Gå til innhold

rabler

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

rabler sine prestasjoner

155

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er rimelig patetisk med pubertale edgelords som får totalt meltdown fordi noen stiller helt rimelige spørsmål rundt de kreative valgene Shift Up har tatt, ja.
  2. What's not to like, lissom? 😄 Det er første "dekorer-hjemmet-ditt" spillet jeg er fristet til å teste.
  3. Jeg har kost meg med alle tre sesongene og kommer helt sikkert til å kose meg med de to siste også.
  4. Men hadde det ikke vært bedre å gjøre motsatt? Lage edderkoppene ekstremt virkelighetstro slike at man kan bruke WoW som eksponeringsterapi 😄
  5. Ja, nei, hva skal man si? Gud forby at noen skulle bli inspirert til å tenke en original tanke… Eller kanskje til og med lære noe. 🙄 Jeg forventer faktisk mer av journalister (som de har i Kotaku) enn det. Og når vi først er inne på det så er det akkurat de temaene Kotaku tar opp som er "ting som betyr noe".
  6. Han var borte i mindre enn ett år i 2022 og snakket nok først og fremst for å blidgjøre noen rabiate republikanske senatorer.
  7. Rams i vei. Jeg kan garantere at eksemplene du vil komme med har en annen forklaring enn det du legger til grunn. Det er heller ingen produkter som er ødelagt.
  8. Fordi dette selvsagt ikke skjer i virkeligheten. Dette er selvsagt også bare vås. Så når noen ikke er enig med det er det fordi de "ikke følger med"? Jeg har fulgt med på spill siden Elite på BBC Acorn Microcomputer og er her for å fortelle det at du rett og slett tar feil.
  9. Kanskje det er du som burde sjekke bedre før du skriver? https://www.norsk-tipping.no/artikler/sett-grenser-for-spillingen-din
  10. Når man ser woke på høylys dag må tilværelsen være slitsom.
  11. Ikke beveg deg inn på sidene som diskuterer samfunnstemaer for å si det sånn… Itavisen ja. Den hadde jeg faktisk glemt. Det var fascinerende å følge Trond Bies radikaliseringsreise en stund, men det ble slitsomt i lengden.
  12. diskusjon.no er jo beryktet for å være et giftig sted der alle rasistene kommer for å få utslipp for gørret sitt så det er jo forsåvidt on point, ja. Litt rart at Gamer gidder å bruke dette som diskusjonkanal, men det har er jo lang historikk så jeg ser det kan være vanskelig å flytte.
  13. Folk som mener woke er et reelt problem er en gjeng ja. Det skal de ha. 🤣😂
  14. Forskjellen du ikke ser er at Kotaku ikke beskylder noen for å være rasister, men oppfordrer til en debatt. Eksempelet fra boredpanda er dermed ikke relevant eller interessant i denne sammenhengen.
  15. Det stemmer jo forsåvidt med mine observasjoner at de som lener seg litt for lang høyre er noen lettkrenka snøflak da som de lar seg irritere av forsøk på å diskutere litt dypere tema enn "Me kill". 😂
×
×
  • Opprett ny...