Gå til innhold

plankeby

Medlemmer
 • Innlegg

  4 812
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

plankeby vant dagen sist 23. mai 2019

plankeby hadde mest likt innhold!

2 følgere

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

19 592 profilvisninger

plankeby sine prestasjoner

2,9k

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

 1. Jobber i en kommune. Null fleksibilitet i min avdeling. Faktisk blitt ganske jævlig rigid. Sterke begrensninger på når man for lov å ta ut feriedager med mer. Bare lederen kan sitte hvor de vil, ta, ferie når de vil med mer. Nå jobber jeg ikke med IT eller noe viktig. Kun med å tilrettelegge for unge med visse utfordringer. Der omtrent halve tiden er administrasjon, resten brukermøter.
 2. Har ikke lest alle innlegg. Saken kan like gjerne være at renten har vært idiotisk molbo lav over flere år. At folk har vært naive i denne perioden og trodd at denne drømneskyen av lav lånerente skulle vare.
 3. Du er uklar i ditt første innlegg. Beskriv hva som er problemet eller undringen. Hus er bygget på leirgrunn i all moderne tid. Det er ikke et problem i seg selv.
 4. Dysfunksjonell slekt/familie kan være svært ødeleggende. Lurt å søke hjelp. Slik du skriver innlegget ser en at du er på vei inn i et eget utfordrende mønster grunnet slekt. Det er tull å løse dette alene. Å ha slike syke personer som er i slekt gjør deg også dårlig.
 5. Det som refereres til fra megler i trådstart er trolig løgn. Stol aldri på en megler, etikk og moral er ukjent hos meglere. De lyver så det renner for å please selger og kjøper. Nok av saker på det. Meglerbransjen har ingen retningslinjer for normal etikk og opptreden, utover å smile og være blid. At salg går tregere enn perioden med historiens unormale lave lånerenter er sant. Megler er kun en (uerlig) selger, pen i tøyet og utseendet, med talegave i orden. Litt som tindersvindleren, han hade vært drømmemegleren. Meglerfirma gir trygghet på at alt som er skrevet i prospekt skal stemme, der tør ikke megler å aktivt lyve. En feil der gir god sak senere. Det gjelder derimot ikke hva megler sier muntlig på visning eller telefon, da er bullshit faktoren høy. Så husk alltid at det megler sier muntlig har null verdi for kjøper og selger. Lokale forhold påvirker pris ulikt. F.eks. perioder med stort salgsvolum, bygging av større antall leiligheter, priser som har vært blåst for mye opp osv. Lykke til.
 6. Dagens vits fra Klarna: Du kan selvsagt stole på at vi fortsatt kommer til å være en upartisk tjeneste for å sammenligne priser, produkter og butikker.
 7. Det spørs nok litt når man tar denne turen. Helger og røde dager er visst litt økt risiko for at reservasjoner henger. Uten å fatte hvorfor. Da får man ikke alltid ringt banken heller for å løse dette raskt. Noen har nevnt at Kredittkort er lurt, for å slippe at penger på konto "låses". Jeg er skeptisk til å gi ungdom kredittkort.
 8. Svaret er gitt her. Skal du drive et AS som har samme interesser som brukes i din kommunale jobb, bør du informere ledelse i kommunen.
 9. Takk. Kjenner til stedene. Bruker thansen som ofte har gode konkurrerende priser. Vil skryte litt av kjeden gid service og ikke ran på priser, og man får hentet over disk. Ellers brukt Mekster siste 7 år, ved siden av thansen. For noen få tikrone i forskjell støtter jeg de som har fysisk butikk. Koster tross alt litt det (lokale, ansatte). Visse slitedeler som bremser, olje og filter (ikke stort mer for meg å gjøre på moderne bil), har ofte jojopriser. Biltema er alltid uaktuelt på bildeler. Svært dårlig erfaring med kvalitet osv fra en del år tilbake. Sikkert greit på gammel bil der levetiden snart er over. Merker meg at klosser har ulik tykkelse til min bil Brembo har 18mm, Bosch 16.5 mm Bilextra er også greie på pris og flott kundeservice. Mekonomen er utenfor mitt prisleie.
 10. Takk for tips, sjekket ut nå. I realitet er det kun 5-30kr å spare pr sett med identiske klosser der. Det står opptil 20%. Altså ikke 20% på alt. Nettbutikker trikser litt med førpriser.
 11. Klarte å se feil på tilbudsperioden hos thansen... Så nå ble det 25% dyrere der når jeg dukket opp for å kjøpe. Da snudde jeg, min feil... Får ty til nett. Blir brembo eller bosch. Ser Brembo har billige klosser også. De har nok kastet seg inn i billigmarkedet.
 12. Har LV (lav viskose) etter Dot 4 noen betydning? Bremsevæske. Bilens bok sier DOT 4 LV.
 13. Ok. Ikke noe jeg husker, men norske REC husker jeg godt. Norske Tiki maskin hadde jeg på ungdomsskolen. Men sporer av.
×
×
 • Opprett ny...