Jump to content

kjetilkl

Medlemmer
 • Content Count

  5034
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1428 :)
 1. Det der er jo bare ekstra strøm til CPU'en - bør ikke ha noe å si hvor mange pinner denne har, men regner med at du har satt inn den store "hovedkontakten" ?
 2. For meg ser det uansett ut til at satsene de bruker er veldig høye. - Skal virkelig en familie på sosialhjelp ha 30000,- til overs etter at husleie og strøm er betalt? Det høres ganske ekstragavant ut spør du meg. Regnestykket forutsetter antagelig også at begge foreldre har en lavtlønnet jobb, mens hvis kun den ene jobber ser det straks mye verre ut. For å få 44.000,- utebetalt må en arbeidstaker tjene nærmere 850.000 brutto Ikke mange som går på sosialhjelp som har mulighet til det ...
 3. Skal du ha noe som fungerer og som støtter 4K evt med HDR, så er du nok nesten oppe i profft broadcasting-utstyr. Jeg ser derimot at det finnes noen få 4ports 4K fra greie produsenter som Kramer o.l. Skal nesten garantere at det blir mye billigere å kjøpe en skikkelig receiver Edit: Fant en reddit tråd som anbefalte noen, disse lister en del switcher til en ikke ublu pris ser jeg; https://www.hdtvsupply.com/7x1-hdmi-switcher-4k-60-hdmi-2-0b.html Og noen sa denne var bra; https://www.amazon.com/Switch-Awakelion-Premium-Switcher-Support/dp/B06WV5YJ6H/ Og noen nevnte også monoprice; https://www.amazon.com/dp/B01BOB6UT8/ref=cm_sw_r_cp_api_i_ml8JCbPRNPTND https://www.reddit.com/r/appletv/comments/b2jyrz/in_search_of_a_4k_hdmi_switch_that_doesnt_suck/
 4. Det er ingen forskjell fra kabel eller parabol bortsett fra at du må ha en annen dekoder? Har hatt IPTV fra både Altibox og Get, og du merker ikke at det går over IP for å si det sånn.
 5. Selvsagt, jeg henviste til at vi bruker DP-kontakten og ikke DVI
 6. Nei, vi er alle over på DP for lenge siden.
 7. Den NAD'en er vel ganske populær blant audiofile nybegynnere, så den går nok fint for en tusenlapp, kanskje opp mot 1500 hvis du har flaks. Høytalerne er vanskelig å si noe om - må iallefall vite hva de heter - kanskje prøve på avforum?
 8. Noen som har noen tanker om anbefalt budsjett-tv her i tråden Samsung UE55RU7105 vs LG 55UM7100 som er på tilbud til 3990,- på Power nå? Skal bare ha en TV til soverommet etter at den gamle tok kvelden, men liker best fjernkontroll og OS på Samsung ... (men 2k er jo endel dersom forskjellen er neglisjerbar) https://www.prisjakt.no/product.php?pu=5052028 https://www.prisjakt.no/product.php?p=5107902
 9. Du kan kjøpe Bankremisser i banken. - Usikker på hva det koster, men det er vel i utgangspunktet ikke noe begrensning på beløp (?)
 10. Mobildeksel er det jo ikke sukkeravift eller annen toll på, så det vil fortsatt gå under forenklet fortolling.
 11. Neppe relevant her med mindre du har bestilt matvarer som ikke rekker nyttårsfristen. MVA har da ikke blitt endret, det som evt kompliserer er den nye sukkeravgiften som skal kreves inn.
 12. Du kan eksportere hele mailkontoen med Google Takeout. https://takeout.google.com/?pli=1 - mbox-filen du får skal kunne importeres til en annen konto. Fant en tråd her med noen forslag til utils som gjør dette: https://support.google.com/mail/thread/3296831?hl=en Ellers er det ganske greit å legge til kontoen i Outlook (hvis den ikke allerede er det) og så eksportere til PST (husk å stille inn at all mail skal lastes ned)
 13. XPS er en veldig fin maskin, og det skal ikke være egne modeller for disse (Men det er i salg både årets og fjorårets modell + et par konfigurasjoner). -Liker også pekeflaten og byggekvaliteten er topp. Men, gå for i5 og HD-skjerm på disse. 4K-skjerm er helt bortkastet, og påvirker batteritid og støy betydelig. Ytelsesforskjellen til i5 er neglisjerbar mot i7, og har også bedre batteritid og mindre støy.
 14. Når det er sagt ville jeg heller gått for versjonne med full HD-skjerm. - Ville faktisk heller betalt mer for en med Full HD-skjerm, da 4K på denne er fullstendig bortkastet og fører til mye dårligere batteritid og mer støy. - Med mindre du har spesielle ytelsesbehov så ville jeg også gått for i5-modellen siden forskjellen i ytelse er neglisjerbar til normal bruk, og i5 også gir mindre støy og bedre batteritid. (Har 2017-modellen selv)
 15. Det er vel i beste fall unøyaktig, siden F35 har mye bedre intern rekkevidde enn F16, og F35 kan på samme måte som F16 bruke eksterne tanker (selv omd et da selvsagt går utover Stealth)
×
×
 • Create New...