Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

26 mai 2018.

Dommer Anthony Taylor har akkurat blåst av playoff-finalen på Wembley. Fulham har slått Aston Villa 1-0, og med det returnert til Premier League etter fire knallharde sesonger i Championship-ligaen. Jeg er i lykkerus. Spillere, trenere, støtteapparat og andre involverte kaster seg rundt halsen på hverandre mens mang en Fulham-supporter kjenner tårene trille nedover ansiktet. Meg selv inkludert. Fotballivet kan ikke bli bedre enn dette.

02 april 2019. 
311 dager senere er det nye tårer som presser seg frem. Dette er ikke gledestårer. Dette er tårer som oppsummerer en helt forferdelig sesong.

- Nest sist i ligaen.
- Over 70 imot
- Trenersparking
- Spiller arrestert på treningsfeltet.

Fulham rykker ned etter kun en sesong på øverste nivå. Det smerter å si men sannheten kan ikke skjules. Alle har innsett dette i en god stund. Nå byttes Chelsea og Liverpool ut med Brentford og Luton.

Londons eldste fotballklubb ligger for øyeblikket nede og den vil bli liggende en stund. Opptreningen kommer til å bli lang, smertefull og utfordrende. Men jeg kan love dere som leser en liten ting. Denne klubben og deres supportere skal reise seg igjen. Kanskje ikke neste sesong. Kanskje ikke om fem eller ti år. Ingen vet når. Men dagen vil komme når the Cottagers igjen vil starte ferden mot toppen.

Never expecting, always believing. COYW!

I+love+fulham+logo.jpg

Endret av Mr supergomp
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Den nye stadion er helt rå. Sånn det skal gjøres! Kort avstand til banen, bratte tribuner og en kortside med plass til over 17000. Lyden fyller godt. Må si det har blitt bygget kule anlegg i det siste både i Madrid og Torino, men denne er den feteste. Populous veit hva de driver med!

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...