Jump to content

Tmz

Medlemmer
 • Content Count

  3614
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

300 :)

About Tmz

 • Birthday 04/16/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15402 profile views
 1. Er ingen direkte erstatter meg bekjent, theync eller eyebleach på Reddit er vel litt i samma gata. Begge disse er vel litt mer graphic enn det LiveLeak var.
 2. Jeg er vel på sett og vis ufrivillig singel, men ser ikke på meg selv som incell av den grunn. Jeg drar damer men klarer ikke ha de tett på meg over tid. Problemet sitter mer i huet mitt på en måte, men det er nå enn sånn jeg er så.🤷
 3. Hva er dette for noe tull 😂 Apple er telefon for damer.
 4. Enig med resten her, 12k kan lånes med kredittkort i værste fall. Hvis dette knekker økonomien din så har du som nevnt ikke råd til å bo der.
 5. Enig, flisespikkeri. Når man driver med utleie så melker man jo andre for penger, da synes jeg man bør ta slike småting på egen kappe. Ikke noe must å fikse når en ikke skal bo der selv engang.
 6. Kanskje litt offtopic men en mobil har vel bare 2 års reklamasjon?
 7. Jeg tipper etizolam, men finnes andre benzolignende substanser i flytende form.
 8. Snakk om å lage en sak ut av ingenting, noen likes på Facebook liksom? Hadde fått helt fnatt hvis jeg var i hannes sko. Tror neppe du har noe å tjene på å konfrontere han med dette for å si det sånn.
 9. Hvorfor er dette ulovlig når det er snakk om to forskjellige tjenester? Ei dame kan sikkert spørre om å få en herreklipp, men er vel neppe så ofte at det er aktuelt.
 10. Tmz

  Trekk i lønn

  Hvis det er en deltidsjobb på rema fair enough. Er det en vanlig fulltidsjobb er det smålig av sjefen din.
 11. Tmz

  Oppsigelse av Bilforsikring

  Nå vrir du ting ut av kontekst her, hvordan skal man unngå bøter når forsikringsselskapet sier opp forsikringen uten forvarsel? Naturligvis er det ikke forsikringsselskapet som bøtelegger, det har jeg heller aldri skrevet. Men de er allikevel skyll i at man ender opp med bøtene ved å først gi beskjed når forsikringen ikke lenger er gyldig.
×
×
 • Create New...