Jump to content

kjetilkl

Medlemmer
 • Content Count

  5083
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1463 :)
 1. Eset er ikke svenske, men slovakiske. Eset var bra for mange år siden når ressurser telte, men etter Windows 10 ser jeg ikke noen grunn til å bruke noe annet enn defender med mindre du har behov for tilleggsfunksjonalitet som "safe links" osv.
 2. Mistenker at i den proisklassen er det fjorårets Oled toppmodell eller fjorårets Samsung Q75 e.l. som gjelder, men spør her;
 3. Generelt sett så vil det nok alltid være bedre med flere piksler pr bildedel. Hvis for eksempel én "4k bildedel" går over 1,5 "8K bildedeler" så vil vel dette oppleves som mer detaljert og skarpere selv om oppløsningen er lavere enn panelet.
 4. Det er jo ganske logisk - for det første er det antagelig mye større salg av 500g varianten, noe som gir butikkene større muligheter til å forhandle på pris. - Dessuten så er antagelig produksjonskosten omtrent lik på de to pakningene når man tar med kostnader for transport, markedsføring og innpakning osv. - At det er 500g-varianten som annonseres, pristestes og dermed er mer "synlig" bidrar også til å holde prisen nede.
 5. Og statens garanti er også reell, selv om verdien av den (kursen) kan gå opp og ned.
 6. Vel, verdien av gull er også kun basert på hvor mye markedet "stoler på" at gull er verdt noe, så det er heller ikke "ekte" verdier.
 7. Foreløpig så er det vel fortsatt overgangsordning så alt slipper igjennom, men ja - hvis de merker pakkene riktig så skal de komme uten gebyr.
 8. For min del så kan de bare oppdatere grafikken og legge til nye kart på BF4 - med mindre de kommer med en skikkelig god BC3.
 9. At en sak blir henlagt på grunn av kapasitetshensyn er vel ikke noe å hovere over? Forbrytere og svindlere går fri hver dag fordi politiet ikke har kapasitet - de er ikke mindre skyldige for det.
 10. Ville holdt meg unna denne. - Hadde 55tomemren hjemme noen uker, men ble aldri frnøyd med bildet. Kjøpte en Samsung 6125 istedet som var veldig mye bedre.
 11. Ville tatt de bort og satt opp et par kitchenboard. -Det er veldig enkelt og de fåes i forskjellig design. https://www.rightpricetiles.no/kjokkenplater
 12. 6025 er nok en "billigere" modell enn 6175 var, så den nærmeste modellen i features er nok UE65RU7405 Se f.eks på fjernkontroll og fot.
 13. Mener foran på kortet skal vende mot foran på CAMen. - Min ser helt lik ut som den til høyre og jeg har brukt den til satelitt.
 14. Jeg ser de de selger originalt er forskjellige, men disse her påstår jo at de de har går til begge deler; https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=89733657
 15. Man må ikke koble de sammen før de tas i bruk, men de må være åpne for pairing (Det skjer nå du setter det inn første gangen). - Jeg kjøpte en dekoder for et par år siden, og da ringte jeg bare CD og sa jeg hadde kjøpt den brukt så slettet de den gamle pairingen og åpnet den for pairing. - Et kort kan paires til flere dekodere/kortlesere.
×
×
 • Create New...