Jump to content

chairgame

Medlemmer
 • Content Count

  2640
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

413 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Anbefaler da platene til "The Neal Morse Band", spesielt de to siste, The Similitude of a Dream og The Great Adventure.
 2. Bare for å presisere hvis det var uklart, jeg mente mix/produksjon av album, ikke selve sangene og hvordan de er
 3. Selvfølgelig bestilt denne! Men jeg lurer på hvorfor de er så inkosistente på mixen/produksjonen mellom de siste platene? På Pale Communion var den veldig bra, Sorceress var under gjenomsnittet og så langt er In Cauda Venenum et sted mellom de to, men heldigvis mye bedre enn Sorceress..
 4. Hehe, du har rett. Da blir det å finne en slik en.
 5. Mener AHCI er på ja, står så i Samsung Magician også. Kabelen ser grei ut.
 6. Hei! Jeg har en Samsung evo SSD i min Samsung laptop (ettermontert), og har et problem der hastigheten av og til bytter mellom 3 og 6 Gb/s. Jeg sjekker Samsung Magician, når det står 6Gb/s får jeg 540/510 MB/s. og når det står 3 Gb/s for jeg 290/270 MB/s, så det er ikke bare at det "står feil" i programmet. Hva kan det være? Strømplanen "Samsung High Performance" er aktivert.
 7. https://www.cheapestnatostraps.com, gode skinnreimer til prisen! Under "watchbands".
 8. Nummer to er litt mere classy og har en mere vintage look, mot den første som har en litt mere moderne look. Så den første er kanskje mest egnet til hverdags? Uansett syns jeg at Himalaya-versjonen var lekker
 9. "Danske Ekstra Bladet skriver tirsdag at Bendtner vil motta en årslønn omkring 4 millioner danske kroner, inkludert en undertegnelsesbonus som er bakt inn over flere år. Omregnet til norske kroner tilsvarer det 4,8 millioner etter dagens kurs."
 10. Vanskelig valg, men et av fjorårets beste tror jeg var Haken's Affinity! Anbefaler adblock på denne, masse ads. https://www.youtube.com/watch?v=qT0hNxC6PhM&t=774s
 11. Hva er det beste valget mellom disse? Monitor Audio Silver 8 B&W CM8 S2 Dali Opticon 6 Eller tilsvarende. Må selvsagt høre på de selv, men om noen har erfaringer vil jeg gjerne høre! Jeg liker litt laid back og varm lyd, ikke for "frempå". Sjangre det går mest i er Rock/metal, gjerne klassisk også. Radiohits av og til, men ikke mye "bassmusikk".
×
×
 • Create New...