Jump to content

Theo343 (takk for meg)

Medlemmer
 • Content Count

  48666
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Theo343 (takk for meg) last won the day on November 13 2021

Theo343 (takk for meg) had the most liked content!

Community Reputation

13650 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

41663 profile views
 1. Etter å ha blitt dratt inn i en noe ufin diskusjon hvor det gikk personangrep frem og tilbake men hvor kun jeg fikk advarsel har jeg over tid sett meg lei av hvordan man modererer på diskusjon.no. Jeg tar helt fint en advarsel men ikke når den andre slipper unna uten advarsel og i praksis gjør det samme. Da er det noe som skurrer for min del.

  Videre er det noe ufint at man lar mitt svar på tiltale bli hengende utenfor konteksten, hvor jeg i praksis svarte med samme frekke ordbruk og medisin. Jeg ser ikke helt hensikten med da å kun ta den ene parten. Dette har skjedd for mye over tid i dette forumet.

  Takker uansett for alle de flotte faglige utvekslingene man har hatt gjennom straks 20 år og til alle de kunnskapsrike medlemmene jeg har hatt gleden av å få lære av og dele kunnskap med. Alt kommer til en slutt ;)

  1. Simen1

   Simen1

   Å nei! Nå gikk det kaldt nedover ryggen min. Dette var trist å høre. Håper du får en skikkelig beklagelse og finner veien tilbake, for det har alltid vært en glede å diskutere både med og mot deg. Det blir et savn.

 2. Takk til alle kunnskapsrike medlemmer i dette forumet. Det har vært en sann glede å delta i god kunnskapsutveksling gjennom snart 20 år. @Nizzen får bli den eneste jeg nevner men det er helt klart en drøss andre som også fortjener en takk. Mulig jeg titter inn i noen rent tekniske tråder etterhvert.
 3. Har satt opp Google Pay på min S22U og lagt inn et DNB MC for å teste. Var på Kiwi og skulle betale 43,- for litt frukt. Tok telefonen bortpå den kontaktløse flaten på terminalen og fikk feilmelding "ukjent blabla". Tok ut kortet jeg hadde lagt inn i google pay og det virket kontaktløst. Er dette vanlig?
 4. Helt riktig. Glemte å presisere det Poenget var bare at Telenor fakturerte for å bruke nettet/ledningen de eide.
 5. I mange år måtte vi også betale telenor for kobberkabelen på ADSL, ISDN og Modem. Men som regel stod det som en egen post på fakturaen fra internettleverandøren.
 6. Tviler på at hun sliter med psyken. Det er ikke uvanlig med en del hissigpropper også blant kvinner fra ulike kulturer.
 7. Man kan forvente (fra enkelte ikke lovlydige individer), men det skal ikke gå ustraffet.
 8. Fortjent eller ikke fortjent. Det er ikke akseptabelt. Man skal straffeforfølges for vold. Utfører man vold på en arbeidsplass skal det også få disiplinære følger. Personlig kan jeg mene at en far som har en datter som har blitt voldtatt og drept har lov til å begå ekstrem vold mot gjerningsmannen. Det ville absolutt være meget fortjent, men slik er det ikke. Faren ville definitivt bli straffet. Likeså med en far som har en sønn som blir utsatt for vold fra en ungdomsgjeng. Det vil være fortjent om faren begår vold mot hver og en av ungdommene. Likevel vil faren bli straffet. Så hvorfor er dette mer greit enn annet.
 9. Ut i fra folkeskikk ville vi ikke gjort dette. Men ingen skal finne seg i bli utsatt for vold. Viser man noen fingeren kan man bli slått ned, men det er likevel ikke greit å bli slått ned. Vold er straffbart, å vise fingeren er ikke det. Det er uansett en helt annen diskusjon. Som dog er viktig. Vold er ikke en grei reaksjon i et moderne samfunn. Normaliserer vi det er vi ikke langt fra enkelte stater i USA og deres lover hvor hvem som helst kan skyte hvem som helst i forsvar av egen eiendom.
 10. Ah ok, så min klokke som er eldre enn Watch4 vil ikke fungere.
×
×
 • Create New...