Gå til innhold

kjetilkl

Medlemmer
  • Innlegg

    5 724
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

kjetilkl sine prestasjoner

1,9k

Nettsamfunnsomdømme

19

Hjelpsomme svar

  1. Det enkleste er vel å dra til forhandler og prøvekjøre en ny A-klasse (eller den du vil ha) og se om det er det samme der?
  2. Ja jeg synes også det er helt grei underholdning. - Tenker nok at mesteparten av kritikken kommer av hardcore SW fans og veldig høye forventninger.
  3. glibsharpglue er en del av GTK ser jeg - har du prøvd å reinstallere GTK rammeverket som er nevnt?
  4. Disse "kvitteringene" sier jo ikke noe om at VOEC er meldt inn til tollvesenet elektronisk ... vanskelig å skylde på posten dersom du ikke har et skjermbilde fra overføringen til det norske systemet som sier at innmeldingen er mottatt for den spesifikke pakken...
  5. Ser det er flere som henviser til at de har bekreftelse på riktig VOEC id her i tråden - Hva mener dere egentlig med det? - Har dere en kvittering fra tollvesenets system på at pakken er registret inn der?
  6. Reglene fra 1.1 er helt tydelige - Hvis VOEC ikke er meldt inn elektronisk skal du betale MVA og tollklarering uansett hvordan forsendelsen er merket. - Hvis Posten i enkelte tilfeller har en annen praksis må de bero på at ikke alle ansatte har fått med seg reglene eller at de prøver å være "snille" men det virker ikke som noen andre har opplevd dette i det siste. Og nei - det er faktisk ikke svindel å ta betalt fra deg fordi avsender ikke har fulgt reglene, uansett om du har betalt allerede. - Det er kun en problemstilling mellom deg og avsender.
  7. Usikker på hva du tenker på her, siden pakkene ikke lenger merkes på noen måte for VOEC? Det er kun den "usynlige" elektroniske innmeldingen fra selger som gjelder?
  8. Jeg synes jo egentlig ingenting av det du skrev i spoiler egentlig har noen betydning, eller kan påvirke hvilket "terningkast" jeg gir serien. Dette er jo _veldig_ lenge før de opprinnelige filmene, så hvem vet - kanskje Jediene var litt nazi på den tiden - Når jeg setter meg ned så skal jeg underholdes, og så lenge det ikke er en fortsettelse av noe som må henge sammen eller bruker veldig kjente karakterer "feil" så bryr jeg meg egentlig ikke om "lore" og om det opprinnelige materialet blir ræ**ult så lenge jeg blir underholdt.... Vi får nå se hvordan DET går da ... men...
  9. Skjønner, handler stort sett elektronikk selv så - er ikke så opptatt av at det er fraktfritt så lenge prisen + frakt er den billigste
  10. Hva slags varer er det du kjøper på Temu? Jeg føler jeg finner som oftest tilsvarende varer billigere hos en selger på Aliexpress med mindre det er noe sånn "New user 90% rabatt" greie (og da er vanligvis også "førpris" mye høyere enn aliexpress...)
  11. Nå vet jeg ikke noe om de neste to episodene, men at det var litt treg start er jeg enig i. - Bortsett fra det så synes jeg det var helt greit, og likte Mae også - at det er tregt i begynnelsen er vel nesten standard, Mandalorian var jo dritkjedelig til de siste 3 episodene....
  12. Nå er det vanskelig å vite uten å ha vært der og hørt hvordan det ble sagt - men i utgangspunktet så høres ikke dette ut som hersketeknikk idet hele tatt, men om en leder som bryr seg. - Dersom det ble sagt på en spydig måte er det selvsagt noe annet.
  13. Jepp - Så også de første to episodene og det er da helt greit og sebart, om ikke tidenes starwars-serie så har den potensiale. - Skjønner ikke helt kritikken som kommer. - Virker som om det er hardcore fans som ventet seg tidenes beste serie.
  14. Du trenger vel ikke ta den inn i regnskapet i det hele tatt hvis det er en feil? Bare overfør den til riktig konto?
  15. Det er vel en ganske rask feilslutning, man kan jo like godt mene at det er helt latterlig at man får den samme boten for å se på mobilen under kjøring?
×
×
  • Opprett ny...