Jump to content

BuffyAnneSummers

Medlemmer
 • Content Count

  13414
 • Joined

 • Days Won

  16

Everything posted by BuffyAnneSummers

 1. Jøss a. Som om det er bra å lære kids å høre på hva den rare fremmed personen sier. Edit: Ikke få barn.
 2. Det riktige svaret er at det spørs. Noen kommer tidligere noen senere, akkurat som hos oss mennesker kan vi ikke forutse dagen det kommer til å skje.
 3. Hvordsn fjerne de irriterende notifications som har kommi her? Trenger ikke 3 stk som sier akkurat det samme...
 4. What else is new? Er mer opprørt over at avisene får løpe løpsk med clickbait overskriftene sine på ett mer generelt plan. Er alltid noe eller noen som ønsker oss død, fått med deg det? Frykt selger, og avisene som sprer frykt skader og dreper mye mer enn selve tilstanden de prater piss om.
 5. Kun hvis du har på sånn "read" greie på mener jeg å tro. Er bare å rote litt i innstillingene på fb og messenger så finner du det sikkert ut.
 6. Selv med fortollingen på alt så vil du tjene på det, økonomisk og helsemessig. Og om du klarer å få kjøpt cigg svart som er mye billigere så husk at de er smuglet fra land med færre reguleringer enn norge, så ikke ta sjansen. Betalt det det koster. Kjøp eventuelt juice med høy nic innhold og null aroma, som du tilsetter nikotinfri juice. Med denne nye loven så vil vi såvidt jeg har forstått at vi vil kunne handle nikotinholdig ejuice i norge. Finnes også muligheter for å gjøre det enda billigere - miks din egen ejuice fra bunnen av. Det er alltid billigst.
 7. Jeg svarer på akkurat det jeg har lyst på. Vi holder faktisk på med to diskusjoner. Hvorfor tar du deg så nær at man snakker om kids og skolesystemet? Bruk rapporteringsknappen istedenfor å bli sur og gretten, det fostrer ikke ett godt debattmiljø og ingen tjener på det.
 8. Det er høyst merkverdig at dere klør dere på hodet over at kids er kids lengre fordi de kan. Da sykdom tok livet av de fleste barn så begynte man å skjemme bort de få som faktisk overlevde. Det å skjemme bort de yngre er intet nytt.
 9. Før i tiden visste vi ikke like mye som vi gjør nå, som at det tar 25-30 år før hjernen er ferdig utviklet. Gi de stakkars jævlene litt tid på å utvikle seg til voksne først.
 10. Dagens skolesystem er helt ødelagt. Skal ikke legge skjul på det. Men jeg mener det er feil å forvente at folk som ikke kan kjøre bil, drikke eller har noen stemmerett skal presses i en retning, fordi de blir det slik det er nå.
 11. Sa ingenting om at kvinner ikke burde kunne lage mat Snakker om menn som ikke kan lage mat men forventer at kvinnen skal gjøre det og det vet du det er flust av. Alle burde kunne ta vare på seg selv og leve uavhengig av en annen
 12. Hvorfor syns noen at det er greit eller positivt at noen hadde holdt ut med deg selv om de ikke egentlig vil være med deg, men de gjør det for å unngå skam? Hvorfor gå for noen som ikke har noen utvei, hva er det som er så attraktivt med det hvis du ikke er ute etter å stene noen inne? Høres ikke ut som kjærlighet for å være ærlig, mer som sosialt akseptabel stockholms syndrome.
 13. Hvorfor kan ikke mannen ta seg av de oppgavene? Gjør han til mer mann hvis han kan støvsuge og overraske deg med en orgasmisk matopplevelse. Lite som smører hjulene like godt for å være ærlig. Hvis du ønsker å imponere så ta i ett tak og lær deg å lage mat, du skal ikke se etter mamma nr 2 lol
 14. Eldre kvinner er også glad i sex, de slipper også å tenke på en av de største bekymringene ofte også; å bli gravid ved ett uhell. Det er som regel grunner til hvorfor jevnaldrende ikke er interessert i dem. Alle som går etter folk som er ekstremt unge gjør det mest fordi de kan komme unna med mer bullshit, den yngre part er ikke like erfaren og vet derfor ikke hva de går glipp av eller hva som nødvendigvis er normalt. Derfor du ser griser av begge kjønn gå til utlandet for yngre og mer naiv mus/pikk.
 15. Du kan ha armen i en slynge i noen timer for å avlaste og se om det hjelper noe. En slynge kan du jo lage selv! Håndskinnene hjelper fordi de stivner opp og begrenser hvor mye du får rørt på deg, så bare lat som om du har mistet en arm i noen timer.
 16. Skaff deg håndskinner. Tok betennelsesdempende og hvilte noen ganger før jeg gikk lei og kjøpte meg håndskinner. Setter dem på når jeg merker ubehaget og har det på i ett par dager. Ikke brukt betennelsesdempende siden.
×
×
 • Create New...