Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Er jeg den eneste som tenker "meh" til hele BF4 etter at ingen av de norske serverproviderne (og dermed communitiene de sponser, som battlefield.no og battle.no) fikk kontrakt til å stille med servere?

 

Fikk høre dette i går, og synes det er utrolig svakt og dårlig gjort! Ta for eksempel battlefield.no: da Multigamer ikke kan stille med servere er det vanskelig for et nettsted basert på frivillig innsats å kunne skaffe egne servere til bruk under events og vanlig public spilling. Færre tilbydere av en vare har ikke akkurat vist at service og kvalitet går opp...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva skulle til for å være server-provider i BF3?

Hvem som helst kunne vel ikke lage server da.

Man måtte være godkjent serverprovider for BF3 (og BF:BC2, og muligens BF2142 også hvis ikke minnet mitt spiller meg et puss). Men for BF4 har de kuttet ned drastisk på antall godkjente serverprovidere, og mange som har vært med lenge (f.eks. multigamer.no og TV2/Battle.no) har ikke fått fornyet kontrakt for BF4. Noe som går drastisk ut over en del frivillige communities som har stilt med public servere.

Lenke til kommentar

strengt tatt ikke viktig så lenge vi har norske servere :)

Whee. Uadministrerte publicservere med standard kartoppsett satt opp av noen som egentlig ikke bryr seg om det er folk på serverne og om de har det gøy, så lenge de oppfyller kravene fra EA om å ha tilstrekkelig mange public slots tilgjengelig.

 

Noe av det som gjorde battlefield kult å spille var miljøene som bygget seg opp rundt de frivillig driftede og administrerte parkene av publicservere. Uten det, så forsvinner mesteparten av kosen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...