Jump to content

meg0709

Medlemmer
 • Content Count

  3510
 • Joined

Community Reputation

1664 :)

About meg0709

 • Birthday April 23

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14196 profile views
 1. De har jo vært bra tilgjengelige de siste 2-3 månedene nå, de gikk til og med ned i pris før dette viruset kineserne bestemte seg for å slippe ut begynte å herje.
 2. Vi tok bare ned rutern eidsiva hang opp etter at montøren hadde reist, satte eget navn og pw, funker knall det, men vi har ikke IP tv riktig nok og usikker på om de gjør ting anderledes idag enn de gjorde for 4 år siden. Det var plug and play for oss ihvertfall, bare plugga i ledningen som kom ifra boksen inne på veggen i rutern, tut og kjør.
 3. Joda, det er enkelt å fikse men det er unødvendig i 2020 å ikke ha slike valg som ALLE programmer har valg om, men jeg tok letteste lønsingen å satte den flagg greia foreslått lenger opp her, det blir for dumt å ha ikke ha slike valg på plass. Jeg krever ingenting akkurat nå for dette burde vært enkelt å putte inn for lenge siden så det sier jo egentlig sitt.
 4. Oh lord, vi er i 2020 er vi ikke? Trodde jeg hadde nok med en arbeidsplass som ikke vil forandre seg, tydeligvis ikke.
 5. Hvordan unngå at f@h ikke starter når pcen starter? W10 msconfig var visst ikke som før i tiden fant jeg ut og jeg fant ingen valg i f@h clienten.
 6. Men da spiser du jo chips.
 7. Haha joda, fikk jo en jobb til GPU etterhvert som varer noen timer.
 8. I hele dag har jeg ikke foldet noe, men når jeg kommer online å skal ta ett par runder med noe spill så DA kommer det på med jobber, fuck my life, ironien er til å ta og føle på. Og nå når jeg skal pakke meg selv sammen i senga så blir det slutt på jobber, my life in a nutshell, ingenting går som planlagt.
 9. Nå kommer det jevnt med jobber for min del, GPUen gjorde ferdig en jobb å gikk mer eller mindre rett til neste.
 10. Ja, må nok gjøre det. Løsner kanskje litt nå, er oppe i 1,8mill ppd, har vært langt under det før nå.
×
×
 • Create New...