Jump to content

Tmz

Medlemmer
 • Content Count

  3590
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

314 :)

About Tmz

 • Birthday 04/16/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14949 profile views
 1. Det ble ord mot ord, og tapte saken i forliksrådet. Følte jeg ordla meg litt klønete, og andre parten løy rett og slett for å stille seg selv i et bedre lys. Valgte å ikke dra dette videre til retten da jeg egt bare ville få den ut av verden. Sure penger og jeg er fly forbanna, men nå trenger jeg ihvertfall ikke tenke noe mer på dette her... Ble en prinsippsak for meg dette her og angrer egt ikke, selv om jeg måtte betale ca 10k ekstra da jeg ikke godtok det "tilbudet" motparten kom med iform av å kutte bort arbeidstimene. Jeg vet med meg selv at jeg hadde rett i den saken her 😊 Det jeg angrer på er at jeg ikke forberedte meg bedre til møtet med forliksrådet, men ærlig talt trodde jeg dette her skulle være plankekjøring.
 2. Nei, hva er egentlig poenget med å spørre? Hvis hun responderer bra på småtingene, kan du ikke bare kysse henne...? Er hun interessert dreper du bare stemningen, er hun uinteressert gjør du henne klein og ukomfortabel. Funker nok i mange tilfeller, men hvorfor ikke bare gjøre det ordentlig? Min mening.
 3. Hei, har hatt Telenor abonnent til overpris en god stund nå så tenker det er på tide å bytte til noe billigere. Nå har jeg 4gb noe som blir litt lite, men har fri musikk streaming... Tenker kanskje minimum 10gb, viktig at det også er Telenor dekning og ikke Telia.. Helst også fri bruk i EU. Hva er billigst?
 4. Viktigste er å avmantle i riktig lengde, samt dra til med tilstrekkelig moment. Dette for å unngå varmgang og brannfare. Koble alltid svart/brun på L og blå/hvit på N og jord på jord, hilsen elektriker.
 5. Så du klarer å vri det jeg skrev til at han bør sjenke å voldta henne? 👏👏 Ta deg en bolle
 6. Synes du fremstiller freakforum helt feil. Den generelle bruker der inne ville advart mot å begynne på f.eks benzo som valium osv ikke foreslått det. De aller fleste der inne er nok enige om at denne type medisiner bare kurrerer "symptomet" og ikke den egentlige årsaken og at det er en slippery slope. Jeg mener faktisk motsatt av deg, at det er mye nyttig info for de som faktisk er ordentlig har havna litt på kanten da.. Barn ned i 13-14 års alder ruser seg, men er ikke sikkert alle vet at man ikke skal kombinere alkohol eller opiater og det kan fort ende i en overdose. Du hevder freakforum er helseskadelig, men om en så blir anbefalt medikamenter må man jo fortsatt skaffe dem på et vis og synes det virker ganske fjernt og skulle påpeke et internettforum som den avgjørende årsak til at noen som helst skulle finne på å ta den type medisiner eller rusmidler.
 7. Jeg synes du skal ta henne bakfra uten å spørre først... 🙄 Snakk med kroppsspråk, ikke ord. Evt dra på fylla sammen, så skjer det nok av seg selv hvis hun er gira
 8. Er ikke noen universal punchline du kan komme med som stopper kjeften på folk. Da må du komme med noe som passer i den situasjonen, samt treffer et sårt punkt hos den du diskuterer med. Hvis ikke vil du jo bare få tilbake med samme mynt av noen som er kvikkere med kommentarene enn hva du selv er, evt en på tryne.. f.eks hvis fyren er feit så kan du spille på det.. Sjekk ut nils med skills f.eks for inspirasjon.
 9. Det brukes MYE ressurser på å jolde fugler unna gardermoen blandt annet. En fugleflokk kan strengt talt styrte et fly...
 10. Du mener folk fortjener å dø fordi de desperat prøver å redde mulig uerstattelige eiendeler? Jævla klovn
 11. Tmz

  Knekt skateboard?

  Alle som skater vet at brett brekker rett som det er. Det er nok at man lander "feil" og får vekten på feil sted. Skal sies at med en 45kg nybegynner skal det ganske mye til.. Det skjer gjerne når man hopper ned høyder ol. og lander ganske hardt...
 12. Jeg har reparert 2stk. Lest mye om at det skal være vanskelig, men det er bare tull... Bytta på 5 min, men jeg er jo vant til å skru litt da. Det jeg gjorde var å koke opp dekket i vann i ca 10 min, smøre inn felg i masse fett for så å presse på dekket med dekkverktøy fra biltema. Festa med strips rundt underveis for å holde det på plass. Det ene jeg bytta var luftfylt, det andre var et honeycomb dekk som skulle være vanskeligere, men var ikke noe stress det heller.
 13. Jeg har bevis iform av mail fra forsikringsskapet som krever at jeg tar denne taksten samt booking av time til takst. Det beviser ihvertfall at forsikringssaken ikke var avgjort når jeg booket timen. Uttover dette er det ord mot ord, der de påstår at jeg har avtalt reperasjon over tlf. Noe som da ikke stemmer og jeg klarer heller ikke helt å forstå hvordan personen jeg pratet med kan ha missforstått. Veldig uryddig fremgangsmåte av verksted uansett om dette er en missforståelse eller ei. https://motor.no/bruktbil-forbrukerklageutvalget-forbrukerrettigheter/reparerte-uten-a-sporre-kunden-krevde-35000/116497 Denne saken har jo likhetstrekk med saken min ihvertfall. Nå vet jeg ikke om verksted hevded at det var avtalt rep i dette tilfelle da...
 14. Nei, har kun krevd annulering av den regningen verksted har kommet med.
 15. vil tippe mellom 60-80k, bilen har stått hos verksted i over ett år nå. Venter enda på dom fra forliksrådet, men verksted nekter for at det har skjedd en missforståelse og hevder jeg har satt igang reperasjon over tlf. Dette er rett og slett løgn da jeg aldri vil startet en reperasjon før jeg visste utfall et av forsikringssaken.
×
×
 • Create New...