å gjøre folk mer fornøyd enn Asus sin variant. Kan også plukke den opp på Elkjøp som gjør det lettere med tanke på retur om skjermen har feil.
×
×
 • Create New...