Jump to content

Nerowulf

Medlemmer
 • Content Count

  4064
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1061 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23872 profile views
 1. Kan man ikke gjøre alt? Effektivisere, oppgradere, og bygge ut. Historisk så har vi sett i verden at tilgang på energi korrelerer med økonomisk vekst.
 2. Er ikke noe av argumentene for de som er pro-våpen at de skal kunne ha det til å beskytte seg mot staten?
 3. Er det realistisk da at Republikanerne kommer med en annen president-kandidat?
 4. Angående Joe Biden, har det vært en (negativ) utvikling på dement-symptomer hos han? Altså er symptomene tydeligere nå enn for noen år siden? Samme spørsmål kan vel også stiles til Trump. Om han har hatt en utvikling av noe slag. (Mener å ha sett tidlige videoer fra guvernør George W. Bush kontra da han var President. Hvor han tidligere i karrieren var en vell-talende person, mens under presidentskapet sa han mye rart)
 5. Hva er grunnlaget for å trekke seg ut av dette? Kommer det en annen avtale inn som skal erstatte dette formålet? Edit: Her står det litt mer om saken: https://www.reuters.com/article/us-usa-russia-openskies-ryabkov/russia-says-u-s-withdrawal-from-open-skies-treaty-undermines-international-security-idUSKBN22Y1O7?il=0
 6. Tror den "pollen" er fra en god stund siden. (Twitter fra 16 april 2020)
 7. Ja, er det meningen at varen skal vare i fem år eller lenger, så har man vel 5 års reklamasjon. Virker som det er mange nordmenn som ikke benytter seg av sin reklamasjonsrett.
 8. Har vi noe overblikk over hvor mye propaganda vi blir påført av andre statsmakter? Er lett å finne sterke meninger, ignoranse for kilder, ekstreme vinklinger og syn i kommentarfelt og forumer. Er vi nordmenn så splittet, eller er det andre krefter som er i spill?
 9. Er det mulig å dirigere debatten mot noe vi kan være litt uenige i? Så vi kan få noe fornuftig og nyskapende ut av dette? (Det at Trump har den kompetansen, holdningen, oppførselen han har, er vi vel ganske enige om.)
 10. I Super Mario Maker 2, er det sånn at man kan prøve ut Nintendo Online, laste ned en hel del custom maps, og så avslutte Online? Altså, kan man spille på de nedlastede Custom Maps etter man er ferdig med abonnementet eller blir de låst?
 11. Jeg har ingen erfaring med det spillets multiplayer, så min mening er ikke mye verdt. Men føler ikke Mario+Rabbids er Go-to multiplayer game, liksom. Tror flerspiller bare er at en person styrer "Mario" og andre styrer "Luigi". Og siden det er turned based, så blir det det samme som å spille singleplayer. Gav det noe mening? Men sikkert gøy å diskutere taktikk sammen.
 12. Jeg spiller Mario + Rabbids kingdom battle. Morsomt spill det. Teit humor, ikke for vanskelig men kan gjøres utfordrende, mange timers glede, er turned based combat. Et bra spill, om du tror du liker slike type spill.
×
×
 • Create New...