Jump to content

Rudde

Medlemmer
 • Content Count

  11991
 • Joined

 • Days Won

  6

Rudde last won the day on July 31 2016

Rudde had the most liked content!

Community Reputation

7249 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

11772 profile views
 1. Vi burde kanskje revurdere å gi befolkningen ytringsfrihet å da? Man må jo se det i kontekst av muligheten for kommunikasjon for private borgere da grunnloven ble etablert i 1814. Det var ingen telefon, ingen Internet, private borgere hadde ikke realistisk tilgang på en trykk maskin. Å ha umiddelbart realistisk tilgang til å informere hele landet umiddelbart, raskere enn prosesser kan gå gjennom offentlighetens maskineri kan umulig sammenlignes med å stå på en melkekasse i Alta sentrum.
 2. Er du ikke stabil? Snakker som at ærlig arbe er et piskeslag? Hvordan kan du ha så merverdighetskompleks over menneskene som gjør disse jobbene vær dag? Og få de ut i faktisk jobb er like givende som kurs, og utdannelse. Det ER et positivt tiltak!
 3. Har du egentlig lest artikkelen denne tråden omhandler? Eller har du ikke fått med deg at det ikke engang handler om AAP men sosalhjelp?
 4. Det er ikke gratis for meg, jeg betaler skatt. Det er gratis for dem som ikke gjør det. Du mener det er umoralsk at du må si fra deg lønn for å finansiere min helsehjelp og barns skolegang? Det er jo nettopp det jeg sier jeg mener er umoralsk... Er vi enige, eller har du formulert deg feil her? Jeg får åpenbart ikke igjen det jeg betaler for om jeg må betale så mye at jeg finanserer de som ikke betaler og får de samme tjenesten å.
 5. Jeg fratas vær måned store deler av lønnen jeg har opparbeidet meg og tjent ved å gi en verdi til samfunnet mot min vilje. Så flere av mine abriedstimer i en dag er slavearbeid. Jeg får overhode ingenting igjen for det, jeg gjør det fordi jeg må finansiere folk som tydeligvis mener det er umenneskelig og gjøre realt arbeid. I Norge behandles innsatte bra, det er ikke at navere blir behandlet "som innsatte" men at innsatte behandles "som normale folk". Om du ikke har skjønt det tror jeg det er du som har et menneskesyn fra 1800-tallet.
 6. Jeg har selv nylig vært gjennom en runde på dette. Min erfaring selv var at jeg må ha en fastere seng enn den sengen jeg syns er mest komfortabel når jeg ligger å prøveligger. Ja, det er digg å ligge i en sky når du skal slappe av litt, men det er ikke digg når du ikke får nok, eller riktig støtte til ryggen når du må ligge i den 8 timer om dagen vær dag, resten av ditt liv. Men det var også senger jeg følte støtten var der når jeg prøvelå, problemet med mange senger i min erfaring er at rumpa drar madrassen for mye ned til at korsryggen blir ordentlig støttet opp. Det er veldig vanskelig å kjenne hvordan det "skal" kjennes ut når du sammenligner flere madrasser som ikke klare å kompensere for dette, men når du først treffer en som klarer det og du tar deg litt tid til å føle etter vil jeg tro du klarer å kjenne forskjell. Men igjen, det kan jo hende jeg har et litt unormalt tyngre hofteparti som har gjort at jeg har hatt dette problemet i det heletatt.
 7. Rudde

  Mee_too

  Why not me too? 😥
 8. Rudde

  5g config fil?

  Hvilken mobil har du?
 9. Hvis det ville vært mulig å hente ut dataen uten passordet, hvorfor velge å ha passord i det heletatt?
 10. Ah, så en journalist som bokstavelig talt lyver, ikke noe nytt der altså. Er det noen tak man må forholde seg til som netteier?
 11. Ahh, så prismodellen er i dynamisk i forhold til forbrukeren men dynamisk i forhold til tidspunkt for ALLE kundene i den regionen?
 12. Vil det si det blir dyrt å brått bruke lite strøm å? Altså når jeg må skru ting på igjen senere?
 13. Når du selv sier de som jobber hos SpaceX er eksperter på å få ting opp i rommet og ikke astronomi. Når har det seg jo slik at astronomer er avhengig av arbeidet til disse menesene for i det heletatt å gjøre jobben sin på det nivået de gjør idag. Det er ikke astronomer som kan produsere, og levere et rom teleskop. Det er ikke de som vet hva som er mulig å mitigrere eller ei. De ser kun på resultatet av hva de sitter med idag. De er ikke eksperter på å håndtere en uheldig situasjon i deres fagfelt.
 14. Og genome eksperter valgte å endre navn på det menneskelige genomet etter år med trøbbel etter å ha brukt verktøy feil, ikke vite hvordan de bruker det istedenfor å skaffe verktøy for fagfeltet. Så at noen er en ekspert i noe betyr heller ikke at de er i stand til å ha noe som helst innsikt utover å identifisere endringer fra hvordan deres arbedisflow fungerer per i dag.
×
×
 • Create New...