Jump to content

Rudde

Medlemmer
 • Content Count

  12156
 • Joined

 • Days Won

  6

Rudde last won the day on July 31 2016

Rudde had the most liked content!

Community Reputation

7152 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

12262 profile views
 1. Er du morsom? Folk flest som er i normalt arbeid hele arbeidslivet gir staten åpenbart netto gevinst. Problemet er at når noen ikke drar i det heletatt, og ofte i motsatt retning, blir ting jævelig kostbart når alle disse menneskene også skal ha alle godene disse skattebetalerne skal ha og må betale for.
 2. TV'er med Android TV OS kan du installere kodi på som har god støtter for IPTV, ellers vet jeg det finnes dedikerte IPTV apper for formålet på android plattformen å.
 3. Ironisk nok var det elbilistene som okkuperte bensinstasjonen i påsken og tilbrakte mest tid der.
 4. Rudde

  Innvilget ufør?

  Kan du ikke spørre nav?
 5. Rudde

  Han dytta, jeg spytta

  Alvorlighetsgrad her er jo høyst subjektivt, og spesielt nå i en pandemi. Jeg som har astma hadde åpenbart heller gledelig tatt meg en på tryne enn å bli spytta på i midten av en pandemi med et virus som angriper lungene. Det er jo bare en enkel risikovurdering.
 6. Rudde

  Han dytta, jeg spytta

  Spytting på folk som ikke vil bli spytta på faller nok også innenfor definisjonen på vold. Er jo så klart ikke like alvorlig om det ikke får ytterligere konsekvenser som annen form for vold om den gir ytterligere konsekvenser.
 7. Rudde

  Han dytta, jeg spytta

  Det bør spyttete å, maken til bånnslam av mennesker da.
 8. Jeg opplever problemer på rundt 50% av alle skjermkort jeg har hatt (nVidia) sist var et 1070 som jeg fikk pengene igjen for.
 9. Tenkte kanskje jeg skulle bevege meg tilbake til gaming etter å ha blitt litt imponert av denne BF traileren. Lurer på å oppgradere GTX 1080 Ti til noe 30xx, men ser prisene er litt spredd utover et ulogisk range og ingenting er på lager, hva er status fremover? Hva er å anbefale? Ser at slippprisene på noen av RTX 3090 var under 19k, var dette en reel pris noen faktisk fikk produktet til? Hva er grunnen til bykset opp fra det? Og er det noe som vil stabilisere seg?
 10. Dette finnes allerede, det er begrensningen til hvor mange de faktisk har godkjente sitteplasser til, som oftes er antallet som er med på bussen, altså ikke like mange som i en vanlig buss, da russ bruker å bruke mye av plassen for godkjente seter til andre ting, som DJ booth, bar, lounge og andre ting.
 11. Jeg ander helt ærlig ikke hva du i det heletatt prøver å hinte til her. Men jeg forestiller meg at en autoritær holdning kanskje heller ville vært å fjerne ordningen? Istedenfor å anse de som ansvarlige individer som er i stand til å gjøre rasjonelle og ansvarlige selvstendige vurderinger?
 12. Mener du at folk med HC-bevis er ute av stand til å selv-regulere? At de ikke klarer å la vær å bruke den når det ikke er nødvendig? Tror du virkelig så lite om handicappa, og tydeligvis deg selv? Jeg bryr meg svært lite om handicap parkering i det virkelig liv da jeg ikke har bil og faktisk hverken legger merke til hvor det er HC-parkering eller ikke. Du bekrefter også at du faktisk ikke leser tingene du svarer til, og ironisk nok beskylder meg for å gjøre noe du tydeligvis er glad i, og være hverdagshelt på internettfora og late som om du bryr deg om noen andre enn deg selv. Og til info, så du ikke tar den feilen neste gang å, allmenn legeutdannelse er 6 år i Norge, ikke 7
 13. Jeg har da aldri sagt at man skal tute og rope? Vet du i det heletatt hva du har svart på? Eller leser du ikke tingene du siterer og skriver svar til?
 14. Jeg tenkte mer om at personene selv var ansvarlig for å ikke bruke HC-parkering når det ikke trengs. Altså de som er av og på dag til dag. Godt jeg slipper å høre på leger når jeg har deg, som diagnoser meg "frisk om en fisk da".
×
×
 • Create New...