Jump to content

Rudde

Medlemmer
 • Content Count

  11929
 • Joined

 • Days Won

  6

Rudde last won the day on July 31 2016

Rudde had the most liked content!

Community Reputation

7227 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

11691 profile views
 1. Jeg fikk en pakke stoppet igår (ikke fra aliexpress, men har en på vei derfra å, så skal melde fra) jeg kommer ikke til å sende inn dokumentasjon på pakken og se hva som skjer. Kommer ikke til å betale det uansett.
 2. Har du råd til å sjonglere 3-4 damer har du sikkert råd til hotell.
 3. Norge har ikke designet, utviklet eller produsert en eneste el-bil av betydning men kroner oss selv "verdensmester i elbil". JFL
 4. Bilsex kommer vel fra ungdom som fremdeles bor med foreldre og har begrenset med muligheter til når de kan ha sex på grunn av det. Jeg hadde det på parkeringsplassen til en barneskole en gang, som kanskje ikke var det mest gjennomtenkte stedet når jeg tenker tilbake.
 5. Dette stemmer ikke. Det finnes ingenting i nærheten av så bra som google på søk. Jeg er anti-google og bruker for det meste alternativ, men å laste som om de ikke er best, og de eneste som faktisk klarer å levere en komplett tjeneste er å lyve til seg selv. Jeg bruker Startpage som også skal bruke resultat fra google. Men har selv opplevd flere ganger at søkestringer som overhode ikke gir noen resultater på startpage eller ddg, gir flere sider med resultater på google.
 6. Så de velger å spille etter ekstremt mye mildere spilleregler enn Kina noengang har vært i nærheten av å gjøre?
 7. Ja, no shit. Hun skjønner jo at hele selskapet hennes er kjørt om de forsetter med søpla si som nå.
 8. https://www.sprakradet.no/svardatabase/sporsmal-og-svar/strengt-talt-eller-strengt-tatt/
 9. Det er jo faen meg ikke en dritt på ebay som er gratis frakt lenger. Smådeler til 1 dollar koster 5 dollar i frakt.
 10. Lurer på hvordan det toget skal håndtere ising og snø.
 11. Jeg jobbet i elkjøp med aftersales før, og det er ikke veldig god opplæring eller retningslinjer for de ansatte og følge. opplæringen jeg fikk på tidspunktet som var Norges høyest rated butikk for service på tidspunktet var at varer over 1k har 5 år mens under 1k er 2 år, selv om dette selvsagt ikke stemmer i henhold til loven. Du kan prøve å ta det videre i butikken, til en sjef av noe slag, de er som regel de eneste som har lov å bøye disse over og under 1k reglen de fører og de er ofte villig til å gjøre det bare for å få saken ut av systemet. Men om du ikke gidder å dra tilbake kan du jo bare starte en sak med forbrukerrådet, er ikke så mye jobb og elkjøp pleier ikke krangle med deres vurdering og tolkning av loven. Ironisk nok gir de deg bare 6 mnd "garanti" på tester på et laptop tastatur.
×
×
 • Create New...