Jump to content

BuffyAnneSummers

Medlemmer
 • Content Count

  13387
 • Joined

 • Days Won

  16

BuffyAnneSummers last won the day on July 21 2018

BuffyAnneSummers had the most liked content!

Community Reputation

14783 :)

2 Followers

About BuffyAnneSummers

 • Birthday 01/01/1920

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

31622 profile views
 1. En forbryter.. Hvor stor er forbrytelsen av å snike og hvor mye makt er OK makt i dine øyne?`Vi snakker ikke store summene. Det å si at denne ekstremt harde linja skal virke avskrekkende er også en dum idè. er bevist at det hjelper politiet mer når de faktisk kan snakke med vedkommende og ha en åpen dialog enn å bare være skummel. Det er ingen vits at dette engang er en diskusjon. Få kollektivtransport over på skatten (eller sett så mye på skatten som mulig så det kun er en liten avgift igjen som alle kan dekke, fattige og rike), alle i norge burde ha retten til å bevege seg fritt uavhengig av økonomisk status.
 2. Du har ingen rett til å holde noen igjen pga en tbanebillett. De kan stelle seg foran vedkommende osv men så fort de rører personen uten gyldig grunn (at vedkommende blir voldelig f.eks) så sliter de. Vektere har fått problemer med at de har vært fysiske mot folk før. Skjønner ikke hvorfor du tror alle har rett til å bli fysisk med noen bare pga mistanker. Det er helt feil, og du kan lett ende opp hos politiet hvis du bestemmer deg for å ta saken i egne hender.
 3. Er faktisk veldig rart at de syns det er OK at noen som ikke har rett til å ta tak i folk faktisk tar tak i dem. En vekter er ikke politi og har ikke lov til å gjøre mer enn hva eieren av grunnen har lov til å gjøre. Du har ikke lov til å være fysisk mot noen bare fordi de er på din eiendom og nekter å adlyde. Det er da man skal ringe politiet og få dem til å ta over, fordi politiet har faktisk lov til å holde folk igjen og be om ID.
 4. Nei. Youtuber som groomer unge jenter for så å bruke dem. Chris Hansen intervjuer ofre og vitner på have a seat with chris hanson.
 5. https://kstp.com/news/mn-woman-sues-two-pharmacies-for-refusing-to-fill-emergency-contraception-prescription/5575541/?cat=1
 6. Dette er noe av det ekleste jeg har lest her på forumet på en god, goooood stund!
 7. Godt poeng. Er en del mennesker i samfunnet som sliter med traumer og alt de får slengt i trynet er at de burde snakke med noen og ta noen piller for å fikse problemet. Problemet med det er at de med traumer er eksperter på å replay hendelser i hodet sitt, så de gjør ikke noe nytt hos psykologen når det er bare vanlige samtaletimer. Det eneste du ender opp med er å pirke på sårskorpa og bare ha det vondt igjen.. uten noe å vise for det. Ikke rart vanlig samtaleterapi gjør vondt verre for så mange. Traumer er også langvarige, varer gjerne hele livet. Er ikke like spennende å diagnosere og er ikke like enkelt å ''løse''. Har også fått med meg at de fleste terapauter og psykologer i verden har sinnssykt lite forståelse for traumer generelt, det er ikke like interessant å behandle fordi det er ingen ''kur''. De kan ikke bare gi deg piller og noen som hører på deg snakke noen få ganger i måneden. Er ikke nok, og mange syns det er skummelt å ikke kunne ''fikse'' folk, vi vet jo at de fleste som blir psykolog gjør det for å forstå sine egne problemer bedre og ikke egentlig ut fra ett ønske om å hjelpe andre. Vedkommende prøver ofte å fikse seg selv ved å fikse andre.
 8. Viser seg faktisk å være kjempelurt. Det å ta psykadelika tvinger en person til å se sin situasjon fra ett annet perspektiv, det er hvorfor de kan syntes det er enklere å snakke om vonde ting mens de er på det. Det er ikke så personlig, nært og vondt lenger. Man får traumene på avstand. Ville absolutt anbefalt alle en sopptur e.l. før man prøver f.eks antidepp fra legen.
 9. Den finnes. Bare ikke hos alle. Vi er alle forskjellige. Og de aller færreste blør når de har sex første gang pga som sagt tidligere vanlig barnelek kan lett sprekke den. Sykling, ridning, klatring av trær, leste en fæl historie på reddit om en jente som sprakk hinnen når moren bestemte seg for å SPARKE HENNE I SKRITTET fordi hun var sint på henne ..... Den finnes. Men den finnes ikke slik den blir fremstilt i dag, som ett fuckings lokk med kun noen små hull for blødninger. Er mer som en krans der, og den kan faktisk gro igjen. Har skjedd hos eldre som ikke har hatt sex på en god stund.
 10. Ja du merker at det gjør vondt når du prøver å finne en logisk forklaring på tullet deres, som ikke finnes.
 11. Joda, sånn morbid fascination. I got it too, I getcha. De fleste ''mister jomfrudommen'' mens de er i vanlig barnelek, og en god del bare ble aldri født med denne hinna. Fremdeles så skal de så absolutt holde på ''gamle skikker'' cause.. tradition? They can shove their 'traditions' up their asses.
 12. https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2019/dec/09/hymen-virginity-tests-us-ti *head meets desk*
 13. Kanskje gå for en sånn skikkelig godstol istedet? En du ikke har lyst til å forlate
 14. Kilder takk istedenfor bare masse vas? Hva prater du om? For media gjorde en ganske god jobb med å skremme dritten ut av folk med masse okkult-tull på 90tallet ellerno sånt. Det var bare bullshit, psykologer som hadde plantet falske minner hos folk, bare tull og fanteri, som å skylde på marilyn manson for at kidsa gjør fucka ting. Det er intet mer enn en distraksjon fra de egentlige problemene. Den eneste satanismen jeg er ganske kjent med er lavey sin. Som basically sier do no harm, før du blir tvunget til det.
 15. Fjerner du organene som produserer hormoner naturlig så sier det seg selv at du fucker opp med kroppen din. Hos en kvinne feks, fjerner du livmor og eggstokker så går hun inn i en tidlig overgangsalder med alle problemene det medfølger. Hva som skjer hos menn hvis du kastrerer dem.. har du noen gang hørt om castrati? Det er unge gutter som hadde en fin sangstemme, så de steriliserte dem for å sørge for at de aldri ble seksuelt modne og at stemmen ikke forandret seg i stemmeskifte. Var ikke så veldig heldig det heller for de stakkars guttene. Våre seksuelle organer gjør en veldig viktig jobb med å holde oss friske og sunne. Kvinner som er i overgangsalderen får til og med hormonerstatning for å lindre symptomene som kommer av å ha mistet noe så viktig for helsa di.
×
×
 • Create New...