Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Egentlig det jævla lydtullet med footsteps som irriterer meg enormt, ellers føler jeg nettkoden suger enda mere pung enn tidligere.

 

Hva slags lyd tull?

At du ikke hører de eller at de er random på og av?

Eller?

Jeg for min del syns footsteps har blitt mer markant for min egen del så nå kan jeg jo faktisk høre noen ganger når folk kommer bak meg, det kunne jeg ikke før og slikt irriterer meg grønn, men det er jo heller ikke sikkert de har gjort noe.

Syns de burde boosta footsteps enda mer jeg, men så er det jo mye jeg syns som aldri blir noe av.

Lenke til kommentar

Footsteps høres ut som om de går i loop til tider, når 2 mann springer høres det ut som en hær som kommer marsjerende :p

 

I see, aldri hørt, men før så la jeg merke til at lyden noen ganger bugget seg om det var noen andre som spawnet og begynte å løpe ved siden av meg eller noe, plutselig så høres det ut som om noen kommer bak deg å da skvetter jeg til.

Det er to ting som gjør meg "redd" i spillet, ting som piper som t-ugs og kniv lyden.

 

Men selv knivinga syns jeg er teit som i BC2, der du kan stå flere meter unna en fyr så bare trykker du F så enten du oppi ansiktet hans eller han oppi ditt, hva skjedde egentlig med normal kniving der du måtte ta opp kniven å faktisk stikke noen, ikke noe auto animasjons greier før, som i BF2 og av og til tar den animasjonen seg rimelig god tid.

Også det at selv om du har løpt forbi en person på din skjerm, så har han brukt sine robot reflekser også er han plutselig bak deg med kniven i deg, haff.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar
Jeg for min del syns footsteps har blitt mer markant for min egen del så nå kan jeg jo faktisk høre noen ganger når folk kommer bak meg,

Har 7.1 Headsett, hører det alltid!

Sitter med granatkaster eller sniper så hører jeg fotsteg 3-4 sek før jeg blir knivet.

Satser seff alltid på at noen har spawnet på meg :nei2:

Lenke til kommentar

løl, det hadde vært noe.. Kniven gir selvsagt ikke noen spesielle fordeler til Premium-kunder, den bare ser litt mer fancy ut enn den gamle. Hadde den vært bedre, kunne Dice bare tatt seg en bolle.

 

Dette. En av de grunnene til at jeg har lagt 500 timer med CoD bak meg og kun spiller BF, er fordi banene er så store, og man har ekstremt mange valgmuligheter. CQ er et steg bakover, etter min mening. Armored Kill derimot...

 

Jeg er uenig. Jeg liker baner med korte distanser og som krever raske avgjørelser. Jeg sier ikke at de store mappene er direkte dårligere, men spillestilen min egner seg bedre i CQ.

 

Gode spillere klarer begge deler ;) Jeg har gjerne 8 forskjellige "loadouts" som jeg veksler på (2 for hvert kit), avhengig av om det er f.eks Operation Firestorm eller Grand Bazaar man skal spille på. Et våpen med ACOG og HB for store kart, mens kanskje holo og suppressor til CQB. Også viktig å være allsidig på kit-type. Jeg ser folk som har f.eks 36 servicestars på M16 og 22 Assault Service stars, men har ingen service stars på noe annet. Ja, du har høy score på det du spiller med akkurat nå. Hva skjer om du går tom for ammo og må plukke opp et annet kit? Skal du holde killstreaken ved like må du klare å bruke hva som helst.

 

Edit: In other news ble jeg akkurat ferdig med Premium-assignmentene. Relativt enkle. Kommer ikke til å bruke blingen til noe, men gøy å ha noe å strekke seg etter.

 

Du misforstår tema. Det handler ikke om hva man "klarer" og ikke klarer. Vi diskuterte bare hva vi liker best.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fatter ikke alle disse Metro 24/7 serverne.

Må da være mye bedre for folk som elsker Metro såpass mye å spille f.eks Call of Duty?

 

Med mindre de synes det er helt greit å punge ut 399->499 for en dårlig enspiller-del, og et flerspiller-kart.

 

Hva med de som bare flyr? Hvorfor spiller de ikke Flight Simulator?

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...