Jump to content

meg0709

Medlemmer
 • Content Count

  3583
 • Joined

Community Reputation

1719 :)

About meg0709

 • Birthday April 23

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14571 profile views
 1. Men har du i det hele tatt prøvd en ny PSU, som skjermkortet sier er problemet? Eller ett nytt hovedkort? Du behøver ikke det beste av verken hk eller psu for å finne syndern, bare nok til å slå på ting. Starter maskina som "normalt" om du plugger ut skjermkortet eller ledningene til det?
 2. Jeg fikk den ikke automatisk, men den lå der lenge i windows update før jeg la den inn "manuelt" via windows update, tror du skal vente lenge før den kommer inn automatisk.
 3. Jeg også har fått "tilbud" om å kjøpe ett zotac 3080ti til 16 699kr, hadde egentlig bestemt meg for å ikke kjøpe noe nytt, men er litt fristende uansett, what to do, lol. Før i tiden så var vi med på trekninger for å få ting gratis, nå er vi med på trekninger for å kjøpe ting til mega overpris, haha.
 4. https://www.xxl.no/tips/sykkel/teknisk-om-elsykkel Se avsnittet "Elsykkel med hastighet opp til 45 km/t", der har du svaret ditt. Eller: https://www.vegvesen.no/om+statens+vegvesen/presse/nyheter/nasjonalt/sykler-du-pa-en-ulovlig-motorsykkel
 5. Renter har jo ikke eksistert siden tidlig 2020 og det er vel ingen butikker som holder pengene som gissel, de fleste "gir" de tilbake i løpet av 2-3 dager(reservert beløp) og trekker ikke før de sender kortene, så du taper ingenting.
 6. meg0709

  Brukket ankel

  Spør legen(e)............ Spørre på ett forum er dødfødt.
 7. Er jo bare logisk det.........not.
 8. Jeg kjøpte billigste w7 og det var vel oem eller noe sånt, men man kunne da få aktivert "engangsnøkler" før i tiden også uten å måtte ty til lugubre metoder, eneste er at reaktivering i w10 tar lang tid for min del, men uansett, w10 kan da lett brukes uregistrert, man må bare leve med en melding i hvit tekst nederst i høyre hjørne men der skjer det lite uansett så er null stress, w10 MÅ ikke kjøpes.
 9. Jeg har bytta HK 3 ganger(1 Intel hk og 2 AMD hk+anna innmat)å bruker samme upgrade lisens jeg upgrada ifra w7 så er null stress, ikke kjøpt noen windows siden w7.
 10. Da burde jeg har minst 10 3090 i bestilling allerede, brb, varmer opp bankkortet.
 11. Ja, noen gjør det vel, men da setter jeg nå spørsmålstegn med hva de har i toppen, dessverre så er det vel slike folk som har en jobb hvor man har makt, skremmende. Men det betyr jo ingenting at han tørr å innrømme det, høres ekstremt dumt ut fortsatt, "å nei, jeg ble 5k blakkere fordi jeg må følge alle andre". Det er bare egoisme at folk kjøper mer enn de behøver av ett gitt skjermkort osv, men er det noe man har lært det siste året så er det jo egoismen som gjelder.
 12. Du ble lurt til å kjøpe en ps5 fordi det er mangel på de? Herregud, aldri hørt noe så dumt.
 13. Du får de pengene tilbake på konto etter ett par dager, men de må stå på kontoen for at de skal sende det du har kjøpt.
 14. Men hvorfor MÅ dere bestille der når f.eks proshop har sn850 på lager?
×
×
 • Create New...