Jump to content

kjetilkl

Medlemmer
 • Content Count

  5100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1470 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det skal vel en god del til å ødelegge plata, men den står bare å gå innerst ja. Har du bare LPer trenger du ikke bytte - sikkert mest aktuelt for oss som har masse singler og maxier fra 80-tallet liggende 😛
 2. RIAA trinn trenger du kun om du skal koble til en forsterker uten platespiller-inngang. - Det ser ikke ut for meg som AVR-2311 har dette, så da må du ha eget RIAA trinn (eksternt eller i platespilleren) Ett lite tips er å tenke gjennom om du vil ha en helt manuell platespiller. - Jeg kjøpte meg en Pro-Ject for et par år siden etter mange år uten, og er egentlig misfornøyd med at den ikke går automatisk av når plata er slutt, og at jeg må ta av tallerkenen når jeg skal bytte mellom 33&45 og slike ting - mens for andre er det litt av "greia"
 3. Aha, så du har strøm + data i samme kontakt fra hovedkortet? Er det sånn på hovedkort-siden også? Det er vanlig sata, ikke micro-sata eller noe slikt? - Det har jeg bare sett på SAS-kabler, og hvis du har den samme i hovedkort-enden så tror jeg ikke det finnes SATA-splittere til dette - da er nok heller løsningen å kjøpe en vanlig kabel og splitte den.
 4. Litt usikker på problemet, jeg bruker flere slike uten at det er noe problem å få plass til data-kabelen. Men ja, det finnes - f.eks https://www.amazon.com/StarTech-com-Power-Splitter-Adapter-PYO4SATA/dp/B0086OGN9E
 5. Det er vel ikke helt sant, da man på flere nyere TVer kan kjøre Passthrough til Receiveren sin med eARC .... Men da må TVen støtte det ja (Samsung Q60+ 2020 modeller som har eARC skal vel gjøre det ...)
 6. Hvordan støyen oppleves i kupeen for de forskjellige dekkene er forskjellig fra bil til bil. - Jeg ville tatt en prat med forhandler og hørt hvilke erfaringer de har ift støy.
 7. Nå er jo også planner et helt uavhengig produkt av teams på samme måte, og man er ikke avhengig av å bruke teams for bruke planner.
 8. Hvis du legger til Planner som en app på venstre-menyen (trykk på tre prikker og legg til planner) så kan du bla.a vise en liste over alle tasks.
 9. Nei, du bør ikke bruke gelcoat for å lappe hullet. Du bør slipe ned et område som er dobbelt så stort som sprekken (minst), og så må du få bort all den hvite guffa som er i sprekken - så ruller du over med polyster, og legger på glassfiber i 4-5 lag iallefall - begynn med en stripe som bare dekker sprekken +2-3cm, og legg på større lapper for hvert lag. - vurder selv antall lag ift tykkelsen du får. - Når dette er herdet kan du male over med gelcoat. https://www.maritim.no/glassfiber-og-polyester Bunnstoffet matter du bare ned og maler over med sort bunnstoff.
 10. Hmm, en skulle jo tro at Sony hadde lært av PS3 at folk ikke ville ha et romskip i stua. - Her bør de bare redesigne til en mindre ruvende slim-utgave med èn gang...
 11. Har du Windows 10 Pro så kan du bare enable HyperV som en rolle og teste. https://docs.microsoft.com/en-us/virtualization/hyper-v-on-windows/quick-start/enable-hyper-v
 12. Noen programmer er skrevet så de kan kjøre i flere instanser, andre ikke - slik er det bare. Men - løsningen kan jo evt være å kjøre en kopi i en HyperV-sesjon - kommer an på spillet og hva slags ytelse du er avhengig av om det er en farbar vei ....
 13. SKal du ha 5 ukers ferie, så trekkes du jo for 5 ukers lønn? - Hvordan tenkte du at 4 ukers lønn skulle dekke 5 ukers ferie?
 14. Her er det nok egentlig bare Unraid som gjelder.
×
×
 • Create New...