Jump to content

BuffyAnneSummers

Medlemmer
 • Content Count

  13414
 • Joined

 • Days Won

  16

BuffyAnneSummers last won the day on July 21 2018

BuffyAnneSummers had the most liked content!

Community Reputation

14945 :)

About BuffyAnneSummers

 • Birthday 01/01/1920

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

32747 profile views
 1. Jøss a. Som om det er bra å lære kids å høre på hva den rare fremmed personen sier. Edit: Ikke få barn.
 2. Det riktige svaret er at det spørs. Noen kommer tidligere noen senere, akkurat som hos oss mennesker kan vi ikke forutse dagen det kommer til å skje.
 3. Hvordsn fjerne de irriterende notifications som har kommi her? Trenger ikke 3 stk som sier akkurat det samme...
 4. What else is new? Er mer opprørt over at avisene får løpe løpsk med clickbait overskriftene sine på ett mer generelt plan. Er alltid noe eller noen som ønsker oss død, fått med deg det? Frykt selger, og avisene som sprer frykt skader og dreper mye mer enn selve tilstanden de prater piss om.
 5. Kun hvis du har på sånn "read" greie på mener jeg å tro. Er bare å rote litt i innstillingene på fb og messenger så finner du det sikkert ut.
 6. Selv med fortollingen på alt så vil du tjene på det, økonomisk og helsemessig. Og om du klarer å få kjøpt cigg svart som er mye billigere så husk at de er smuglet fra land med færre reguleringer enn norge, så ikke ta sjansen. Betalt det det koster. Kjøp eventuelt juice med høy nic innhold og null aroma, som du tilsetter nikotinfri juice. Med denne nye loven så vil vi såvidt jeg har forstått at vi vil kunne handle nikotinholdig ejuice i norge. Finnes også muligheter for å gjøre det enda billigere - miks din egen ejuice fra bunnen av. Det er alltid billigst.
 7. Jeg svarer på akkurat det jeg har lyst på. Vi holder faktisk på med to diskusjoner. Hvorfor tar du deg så nær at man snakker om kids og skolesystemet? Bruk rapporteringsknappen istedenfor å bli sur og gretten, det fostrer ikke ett godt debattmiljø og ingen tjener på det.
×
×
 • Create New...