Jump to content

kjetilkl

Medlemmer
 • Content Count

  5524
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1721 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. For å bruke den som en Stereo-forsterker så trenger du selvsagt ikke noe annet, men det er jo en AV-receiver du har. - At den ikke har HDMI gjør den jo ubrukelig til Video-formål nå, så da faller jo halvparten av funksjonaliteten på forsterkeren bort - og hvis du bare er ute etter stereo-lyd så finnes det sikkert bedre forsterkere til samme pris på finn.
 2. Nå skal selvsagt ikke "halv skatt" i Desember påvirke hva man oppgir. - Vi har jo ikke høyere lønn den måneden, og det vi betaler mindre skatt må betales de andre 10 månedene. Uansett - Det er også mange ting som er dyrere i danmark, bil og bilavgifter f.eks, og høyere skatt. - Hva man kommer best ut på kommer nok an på hva man bruker mest penger på. - Sykler du til jobben og fråtser i mye mat så .... - uansett er det "Deilig i Danmark"
 3. Så lenge det har gått via visa-delen, og det gjør det jo alltid på nett, så har det ikke noe å si at det er et debet kort. Bare stå på ditt så ordner det seg.
 4. Hadde blitt utrolig dårlig omsetning på den tjenesten i Norge Det som er mer interessant er vel hvor mye billigere bilen blir uten dette påslått, og når leieprisen vil passere denne "rabatten"
 5. Du må være spesielt heldig. DAB faller stadig ut i min ganske nye bil med Originalradio, og har du "dab-adapter" (lol) så er det enda sørgeligere. På vei til hytta er det vel kun dekning ca 50% av veien, og skal ikke kjøre lengere hjemmefra enn noen kilometer før det kan være utfall noe steder. - Når jeg kjørte til vestlandet tidligere i sommer var dte også lange strekninger uten dekning.
 6. Samsung har jo egne trio-ladere? Wireless Charger Trio | Samsung Norge
 7. Hvordan har du vurdert effekten av at solcellene tross alt produserer mest i de månedene vi nesten ikke bruker strøm, mens de produserer nesten ingenting i de månedene vi bruker veldig mye strøm?
 8. Hvorfor det? Har du den tilgjengelig et annet sted? CDON er vel de eneste som har levert jevnt og trutt til alle som har bestilt, så det er nok ganske garantert at den dukker opp, selv om det skulle bli litt forsinkelser.
 9. Du kan f.eks installere det i WSL? https://idroot.us/install-lamp-stack-windows-10-wsl/
 10. Kan vel neppe være store markedet for skalpere nå som hvem som helst kan få konsoll ved å følge med et par uker?
 11. Hele tråden er blitt forsøplet av endeløs stråmannsargumentasjon angående Disney og deres ansatte. Selv synes jeg Obi-Wan er en bedre serie enn både Mandalorian og Boba, selv om den har noen plot-hull her og der og noe varierende skuespill så er det bedre driv i den - jeg bryr meg ikke så mye om at ikke alt henger sammen med den etablerte historien, men er mer opptatt av om de samler trådene og legger opp til noe nytt som kommer.
 12. "Alle" vet at det ikke er anbefalt, men "alle" lader om natten uansett
 13. Noen er fortsatt butthurt fordi de ikke har fått "sitt" Battlefield skjønner du .... Hvis man ikke må være trenet av øst-europeiske sirkusartister for å få til å fly heli skikkelig, eller kan se hvem som er på motstanderlaget uten forstørrelsesglass for å lese uniformsdistinksjoner så er det visst ikke "ekte Battlefield"
 14. Jeg fikk egentlig inntrykk av at det beste man kunne bruke den til var å smugle snus fra sverige? Ellers virker det jo egentlig som det bare er girkassa du er misfornøyd med
 15. Vann til bilvask og hagevanning belaster vel uansett ikke avløpsanlegget?
×
×
 • Create New...