Jump to content

plankeby

Medlemmer
 • Content Count

  2477
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

plankeby last won the day on May 23 2019

plankeby had the most liked content!

Community Reputation

860 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12370 profile views
 1. Jeg gir ikke svar på spørsmålet, men trolig er det identisk modell. Det begynte å ta av for 10 år siden at hver butikkjede nå får egne nummer på sine varer. På den måten vil alle reklamere med at de er billigst eller at modellen er eksklusivt for Norge i den enkelte butikk.
 2. Tror det er noe lovverk som forbyr sperring av alle anrop fra visse land. Sender en mail til Nkom nå og hører. Mail er sendt.
 3. Glem sitering over, ble feil, får ikke slettet. Hvis det står Lego og ikke er det så er det ikke lov, men det selges mye i vanlige butikker også som er kompatibelt med Lego. Min erfaring med kegokopier er at det ikke er like holdbart, dvs klosser mister grepet på hverandre.Widget blockquoteidget blockquote
 4. Jeg merker at svært mange har opplevd økning i svindeloppringfra fra utlandet. Å blokkere enkeltnummer har ingen hensikt på dette området. Telia tillater ikke å blokker anrop fra hele land. Jeg er kritisk til eksterne apper for dette, da de snoker i telefon og reklame. Er det på tide å kreve en endring, som gjør at teleselskapene gir mulighet for å blokkere land? En app fra teleselskapet? Folk må uansett ta ansvar selv for å låse/åpne anrop fra utland.
 5. Svar på overskriften til tråden: Ledende i svindel og humbug. Falske priser og falske varer.
 6. Er det nå vi ser baksiden av egoistsamfunnet vi har båret fram? Når "se på meg", "dyrk meg" og "hva kan verden gjøre for meg" ideologien står sterkt, blir det opprør når man ikke kan ha full frihet til å realisere seg selv. Vi ser nå at økende andel ikke klarer å forholde seg til krav i en spesiell situasjon. Folk vil feste, reise og leve velferdslivet mest mulig. Et halvt år uten reiser og party, party, blir for mye å forlange av mange. Den reelle kollektivistiske tankegang er forlengst død.
 7. Universalim på tube som smøres på? Lim som er på tube, tilsvarende smørosttuber... Superlim er unødvendig. Jula, Clas O., Biltema, Europris mm har både lim og antiskli.
 8. Antisklimatte som klippes til? Det kan hjelpe mye. Lime den fast under.. Det er på små ruller. Er foten helt flat under er nok det best tips siden det er noe veldig lett, for maks "feste". Fåes i de fleste butikker. Eksempel: https://www.europris.no/p-antisklimatte-30x150-cm-191043
 9. Med myk så er det om man merker at det er mindre hardt enn øvrig på parkett. Ikke veldig myk. Man skal ikke klare å skrape en parkett med negl. Uansett så har det rukket å reagere med overflatebehandling. Å pusse ned ett sted og lakke kan gi risk for at det er forskjell i nyanse på lakk. Men trolig vil den overgangen bli mindre enn flekken nå.
 10. Det er helt sant. Man trenger ikke å kjøpe blåtann hodetelefoner hvis de ikke skal brukes ute på tur med mobil eller nettbrett/IPad. Utfordringen er at omtrent alt er blitt blåtann til turbruk. Det markedet har totalt overtatt den andre teknologien de siste årene. Ikke fordi blåtann er bedre, men til alle dingser man har med blåtann, mobil o.l. Her er gode hodetelefoner som kan brukes mye mer fritt i en bolig enn blåtann: https://www.power.no/hoeyttalere-og-lyd/hodetelefoner-og-oerepropper/sony-mdrrf855-wireless-around-ear-black/p-253692/?utm_source=prisguide&utm_medium=cpc&utm_campaign=product Eller denne: https://www.netonnet.no/art/lyd-bilde/hodetelefoner/tradlose/sennheiser-rs-120-ii/162182.11605/?gclid=EAIaIQobChMI5Yeuz6Xk6gIVg9eyCh0XKAz7EAQYAiABEgKdbfD_BwE De som er vist til overgår blåtann på rekkevidde med mere. Du trenger ikke kjøpe noe sender og annet, alt er i pakken. Kjøper du derimot en blåtann hodetelefon må du kjøpe en blåtannsender løst, som da koster 400-500 kr i tillegg til hodetelefon. Dersom nan bor i leilighet/hus med murvegger inne, kan det være noe utfordrende også med radioteknologi.
 11. Blåtannsender følger ikke med hodesett. Det fås kjøpt i elektrobutikkene. Rekkevidde er 5-6 meter, gjennom vegg kan være problematisk. Blåtann er ikke laget for distanse men enheter som er nær hverandre. Blåtann er for nærkomminikasjon i samme rom.
 12. Den har trolig reagert med lakken som er øverst på parkett. Det må pusses ned og deretter lakkeres på nytt. Du vil da uansett sitte med en "flekk" da pussing på kun ett område vil syntes. Er lakken blitt noe myk? Dvs kan man skrape i den med en negl?
 13. Takk. Har prøvd på både nyeste Chromecast og en tidligere generasjon, det vil ikke virke. Begge med siste firmware og nyeste App på mobil. Har ikke TV med innebygd Chromecast. For ordens skyld så virker alt annet flott fra mobilen, NRK TV, YouTube m.m. Bruker ikke ofte Appen på Chromecast, men det er gull verdt av og til. Forsøkte både i går og i dag. Det er noen uker siden sist jeg brukte App og CC, da virket alt helt fint. Det var også før den siste oppdateringen på Appen i midten av juni... På dag tre (nå) virker alt fint. Merkelig, har ikke foretatt noen endringer av noen slag.
 14. Er det flere som ikke lenger får appen til å virke med Chromecast. Har prøvd alt mulig og to ulike Chromecast enheter. Får bare beskjed om Systemfeil, klarte ikke laste innhold.
 15. Jeg forstod ikke hva du mente med tuller du? Nå må du se bort fra de som jobber med ren IT data. Programmerere med mere jobber jo kun med IT. Du viser til en organisasjon med ukultur, vi må ikke ta det som snittet. Jeg har ingen tro på at man får slabbedasker av å forvente slabbedasker. Det handler om rollemodeller og arbeidskultur.
×
×
 • Create New...