Jump to content

hightow

Medlemmer
 • Content Count

  2028
 • Joined

 • Days Won

  3

hightow last won the day on February 24 2014

hightow had the most liked content!

Community Reputation

1523 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror vi kan si at diskusjonen er offside nå - ikke vits å dra inn VAR engang.
 2. Vi tenkte å ha en pling-fest hver gang Drillo sa at noe var dårlig, men fant ut at vi ikke hadde overlevd til pause engang.
 3. Beklager. Jeg skrev at jeg hadde en skranten cpu-vifte, men jeg har jo vannkjøling. Problemet er at temperaturen til cpu'en noen ganger øker betraktelig - opp mellom 90-100 grader. Denne tendensen er vanskelig å forklare for hvorfor skjer, ettersom jeg stort sett har et par remote desktops, outlook, google og teams oppe. Belastningen på pc'en er veldig jevn iløpet av en arbeidsdag. Vanligvis ligger temperaturen på under 40 grader, som den gjør nå. Men noen ganger spretter den opp igjen, og jeg må skru av pc'en. Etterpå får jeg ikke startet pc'en igjen engang, og må gå inn i BIOS. I BIOS står det at temperaturen er på rundt 90 grader, og at cpu-vifta ikke går i det hele tatt, og slik kan den stå en stund før den kommer igang igjen, og temperaturen går ned til 40-50 grader. Når temperaturen er på sitt høyeste så bråker den ekstra mye. Jeg antar det er vifta til vannkjøleren som går for fullt da. Hvis det er kjølepastaen som må skiftes, burde ikke temperaturen ha vært konstant høy, og ikke variert så mye som den gjør nå?
 4. Jeg har allerede en vannkjøler montert, en Corsair H60, har hatt den i snart 10 år, så da spørs det om jeg prøver å bytte ut den i første omgang. Denne kanskje? https://www.komplett.no/product/1170105/datautstyr/pc-komponenter/vifterkjoelingvannkjoeling/cpu-vannkjoeling/corsair-hydro-x-series-xc7-rgb Det var den billigste jeg fant
 5. Problemet er en skranten cpu-vifte, og at PC-en støyer en del. Så da rettferdiggjorde avgjørelsen om en oppgradering. Kjører Windows 10 med SDD, og den har ingen problemer med de oppgavene den blir satt til.
 6. Kan noen forklare meg hvorfor de ser på VAR-situasjoner i sakte film? Er jo ikke i det tempoet ting skjer. Alt vil jo se verre ut enn det er da.
 7. Jeg trenger litt hjelp her, ettersom jeg antagelig ikke har kjøpt en PC-komponent de siste 10-årene. Dette er altså for en oppgradering av en hjemmekontor-pc. Jeg hadde tenkt å bytte ut hovedkort, CPU og minne, og beholde GPU hvis det i det hele tatt lar seg gjøre. (Beholder også samme kabinett) Jeg tenker max-pris på 5.000,- Dette er det jeg har nå: CPU: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz GPU: AMD Radeon HD 6900 Series MB: ASUS P8Z68-V PRO RAM: 8 GB
 8. Var det da lengre korridorer nå enn under f.eks skiathlon?
 9. Jeg mener korridoren starter 50 meter lengre fram på oppløpet. De røde merkene viser hvor det er lagt spor. Var flere slike røde markører rundt om i løypa der sporene startet eller sluttet. Forøvrig helt enig i disk av Klæbo. Hadde russeren kommet inn som nr 2, kunne Klæbo blitt deplassert istedet for disket.
 10. Bruker å være en ute på ski med kontakt med SVT, som rapporterer mens han går.
 11. Ser på mellomtiden fra 6.8 til 7.9, så øker Johaug forspranget med 16 sekunder til Karlsson! Og ytterligere 20 sekunder fra 7.9 og inn til mål. Drøyt.
 12. Mener jeg hadde NRK installert på mobilen, og på den måten så fant Chromecasten den.
 13. Inte bra ... https://www.nrk.no/sport/linn-svahn-med-positiv-test-1.15317111 Skal visst være smitte blant finnene også.
×
×
 • Create New...