Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

skaftetryne32 skrev (6 timer siden):

Så du kan diskutere dette men ikke jeg ? Du svarer meg, jeg svarer på ditt svar, hva hadde du egentlig forventet ? Ta litt ansvar for deg selv, vil du ikke diskutere dette temaet så er det ingen som hindrer deg. Det er du som prøvde og prakke svindlere på folk med helseproblemer, det er det du som er skyldig i, ikke jeg. 

Vil du lage en ny tråd så gjør det, vil du ta kontakt med en moderator så er det bare å gjøre det. Snåsamenn, sjamaner og andre typer svindlere irriterer meg fremdeles grenseløst.

Ble du sint nå da. Beklager, hvis noen syns jeg prakket noe på noe. Men det tror jeg er bare tull det du sier der.
Det jeg skrev, var at jeg hadde ikke latt noe stå uprøvd om ikke noe annet kunne hjelpe. Det var det hele. Hadde ikke til hensikt å diskutere det videre. Hva andre gjør er deres sak.
Som sagt, der er svindlere i alt mulig. Og jeg har ikke noe mer til overs for svindlere enn andre.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Theo343 (takk for meg) skrev (2 timer siden):

Nei. Det holder med å trykke på "About" der du var inne for 16 timer siden.

Men der skriver jo nesten aldri noen noe som helst. Får ta meg en tur der, da. Oja, ja. Den knappen er heller ikke tilgjengelig på mobil. Nydelig nettside. 
Jeg prøvde å slenge på «/about» på slutten av URLen, men det funket ikke. 
 

Altså: det var ikke så lett likevel. 

Endret av Memento scientiam
Lenke til kommentar
Delvis skrev (3 timer siden):

Liksom trente på en samtale med legen jeg en gang på veien bort hit. Trodde ingen var rundt, sent på kvelden.  Plutselig så jeg naboer sto utforbi og røkte da jeg passerte. De snudde seg og hørte nok alt. 🙄 Ja ja shit happens  

Haha, det har skjedd meg flere ganger😂

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
aklla skrev (4 timer siden):

Advarsler er taushetsbelagte fra vår side..

Indeed, og det er ganske irriterende med påstander om hvem som har fått advarsler og ikke når det i mange tilfeller ofte er slik at flere parter har fått advarsel, i blant kan det til og med være at andre får strengere konsekvens enn enn selv.  

Generelt sett, rage quitting er ikke så konstruktivt og det får en til å fremstå på en uheldig måte. Saklig og velbegrunnet klage til innholdsansvarlig er mye mer strategisk lurt om en er uenig i moderering :) Og med det var siste ord om denne saken sagt i denne tråden, videre kommentarer rundt moderering osv bes tas i de vanlige kanalene - tilbakemeldingstråd, pm eller e-post så fortsetter vi å være on topic i denne tråden her :D

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
:utakt skrev (21 timer siden):

Irriterer meg at jeg er så grenseløst, ubrukelig lite handy. Faren min er typen som kan bygge et helt hus uten så mye som en skisse å se etter. Alle de genene beholdt han selv. Jeg står her og kløner med å demontere en rullegardin. Jeg får den vel ned bare jeg blir forbanna nok senere i kveld, men alt sånt som andre folk syns er superenkelt og skjønner med en gang er dritvanskelig for meg. 

Det er noe som irriterer meg grenseløst. At jeg er så treig med sånne ting. Skjønner ikke, lærer ikke, får ikke til. 

I det minste holder jeg liv i håndverkerne... 

Jeg fikk ned rullegardina ... :wee: Og nå driver håndverkerne og bytter vinduer, så da er det bare kos. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

hvis man legger ut annonser "til salgs" på Finn.no og det står selvfølgelig postnummer og sånn i annonsen. 

men likevel så er det en del tullinger som absolutt spør om man kan møtes i for eksempel Oslo. Hvis de hadde giddet å bruke ett par sekunder ekstra på å se hvor adressen i annonsen egentlig er, så burde de selvfølgelig tenkt at "nei, det er sannsynligvis ikke mulig å reise helt til Oslo bare på grunn av dette" eller noe sånn. 

kanskje en del folk som mangler både det ene og det andre oppi skallen deres, hvis de virkelig ikke innser dette. Eventuelt så har dem hodet så langt oppi deres eget ræv-hull, at de mener selgeren burde reise i flere timer (hver vei) bare på grunn av dette. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
15 hours ago, Gaea said:

Indeed, og det er ganske irriterende med påstander om hvem som har fått advarsler og ikke når det i mange tilfeller ofte er slik at flere parter har fått advarsel, i blant kan det til og med være at andre får strengere konsekvens enn enn selv.  

Generelt sett, rage quitting er ikke så konstruktivt og det får en til å fremstå på en uheldig måte. Saklig og velbegrunnet klage til innholdsansvarlig er mye mer strategisk lurt om en er uenig i moderering :) Og med det var siste ord om denne saken sagt i denne tråden, videre kommentarer rundt moderering osv bes tas i de vanlige kanalene - tilbakemeldingstråd, pm eller e-post så fortsetter vi å være on topic i denne tråden her :D

Alt dette ble gjort og det ble informert at det var kun meg det var klaget på. Jeg antar at man da ikke sender advarsel til en det ikke er klaget på. Enkel deduksjon og ikke noe mysterie. Dette var ikke noe fremstøt for å diskutere denne flere måneder gamle saken offentlig. Kun svar på spørsmål til en bruker.

Dette var heller ingen rage quitting, heller at nok var nok over lengre tid som skrevet. Jeg var heller ikke alene om den oppfatningen om moderering i forumet. Flere sto frem med lignende historier og støtterklæringer den gang. Også brukere jeg kjenner fra før som ikke lenger turte være her under opprinnelig nick - etter en lang pause. At man som moderator kommenterer noe slikt i en tråd (fremfor å ta meg til side på PM) som dette uten å sette seg inn i nevnte sak fremstår heller ikke særlig konstruktivt eller å skulle være i tråd med prosedyrer. Innlegget ditt bærer også preg av å blande roller.

Så må du selvsagt gjerne sensurere det at jeg påpeker fakta rundt synsing og påstander om rage quitting og at prosedyrer ikke skal ha blitt fulgt.

At enkelte tilfeller av moderering og moderatorer som blander roller kan irritere grenseløst er det kanskje ikke lov å si i dette forumet. Men det kan det så absolutt gjøre. Så er siste ord sagt fra meg i den saken!

Endret av Theo343 (takk for meg)
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Diskusjon.no har holdt et fantastisk miljø i over 20 år. Forumets tekniske kvaliteter og moderatorer ikke minst brukerne skal alle ha sin del av æren for det. Det er langt i fra alle sosiale nett-tjenester som overlever så lenge. Vi kan alle være stolte av hva vi har klart å få til og holde i live, til tross for konkurranse fra andre plattformer, at vi eldes og endrer interesser og livssituasjoner osv. Forumet har også overlevd tilknytninger og avknytning av ulike nettaviser (Hardware, Akam, TEK, TU osv). Forumets livskraft er aktivitet. Aktive brukere som deltar på en måte som engasjerer andre. Uansett om vi er rørende enige, slår i hjel tid, morer oss, lærer noe nytt eller er rivende uenige så kan alt dette sammenfattes i ett ord: aktivitet. Uten aktivitet - intet forum.

Selv om forumet har gått svært bra og levd lenge så er det ikke til å stikke under en stol at det har vært rusk i maskineriet under veis. Det er bare å forvente når vi er sammensatt av "perfekte" og mindre perfekte mennesker med våre feil og motsetninger. Det er spesielt når personkonflikter utarter seg, og spesielt om det er et maktmisforhold, at ting begynner å skjære seg. Vi har mistet noen svært interessante og aktivitetskapende brukere tidligere. Tap som ikke skyldtes endringer i livssituasjon, interesser eller overgang til andre sosiale plattformer, men konflikter som kunne og burde vært unngått. Tap av viktige brukere reduserer aktiviteten og gjør forumet mindre relevant i konkurransen mot de store plattformene. Jeg synes vi alle bør huske å strekke oss langt for å unngå at folk føler seg uvelkommen. Inkludert når vi er rivende uenige. Da jeg var moderator så hadde vi en intern dialog der vi tok opp nettopp faren med å fordelsbehandle de man er enige med selv, i kontekst av rekruttering av moderatorer. Får man for like moderatorer så ender man opp med ekkokammer-bygging og smalning av forumets interesseområder. F.eks gjennom at noen kategorier blir godt moderert mens andre blir undermoderert. I tillegg kan menings-ekkokammer gjøre forumet "smalere". Vi hadde derfor en aktiv politikk på rekruttering av folk med andre interesser og andre meninger. Jeg vil bare minne om og gjenta at forumets livskraft er aktivitet, spesielt engasjerende ting som uenigheter genererer rekursivt ny aktivitet. Jeg håper moderatorteamet ser verdien i aktivitet og fortsetter å holde diskusjon.no relevant for framtida. Kanskje svelge en kamel, se ting i kontekst av aktivitetsnivå og strekke seg for å holde aktiviteten oppe. Kanskje enkelte regler og praksiser er for firkantet til tider.

@aklla Jeg kjenner og kommuniserer med en del forumbrukere utenfor forumet. At moderatorene holder advarsler konfidensielt betyr ikke at infoen ikke finner andre veier.

Beklager på forhånd "talen" og dreiningen over på forumets eksistensgrunnlag. Når det dukker opp ting i tråden som frustrerer og engasjerer så håper jeg det er takhøyde for å behandle slike stokker og steiner i veien før man går videre. Vi kan jo ikke bare lukke øynene og late som ingenting skjer med et litt dårlig påskudd om at det er utenfor tema.

Endret av Simen1
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 3
Lenke til kommentar

Litt spesielt at forumet ble solgt til VG. Enn så lenge fungerer det normalt. men vi så hva som skjedde med VG's eget diskusjonsforum.
Får inderlig håpe de ikke har lignende planer med dette. At det fortsetter å være et forum egnet for PC brukere, ikke bare en mobil-generasjon.

Endret av Delvis
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...