Jump to content

Tmz

Medlemmer
 • Content Count

  3557
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

294 :)

1 Follower

About Tmz

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14435 profile views
 1. Har en xtz 10" og bor i blokk. Fungerer helt fint og naboene klager ikke. Er relativt bra lydisolert hos meg da i tillegg til at leiligheten er bygget slik at stua ikke ligger vegg i vegg mot naboen. Pleier å skru av subben hvis jeg har fest/fors. Får litt ekstra dybde i lyden, men om det er verdt pengene er jo en annen sak..
 2. Jeg har verken undertegnet eller avtalt noen reprasjon. Jeg regner med at verksted gikk utifra at forsikringsselskapet skulle betale og derfor bare reparerte uten å snakke med meg. Finner ingen annen logisk forklaring.
 3. Jeg også synes dette hørtes veldig spesielt ut. Trodde de heller melket mer ut av forsikringsselskaper enn andre kunder..
 4. Hva er spesielt med det? Jeg har ikke planer om å bruke bilen så er likegyldig for meg hvor lenge de hadde bilen.
 5. En uke fra jeg leverte den ja.. Leverte den på kvelden og dumpet nøklene i sånn leveringsboks. Det hadde blitt noe kluss med timen min. De ringte meg derfor dagen etterpå å lurte på hvorfor bilen min var der. Da sa jeg at jeg hadde bestilt takst osv. Og de sa at de hadde stor pågang og derfor ikke tid med en gang.. Sa at det ikke var noe problem og at de kunne ta det når de fikk tid. Tenkte derfor ikke noe over at de hadde bilen en stund.
 6. De hadde vel bilen en uke, men tenkte ikke noe over det da jeg snakket med dem per telefon sa dem at de hadde mye å gjøre og derfor ikke hadde tid med en gang. Det var vel kanskje her misforståelsen skjedde. Men jeg mener jo at de uansett burde snakket med meg før dem foretok en reprasjon. Hvorfor i all verden skulle jeg ellers tatt en takst liksom? Jeg føler et lite dilemma her, jeg har jo tross alt fått reparert bilen min, til tross for at jeg egt hadde gitt faen i den bulken når det kostet såpass mye å reparere. Dem skulle komme med et nytt forslag imorgen så får høre hva dem sier. Jeg er ikke interessert i å betale i nærheten av 30k ihvertfall til tross for at avdelingssjef mente dette var en "god pris" pga forsikringsselskapet rabatt.
 7. Stemmer. Samt at det ikke har vært noen som helst form for kommunikasjon utover bestilling av taksteringen.
 8. Hei, i forbindelse med en forsikringssak ble jeg bedt om å ta en taksering av skade på bil. Avtalte dette over telefon, samt at jeg fikk en bekreftelse på sms der det tydelig står at timebestilling gjelder taksering og ikke reprasjon. Det har ikke vært noe kommunikasjon utover timebestilling og skaden blir ikke dekket av forsikringen. Jeg har pratet med verksted nå i ettertid og de ville komme til en løsning alle ble fornøyd med. De foreslo nedbetaling og evt en prisreduksjon for reparasjonen. Jeg er litt usikker på hva jeg tenker om dette da det er mye penger for meg og at jeg i utgangspunktet ikke ville utbedre denne skaden når det kun var kosmetisk uansett. Hva ville dere gjort i dette tilfelle?
 9. Kjent problem på de subbene. Er bare at den mangler remote signalet sitt pga noe bugs med softwaren. Det skal gå på reklamasjon. Eventuelt så kan du oppdatere firmware selv, men usikker på fremgangsmåte på dette.
 10. Ble du kjent med henne på nett? Isåfall kan jeg forstå at hun får litt kalde føtter før første møte. Det høres ut som turen gikk bra og da er det jo bare å se hvordan det utvikler seg videre derfra. Ville ikke hatt for høye forhåpninger da det fort kan slå begge veier dette her. Alle damer er forskjellige og det kan være mange grunner til at hun viser interesse for deg. Det kommer ann på dama som sagt. Når dama er på det punktet at hun faktisk liker deg og vil noe mer så tar hun seg tid til deg og setter deg forran det meste egentlig etter min erfaring ihvertfall.
 11. Jeg har vesentlig mer regninger enn deg, men løste dette ved å opprette en egen regningskonto i nettbanken min. Denne kontoen får jeg lønnen min inn på uten at jeg har noe kort knyttet til kontoen. Alt av regninger går på avtalegiro også overfører jeg de pengene jeg trenger til en brukskonto som jeg har bankkort på. Dette medfører at det alltid er penger på regningskontoen og jeg trenger egentlig ikke tenke på regninger i det hele tatt. Eneste man må passe på er å sette beløpsgrensen høyt nok. Og at likviditeten er god nok. Har man dårlig lønn kan man spare opp en liten buffer, hvis denne kontoen går tom blir det fort litt problemer da ingen av regningene vil gå igjennom. Ved å måtte overføre pengene som skal til forbruk har man også bedre oversikt over hvor mye penger man bruker. Overføringer gjør jeg med 2 tastetrykk i nettbanksappen på mobilen så er ikke mye hassle. E-faktura fungerte ikke for meg da det fort kan kan gå noen uker uten at jeg går inn å sjekker.. Hvis du ikke vil ha noen regninger i det hele tatt kan du flytte ut i skogen, bo i telt og leve av fisk.
 12. Ikke som jeg vet om. De som sitter alene er vel kanskje de som sliter sosialt og ikke har nær venner. Har ikke noen andre tips enn å utfordre seg selv på det sosiale. Får man seg en omgabgskrets man trives i blir man autonatisk invitert på ting. Eller så kan man jo invitere andre til seg på frokost f.eks.
 13. Har vært litt i samme situasjon nå for ikke så lenge siden. Når vi var sammen var alt bra, når vi var vekke fra hverandre ble jeg litt mer usikker pga hvor lite vi pratet sammen og hvordan vi pratet sammen. Endte med at det ikke ble noe og vi bestemte oss for å slutte som venner.
 14. Dette kan justeres på min tv ihvertfall, men jeg har en toppmodel. Sjekk lydinnstillinger på tven din. Det man da gjør er å forsinke bildet tilsvarende. Det funker ikke til spilling da...
 15. Opplevd akkurat det samme på power. Jeg brydde meg ikke da produktet fremstod som nytt alikevel. Det er jo egentlig ganske uproblematisk sålenge de er nøye med å se over produkter som blir returnert før de legger dem ut for salg igjen. At de ikke engang tilbakestiller til fabrikkinstillinger er jo rimelig sløvt.. men mye rart som jobber på elkjøp. Er ganske kjekt med 50 dagers returrett når man gjør bomkjøp...
×
×
 • Create New...