Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Gjest Bruker-292501

At alle kvinnfolk på hot or not og tinder bare bruker appene for å få bekreftelse og hver gang man får match med en så gidder de ikke å svare, seriøst? Hvis de bare skal drive og tulle slik og ødelegge for oss som er seriøse så kan de bare la være å bruke appene i det hele tatt...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ble mer opphengt i det med Twitter enn det artikkelen egentlig omhandlet. Men må si at selv om jeg ikke bryr meg nevneverdig om hva disse kjendisene holder på med 24/7, så må jeg si at jeg forstår tankegangen med å "hylle" folk som skal fremstå som perfekte hele tiden, når de legger ut bilder som viser at selv ikke de er perfekte. Det er enkelte ting en kan gjøre noe med selv - fedme, slappe muskler, osv. Men noen ting er for å bli, slik som strekkmerker. Og folk som har født barn, eller hatt spiseforstyrrelser på et punkt i livet, vet hvor ekkel man føler seg i bikini når kroppen er full av arr fra vanskelige tider. Det at såkalte perfekte folk har slike feil, gjør kanskje at en selv innser at feilene en selv har kan aksepteres.

 

Nå snakker jeg altså ikke om fedme, men ting som en ikke kan forandre på; arr, strekkmerker, skader o.l.

Lenke til kommentar

At folk fremstilles som helter fordi de tar selfies av strekkmerker, at de er feite, eller andre ting som sees på som uattraktivt. Like irriterende at folk som trener å viser frem en bra kropp blir slaktet på nett. http://www.kjendis.no/2015/04/15/kjendis/chrissy_teigen/mote/instagram/sosiale_medier/38701017/

Ingen fortjener skryt av å vise at de er feite og er stolte av det. Å bli lubben er det letteste i hele verden, det viser bare at man ikke bryr seg eller at man ikke har selvkontroll eller er lat. Hva i all verden er det som gjør at man fortjener skryt av det? Det krever null dedikasjon å gi faen.

 

Greit nok at det er litt vel mye fokus på kropp, men i og med at vi bare blir feitere å feitere så er det kanskje ikke så dumt å ha fokus på kropp og helse.

Endret av Kjetil_90
  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Grønnsåpebad for hendene samt en dyyyyr håndkrem for irritert og ødelagt hud senere så er smerten borte <3

Barrierekrem funker ihvertfall på hud, mye brukt til å beskytte sårkanter rundt sår, usikker på om det funker på eksem også. Men bra at det ordna seg da. :)

 

Er det den kremen jeg kjøpte er tror jeg, tre netter senere og det føles som om jeg FORTSATT har ''krem'' på hendene, som ett tynt, lite lag som sitter INNI huden, alt jeg gjorde for sånn 4 dager siden var å ha på masse krem, så på med bomullshandsker og så la jeg meg. Det eneste jeg merket dagen etterpå var at hendene mine var helt tørre istedet for veldig bløte. Vært ute i vær og vind og har ikke reagert, og jeg driver å får andre venner og sånt til å ta på hendene mine for å bekrefte at det ikke sitter i huet mitt. Jeg sverger denne kremen reddet dagen min hahaha :p Er denne her jeg snakker om btw:

http://www.laroche-posay.com/products-treatments/Lipikar/Lipikar-Baume-AP-p11812.aspx

 

Hendene mine var alltid myke, men nå er de myke og irritasjons-frie :D Yay :D

Lenke til kommentar

Altså, karer da, når man har på seg undertøy så har man som regel tøy over det igjen, undertøy er ofte også gjennomsiktig, gjerne topdelen av bh'en og sånt. Bikinien er lagd for å brukes offentlig.

 

Logic was there all along, man was just to dumb to see it? :p

 

Edit: Neste gang du er i en klesbutikk ta en kjapp titt over på undertøysavdelingen, så tar du en kjapp titt over på svømme-antrekk.. I 90% av tilfellene så er badetøyet tykkere, omtrent aldri gjennomsiktig (for hvem vil vel bli kalt hore?) og mye mer anstendige å bruke. Mye undertøy skal også være ekstra sexy.. jeg har ikke lyst til å være ekstra sexy i offentligheten, men vil gjerne det når jeg er med typen.

Endret av BuffyAnneSummers
Lenke til kommentar

Det kan handle om stedet. Noen steder er det mer normalt å være lite tildekket (strand) enn andre (kjøpesenter).

Og "resiprokisitet" (whatever): steder der man har badetøy har også andre badetøy. Det er forskjell på at to lettkledde personer ser på hverandre, og at en person i beskyttet i bobledress ser på en person i badetøy. Det er ikke tillatt med klær i svømmehallen her, på grunn av at det kan gi ubehag hos folk som går i badetøy. Folk med klær henvises til tribunen.

Lenke til kommentar

Det er bare det at bil har tatt veldig på for meg i det siste... Var uheldig med forrige, gikk i fjellet på glatta og forstillinga gikk. Ble billigere å kjøpe ny bil, så skal jeg altså eie den i 4 dager før dette skjer. Kontoen er tom, tolmodighetsbegeret fullt. Har bare ansvar på den. Det er heldigvis bare en bil til 10 000, så krisen er ikke stor. Men det kan jammen irretere!

Lenke til kommentar

Lærdom til neste gang da! Kjøp nå en skikkelig jekk med en gang og slipp å tenke på det mer. Har en jævel på over 40kg og ser ikke for meg at den vil noensinne greie å velte. De spinkle nødjekkene er ikke akkurat anbefalt til sesongbasert hjulskift.

 

Du får ha lykke til, kjipt å være uten bil!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...