Jump to content

Nerowulf

Medlemmer
 • Content Count

  4037
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1048 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23619 profile views
 1. Er det noe poeng med å spare på Gold Points, eller likegreit å bruke de opp på neste kjøp?
 2. Prøvde å finne en oversikt, kanskje dere vet om en nettside? Vise pris, rabatt og en ranking av hvor bra spillet er (f.eks. Metacritics)
 3. Er vel ett fett hva vennene til Trump får i straff, da Trump kan likeså bare benåde de rett etterpå?
 4. Vet vi noe om hvilke spill som kommer på salg og til hvilken pris?
 5. Om ikke Bernie Sanders dør av alderdom før han blir valgt da 😕 (Latterlig hvor gamle disse president-kandidatene er i USA) (Han er nå like gammel som den forventede levealderen i USA)
 6. Hadde vært interessant å vite hvor grensa går. Hvor ille må handlingen være før eget parti går til fornuft?
 7. At "emulering, modding og spinnoff`s ødelegger merkevarer" er diskutabelt etter min mening. For eksempel, Gameboy Pokemon-emulator gjør at man kan hente tilbake nostalgien og få interessen av å spille de nyeste. Modding, som i Skyrim, GTA, Fallout etc. har gitt spillene mange ganger lenger spillbarhet, samt trekker til seg nye kunder. Det er mange spinnoffs som har blitt megapopulære, som Mario Kart, Super Smash, WoW, Portal, etc.
 8. Pleier dere å kjøpe fra den norske eShop, eller via billigere land?
 9. Jepp, er nå oppdatert
 10. Hei. Vil bare opplyse om at jeg har oppdatert 2019 i Hvert År-tråden. Skjønte det slik at siden du ikke la til 2019 i spoler at du mente året burde ha passert først.

  1. Nerowulf

   Nerowulf

   Takk, da er førsteposten oppdatert nå som 2019 er bak oss :)

 11. Nei, er en del av kravene for å ha FN-hovedkontoret at diplomatene kan komme inn for å delta på FN-møter. Er vel en gang tidligere hvor lignende hendelse fant sted, vedrørende Yasser Arafat. Men tror det ble løst. Alternative må være å flytte FN-kontoret vekk fra USA, og etablere det i et nøytralt og sentralt land.
 12. Skjer med at USA blokkerer diplomater fra Iran, så de ikke kan delta på FN-møte? Trump Administration Blocks Iran’s Top Diplomat From Addressing the U.N. Security Council https://foreignpolicy.com/2020/01/06/trump-administration-blocks-iran-foreign-minister-zarif-addressing-un-security-council/ Bias/Fact check av foreignpolicy.com: https://mediabiasfactcheck.com/foreign-policy/
 13. Så hva er spesielt med å ha 64GB brikker?
×
×
 • Create New...