Jump to content

Nerowulf

Medlemmer
 • Content Count

  4107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1101 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24592 profile views
 1. Hva er spesielt med 35 år? Er vel ikke et rundt tall. Hadde de greier for 30 år?
 2. Jeg har trodd dette siden sen-sommer, men økonomien ser jo bare ut til å fortsette og fortsette.
 3. Januar 1870 John D. Rockefeller etablerer Standard Oil, som var det største oljeraffineriet i verden i sin tid. Et av verdens første og største multinasjonale selskaper. Standard Oil dominerte innledningsvis oljeproduktmarkedet gjennom horisontal integrasjon i raffineringssektoren, deretter i senere år vertikal integrasjon. https://en.wikipedia.org/wiki/Standard_Oil
 4. August 1869 Første trafikkulykke som endte i et dødsfall med motorisert kjøretøy i historien. Mary Ward kom under hjulet på dampbilen som søskenbarna hennes hadde laget. https://web.archive.org/web/20140116122125/http://www.offalyhistory.com/reading-resources/history/famous-offaly-people/mary-ward-1827-1869
 5. Ser Vestre Viken / Altibox øker prisen med nesten tjue prosent hvert år! Skylder på generell prisøkning og prisnivået i markedet. De øker også hastigheten, som er bra. Men for min del, så har jeg allerde alt for høy hastighet i forhold til hva jeg trenger. Ville nok heller betalt mindre, for så å få mindre. Vurderer å bytte, hvis mulig.
 6. Vil anta trump husker greiene med Nixon ganske godt, da han var i tjueårene da det skjedde.
 7. Blir vel litt teit hvis M.Pence skal være president i noen dager. Ihvertfall i kontekst av fremtidige skolebarn i USA som må lære seg rekkefølgen av presidenter 😛
 8. Ikke at det er like relevant, men jeg har observert at akademikere (professorer og den slags) generelt er veldig anti-trump. Under min Master-grad, så tror jeg rundt 70 % av professorene brukte Trump én eller flere ganger som eksempel på hvordan ikke gjøre ting. (Ledelse, Økonomi og Ingeniør-fag) (Men så er kanskje det akademiske miljøet generelt lent mot sosialistisk side, så noe bias er det sikkert)
 9. Var ikke Brexit-valget også et protestvalg? Og til manges overraskelse, så ble det flertall for å gå ut av Europa-samarbeidet.
 10. Hva er greia med obligasjoner? Er det dårlig business å kjøpe det nå som renta er så lav?
 11. Er det vanlig å måtte sette penger inn på Aksjesparekonto, for så å bruke de pengene til å kjøpe fond? Kan man kjøpe fond direkte, og legge de i aksjesparekontoen? (Førstnevnte virker som et unødvendig steg)
 12. Jeg er også der at jeg heller velger PC-spill fremfor Nintendo. Men hovedargumentet er at de tar usaklig høyt betalt på den plattformen kontra PC. Så for min del så ender jeg opp med bare noen få spill på Nintendo Switch.
 13. Hvis man skal kjøpe flere av de dyre spillene så kan det være noe å spare ved å kjøpe den game-tickets (eller hva det nå heter) på eShop. Altså du får 2 vouchers som du kan bruke på 2 spill. DNB Mastercard har til tider 20 % avslag på ting man kjøper fra forskjellige butikker. Bruker du det på Power denne helgen, får du 20 % rabatt. (Men husk å sjekke ut prisen i andre butikker først. Hender Power er dyrere enn andre)
×
×
 • Create New...