Jump to content

Green_Monster

Medlemmer
 • Content Count

  3033
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

437 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Tenkte selv på en Chromebook, men så er det et annet operativsystem enn Windows. Så, som en PC arbeidsmaskin i hjemmet og en laptop for å ha med deg til tillegg falt jeg på en Yoga som er liten og nett, og fornuftig priset.
 2. RTX 260 Super - 270 Super - 280 Super. Ser ut som forskjell på output er ca 10+ FPS pr kort RTX 270 Super bencher omtrent som et 280 Stock. 2080 Super ser ut som et dårlig kjøp. Innimellom der havner 1080TI. Skal man virkelig opp behøver jeg et 280TI kort som gir sånn ca 20% mer, men er det verd det? 2070 Super ser ut som et bra kort med bang for the buck, eller? Mer og mer peker i retning av 3700x cpu og et Asus TUF, takker for råd
 3. Så, Infinity Fabric er bare noe vås med andre ord?
 4. Jeg likte denne her. Sitter å ser en YouTube om en som sitter å babler 1 times tid om Asuskorta, og han mener de har gjort en designfeil når det kommer til dette kortet da det ikke er noe valg mellom Asus TUF og topline korta fordi TUF inneholder stort sett det samme som de aller dyreste (med modifikasjoner) Takk. Jeg pendler mellom hvilken AMD CPU jeg skal gå for, for meg virker det som at intel har tapt kampen akkurat nå og trenger komme med noe nytt. Jeg lager svært lite content fortiden og streamingtiden er forbi, det blir spilling og jeg har lyst til å utnytte G-sync skjermen jeg kjøpte. Sitter liksom med en skjerm jeg kjøpte for 7k og som stort sett kjører mellom 60-80 FPS på i7-2600K (minimalt overklokket) og et 1070 kort (også minimalt overklokket). Enig med Corsair, har hatt flere av de og vært veldig fornøyd med HX serien. Grunnen til kabinettet var fordi jeg ville ha det stille og det kabinettet hadde støydempende plater i seg. Akkurat nå har jeg et Obsidian, også fornøyd med det, men alt skal gies bort til jul og jeg kjøper meg nytt som egen julepresang Tenkte siden det ikke er noen PCIe 4 skjermkort enda at jeg skulle utnytte teknologien, men er det noen tester på PCIe 4 lagring kontra vanlige SSD? Eventuelt gå for en 512 versjon som systemdisk i PCIe 4 På RAM leser jeg at 3600 er sweetspot for stabilitet på de nye AMD cpu'ene. Selvfølgelig har de muligheter for å klokke og trikse med timingen, men det blir for mye styr å holde på med infinity fabric og de-cupling. Jeg har ikke lyst på noe ustabilt og bluescreens og kryss i taket, kjøpte i7-2600K den gangen den var ny med anbefalinger fra diskusjon.no og aldri opplevd en eneste bluescreen eller problem. Takker for innspill Ønsker at denne maskinen skal bli en god kamerat og gi meg max game og dra høy grafikk på singleplayer spill jeg ser frem til. Spesielt Cyberpunk som jeg gleder meg sykt til
 5. Som mange andre så jeg på AMD presentasjonen i sommer og ble imponert. Endelig har Intel fått konkurranse og selv om jeg aldri har eid en AMD maskin, siden jeg fikk min første PC med 40mb harddisk, som var en oppgradering fra Commodore 64! Merk at jeg allerede har en ASUS Swift 27 G-sync og går ikke fult ut AMD. Ønsker å bruke den nye PCI ekspress 4 teknologien, men ingen skjermkort enda, så dermed en SSD som systemdisk og favoritt spill etc. Hva synes om disse komponentene og eventuelle kommentarer, forbedringer og endringer?
 6. En forumtråd som oppsummerer, kanskje til glede for Star Citizen spillere og interesserte
 7. Har et intervju fra dem her. Kanskje interessant for noen. Mye om spillet og historien, utviklingen av Drømmefall, FunCom, hvordan lage spill, indie trenden og tips.
 8. Meh.. ubalansert, men det er mye cheats - Dessuten trenger du Alpha Bridge med riktige rolls, over 50% mitigation, en M4 med gode talents + Famas, og riktige skills/abilities aktivert (critital save vil feks gi deg 40% damage resistance hvis du aktiverer et medkit i en fight - medkits har du 5 av) Det er stort sett den eneste måten du kan vinne i PvP. Det er veldig spesielt tilpasset og lite variert.
 9. Jepp... forelskelse er galskap med en flott opptur, og en kjip nedtur. Det gjelder å ha med seg den rette på turen rett og slett. Men skal det bli noen tur i det hele tatt så må du i alle fall tørre å møte reisefølge, og hvis du har lyst på en tur sammen med noen så må du bare begynne TS Du behøver jo ikke akkurat gifte deg med en gang, og du må ikke gi alt fra start liksom. Ta det i ditt tempo og gi det du føler deg komfortabel med å gi, og pass på at dere styrerer i samme retning oppover. Er dere modne nok og respekterer hverandre så får dere det kult sammen.
 10. Hmm... så intensjonene med forholdet var forskjellig. Av og til er det det, og når du utfordret hensikten med hvorfor dere var sammen så likte han ikke utfordringen. Jaja...Hvis du ville at dere skulle ta det et steg videre og være "enda mer sammen" enn bare "sammen", så var vel ikke han den riktige da Hvis han ikke så poenget i å gjøre deg trygg i forholdet så var vel ikke du den riktige for han heller. Jeg vil i hvertfall ikke påstå at en jente er en løgner hvis hun sier "det er ingenting" eller "det går fint" mens kroppsråket sier noe helt annet.... haha..sorry at jeg ler litt, men det får meg til å tenke på veldig mange situasjoner jeg har hatt i forhold med det edlere kjønn, Det er vel derfor det finnes blomsterbutikker, fine smykker, romantiske restauranter, fin vin og god konfekt i sjokolade.
 11. Ja. Det tjener ingen å ha en elefant romsterende rundt i romme og velte vaser, og ingen vet hvem som i det hele tatt eier elefanten til slutt. Greit nok å si at "den er min", vi kan farge den sammen Det er vel noe av poenget med et forhold, at man klarer å leve med hverandre og alle elefantene Men men.. Tinder og møte først som du sier
 12. Da er det nok ikke du som er fyren som venter på henne. Poenget er at denne fyren faktisk venter. Jeg synes uansett folk prøver å skjule alt mulig, og juger eller unnskylder seg, for så å spekulere i hvordan de kan kommunisere klarere og få hverandre til å forstå... Gylden regel: Start med å fortelle sannheten, fremfor å fabrikkere bullshit som gjør livet vankeligere for deg selv. I dette tilfellet er den enkleste løsninga å fortelle hvorfor man er flakey, fremfor å la seg fremstå som flakey. Flakey damer som er breddfulle av unnskyldninger og løgn for å skjule sine svakheter er mindre verdt enn ei dame som er ærlig om sine svakheter og usikkerheter. Synes hvertfall jeg. Akkurat det er jeg enig i. Vær ærlig og vær deg selv, men å dra inn hele personligheten i Tinder er litt mye synes jeg da. Mulig jeg tenker helt feil på om Tinder, men for meg så er det en app for å møtes og ikke for å gå inn i dype personlige samtaler (så sant det ikke faller seg sånn). Akkurat sånne samtaler reserverer jeg heller til litt lenger ut i "forholdet", så spørs det heller om man er moden for et forhold og om det faktisk er den rette man møter, og hva man har lyst til å dele. Gjør det ikke?
 13. Tenk på det sånn -> hvis dere var sammen over tid og han visste at han betydde alt for deg, og du står igjen som et spørsmålstegn. Så var det han som var dust. At en partner ikke vil ha kontakt etter et brudd er sunt vil jeg si, ellers blir det faktisk aldri slutt på ordentlig. Men du burde i det minste vite hvorfor.
 14. Kremt... hvis jeg hadde møtt på en dame på Tinder som fortalte meg at hun hadde masse angst, så tror jeg at jeg ville sveipet andre veien. MEN nå tenker ikke jeg på Tinder som annet enn en møteplass og jeg regner ikke med å høre noe spesielt personlig der heller, det for heller komme etter at jeg møter henne tenker jeg da. Så har TS funnet seg en favoritt og liker han, så er det vel bare å ta på seg skoa og gå ut å møte han. Så sant de er i samme alder og som hun sier, samme interesser(får man håpe).
 15. Hvis det er en reell fare for at en mann blir "ødelagt" av at ei dame gang på gang avlyser en date, så er han allerede ødelagt. Hun kan ikke klandres for å ha ødelagt en mann pga dette. Han kan imidlertid klandre seg selv for å henge etter ei dame han aldri har møtt, som attpåtil har avlyst date etter date 4-5 ganger. For hans egen del er det på høy tid å komme seg videre. Det ansvaret ligger ikke på henne, men på ham. For øvrig bør hun så klart være ærlig med hvorfor hun avlyser. Det mitigerer spekulasjon hos begge parter. Og hvorfor i det hele tatt holde det skjult? Jeg mener at blir en mann ødelagt av at jeg avlyser dater, så må vel man bli ganske ødelagt av en date som ikke fører til noe mer og . Men samtidig så er det viktig å holde avtaler ja!. Jeg blir sint på meg selv fordi jeg ønsker å date!. Mens jeg forstår at vedkommende som jeg skal date kan få nok og!. Men vi skriver fortsatt med hveandre, og har avtalt å treffes etter ferien. Jeg setter høy pris på at han fortsatt vil møte meg. For han er min favoritt!. Anonymous poster hash: bd252...760 Pfft... en mann blir vel ikke ødelagt av avvisning, det er jo 100vis avisninger gjennom hele livet og spesielt hvis du er mann Supert at han er din favoritt da, det betyr jo at du har flere å velge mellom. Hvis du er hans favoritt også, så er det jo to fluer i en smekk - dere passer perfekt
×
×
 • Create New...