Jump to content

Rudde

Medlemmer
 • Content Count

  12255
 • Joined

 • Days Won

  6

Rudde last won the day on July 31 2016

Rudde had the most liked content!

Community Reputation

7256 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

12638 profile views
 1. Bare 200k? Her tror de jeg kommer til å gå 426 800 kr i lønn i 2023 sammenlignet med 2022, vet ikke om de vet noe jeg ikke vet men, kanskje de bare har glemt å sende meg jobbtilbudet sitt enda? Det er i alle fall klart de trenger hjelp.
 2. Skatteetaten mener jeg kommer til å få 13,5% rente på bankinnskudd tydeligvis.
 3. Ja, de pleide å gi meg prismatch med netonnet før da dette sto i som en av butikkene de gjorde prismatch mot for så å bruke DNB rabatt, dette var før de trakk av rabatt ved kasse. Dette nekter de derimot å gjøre idag, jeg må nå velge om de skal prismatche en konkurrent de har prismatch mot, eller om jeg vil bruke DNB rabatt.
 4. Du får klage inn Utrop og NRK til PFU da. Jeg regner også med at du er uenig i bruken av begrepet slave om arbeidsinnvandrerne i Dubai og Qatar også.
 5. Okey? Hva er slaveri? Hvor mye av arbeidet ditt må tas fra deg før du er en slave? 99%, 80%? Jeg sa vel heller ikke at helle jobben min svar slavearbeid gjorde jeg? Så hvor går grensen? Er du automatisk ikke lenger slave om du velger å spise måltided slavemestern din server på slutten av dagen? Må man nekte å spise for å faktisk være en ordentlig slave?
 6. Hva om man ikke vil jobbe som slave ~50% av tiden man arbeider uavhengig av hvor gøy jobben er? Da ville jeg heller brukt halvparten av den tiden på å gjøre noe annet, eller kanskje det samme med andre formål og motivasjon.
 7. Okey, hva er asymmetrien du har fått inntrykk av fra TS?
 8. Så da spør jeg hva som er juks med hva TS spør om, han har overhode ikke gitt noen indikasjon om noe av hva du antyder du har problemer med. TS forklarer oss nøyaktig hvorfor han gjør dette og hva han prøver og ber som råd fra andre.
 9. Men TS her nevner jo ikke alder eller fattigdom, eller utseende for den saksens skyld? Tror du alle er fattige på Filippinene? Den gamle grisen på 32 år må utnytte en liten jente som såvidt er ferdig med barndommen sin? Siden han ikke får seg noe i Norge må han være grotesk stygg og alle i hele verden bør skjermes fra hans nærvær? Ingen av disse tingene har egentlig noe med Filippinene å gjøre, så hvorfor sier du heller ikke det du har et problem med enn å danse rundt grøten?
 10. Hva betyr "få kjæreste på juksemåten"? Og hvorfor gjelder det ikke utlendinger fra andre vestlige land? Det er greit å dra til Hellas for å lete etter dame men ikke Filippinene?
 11. Egentlig det jeg tenkte å, men etter å ha sett hvordan rørene legges skjønner jeg at det kan være utfordrende. Spesielt med alle kriker og kroker vann kan snike seg inn om noe ikke er IP sertifisert. Men jeg misstenker at rørene ikke nødvendigvis fylles med vann, men at de kanskje har et bunnpunkt her og der som fryser og skaper en barriere.
 12. Det er faktisk enda verre enn dette på vinterstid da fiberrørene pleier å få vann i seg som fryser. Eidsiva kunne ikke legge nye fibertrekk på vinterstid på grunn av dette.
 13. Hvite som i bleike, eller hvite som i nordiske, kaukasoide, eller ariere eller hva enn man kaller det? Hva skjedde med "høy og mørk"?
 14. Så han får utbetalt 10k mer enn deg, og det er DRIT GODT? Forskjellen på og nærmest leve i fattigdom og å tjener drit godt er 10k i mnd? Han har antageligvis også langt større transportkostnader enn deg som han ikke kommer seg utenom, og langt større begrensninger for hvor han faktisk kan bo for å beholde inntekten sin, du står mye friere til å bo billigere og spare inn differensen der enn en som er ganske geografisk låst til jobben sin.
×
×
 • Create New...