Jump to content

Noxhaven

Medlemmer
 • Content Count

  4135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Noxhaven

 1. Mener du at selvforsvar er det samme som universitetsstudenter som blir mobbet og begår skolemassakre? Har det gått så lang tid nå at du har glemt hva du mente i går?
 2. Jeg vet ikke om det er blitt nevnt i tråden men Japan har innført et ganske så ekstremt tiltak: The Japanese government is asking all schools in the country to close beginning March 2nd until April. In Osaka, schools have already been asked to close from Feb.29 until Mar. 13. About 13.7 million children and 38,000 schools will be affected. [source]
 3. Sånn som f.eks skolemassakre der en elev har blitt angrepet av en rekke elever gjentatte ganger over tid? Du begynner å ferdes på rimelig tynn is nå.
 4. 334 new cases and 1 death in South Korea. The number of confirmed cases is expected to jump in the coming days as health authorities have started testing more than 210,000 members of the Shincheonji Church of Jesus in Daegu, attended by the 31st case (a possible "super spreader") and which accounts for more than half of the country's 1,595 total cases to date. [source] Vi vil nok se en ekstrem økning i Sør-Korea de neste dagene når disse prøvene er klare.
 5. Jeg har hørt at alkohol er svært effektivt så ville vel egentlig kun holdt meg unna alkoholfritt.
 6. Jeg vil bare at han skal være ærlig nok til å selv innrømme at det er rent oppspinn.
 7. Altså greia er at ting sjeldent er så sort-hvit både i situasjon samt løsning at man kan sette frem et slikt scenario og presentere det som en grunn til å innføre skytevåpen til bruk mot mennesker om man føler seg truet. Jeg er rimelig sikker på at du (potensielt) kan være en fare mot mennesker som er større en deg selv og så klart mindre en deg selv, dette gjelder både kvinner og menn, samt vis versa. Men at løsningen er at disse som oppfatter deg som en fare eller som føler seg truet skal kunne skyte deg pga av størrelsen dere i mellom så lenge de fra før har et rent rulleblad er helt sykt. Som flere har nevnt her inne så oppfattes argumentene dine som en form for trolling.
 8. Skal vi tro tallene fra USA, Singapore, Thailand, Tyskland, Bahrain, og Australia så er dødsraten på 0%! 0 døde av 276 tilfeller. ed: Jeg kunne sikkert ha lagt til Norge, Sverige og Danmark for og øke troverdigheten på land som rapporterte og kanskje lagt til Taiwan med sitt ene dødsfall for få opp prosentandelen til 0.32%. Man kan faktisk få akkurat det svaret man ønsker når man plukker ut en ønsket del av datasettet og benytter dette til å omhandle hele datasettet. Det er logiske tankefeil og feilslutninger på flere plan.
 9. Hva burde to menn på 100 kg få lov til å beskytte seg med mot en kvinne på 55 kg som har skytevåpen og vil drepe/voldta dem da? De har jo tross alt en mye større kropp som lettere blir truffet av skytevåpen enn en kvinne på bare 55 kilo, så de trenger vel noe litt mer effektivt. Granater kanskje? Å beskytte sin egen kropp burde jo tross alt være en grunnleggende menneskerettighet, uavhengig av hvor absurd scenario man klarer å finne på.
 10. Okey okey, slapp av.. Jeez. Jeg kan lese studiene grundigere litt senere.
 11. Tror du ikke "mildt" syke i kontekst av uttalelsen er alle de som har symptomer som kan forveksles med en forkjølelse eller en mild influensa? Alle de som ikke drar til legen fordi det faktisk har en veldig mild sykdom, eller drar til legen men blir bare bedt om å isolere seg selv hjemme så de ikke smitter andre? Videre de som føler seg så syke at de drar til sykehus og blir innlagt blir også kategorisert på en skala fra mild, alvorlig og kritisk. Uten at mild i den kontekst trenger å være mild i generell forstand.
 12. Han fikk vel vite at man ikke kan kjøpe seg en vaksine eller noen kur om man blir smittet og at det har en ganske så høy mortality rate hos eldre..
 13. I dag ble fire arabiske nasjoner med på listen over land som er smittet, nå er vi oppe i 37 land totalt Kuwait, Oman, Bahrain og Afghanistan.
 14. Det var ille. Hadde sikkert daua om jeg ikke hadde fått den antibiotikakuren.
 15. Det er 100% meg >.< Vært hos legen 2 ganger siden jeg var 16 år og en av disse grunnet lungebetennelse. Jeg tenker alltid at det går over om et par dager bare jeg viler og eter/drikker nok.
 16. Rent biologisk så er de fleste mennesker av typen som frykter ting i overdreven grad relativt til faren. Gener som manglet denne egenskapen har via historien hatt en mye lavere overlevelses rate. Når det først virkelig er ille selv om det kanskje er usannsynlig så kan det være greit å faktisk være forberedt.
 17. I USA er det allerede oppdaget 53 smittede hvor 18 av disse ble oppdaget i dag. Altså de sliter alt. Hadde Norge allerede vært rammet så tipper jeg vår regjering hadde vært mer frempå også.. Når det er sagt så er jeg ikke uenig at det ville vært smart å begynne å forberede seg på "worst case scenario" samt innføre reiseforbud mot land der viruset har tatt feste. Div. Kina, Sør-Korea, Italia, USA, Japan, Singapore og Iran.. og kanskje et par land til.
 18. Er du under 60 år og ikke allerede har en diagnose så er du ganske safe ser det ut som. https://www.worldometers.info/coronavirus/coronavirus-age-sex-demographics/
 19. Sør-Korea sliter Feb. 24: 763 cases Feb. 23: 602 cases Feb. 22: 436 cases Feb. 21: 209 cases Feb. 20: 111 cases Feb. 19: 58 cases Feb. 18: 31 cases
 20. Tiltaket er jo nettopp at de ble hentet hjem fra Wuhan via en karantene ordning på et eget fly som henter ut europeiske borgere, også blir de fulgt opp frem til tidligst prøvene viser seg å være negative. Hadde det vært folk som fløy hjem på vanlig måte (som virker å være umulig fra Wuhan) og ble syke og satt og ventet på prøver her i Norge hadde det vært noe helt annet, da kunne de i mellomtiden ha smittet en hel bråte nordmenn og da ville det nok blitt satt igang store tiltak om prøvene viste seg være positive.
 21. Om man ser bort ifra Amerikanerne på Diamond Princess så er det nesten en dobling av antall smittede. De gikk ifra å ha 15 i går til 27 smittede i dag. Land med en stor vekst i prosent er litt skummelt, jeg iallefall antar at det da kan være mange flere smittede som ennå ikke vet de er smittet. De må kanskje sette igang å gjøre noen noen grep der borte også for å forhindre smittefaren.
 22. Atib Azzad svarte deg egentlig godt på dette, men jeg kan legge til at PST kartlegger og prøver å skaffe informasjon hele tiden om hva som for øyeblikket er det mest truende mot det norske samfunnet, og de prøver hele tiden å forhindre enhver trussel mot å gjøre skade. Dette gjelder alle "grupper" uavhengig av hvor mange i den generelle befolkningen som frykter, hater eller misliker gitt gruppe. Holdninger som dette mot en grippe virker faktisk, helt motsatt av det du mener, ha en ganske sterk korrelasjon med offentlige voldsituasjoner, terror, selvskading og selvmord. Om en gruppe mennesker eller enkelt individ over tid blir uglesett, mobbet, hatet, fryktet eller på andre måter føler seg utenfor samfunnet eller føler samfunnet utvikler seg i en retning, en retning de ikke er enige i, så er det større sjanse for at gruppen eller personen slår tilbake mot samfunnet. Dette gjelder alle de tre store risikoene om dagen, skolemassakre, muslimsk ekstremisme samt høyre-ekstremisme. Jeg ser forresten at linken din er et år gammel. Her er en fersk en, en som sier litt mer om av hva som skjedde i 2019 og hva de tenker om 2020. https://www.nrk.no/norge/for-forste-gang-sidestiller-pst-trusselen-fra-hoyreekstreme-og-islamister-1.14887380
×
×
 • Create New...