Jump to content

Rudde

Medlemmer
 • Content Count

  11810
 • Joined

 • Days Won

  6

Rudde last won the day on July 31 2016

Rudde had the most liked content!

Community Reputation

7169 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

11466 profile views
 1. Åhh, så det er faktisk lik lønn for likt arbeid? Forskjellen kommer altså av at menn og kvinner velger forskjellig type arbeid som betaler forskjellig?
 2. Rudde

  VGD Off-topic

  Hvorfor har dere kommet hit? Er dere sensurert, eller er skiten nedlagt? Isåfall hvorfor?
 3. Rudde

  VGD Off-topic

  Okey, kan noen forklare meg hva VGD er? Leste sånn 4 sider, men ble ikke helt klok.
 4. Så en på dashbordet på tredemølla på Fresh fitness nå sist. Det er så herlig å dele offentligheten med villdyr.
 5. Autoritære på begge sider har begge noe å tjene på å male seg selv som offer. Som igjen har ført til den politiske klima vi kan se idag.
 6. Det har jeg vel egentlig aldri tenkt så mye over. Jeg syns folk lykter løk eller hvitløk umiddelbart etter å ha vært i kontakt med det eller spist det, men kan ikke si jeg har merket at noen lukter løk om de har en løk-rik diett. Studien som er grunnlag for artiklene du delte stiller heller ikke seg selv dette spørsmålet. De bare nevner at molekylene kan hinte av lukt av disse tingene. Molekylene de beskriver som løkaktiv, beskriver de også som en grapefrukt og svovel. Jeg vet ikke med deg, men jeg har egentlig aldri assosiert disse luktene. Og molekylen de beskriver som osteaktiv beskriver de også som "dyr", jepp, kun dyr, nå enn hva det skal bety. Jeg personlig assosierer svettelukt med nettopp det, lukten av svette. Jeg syns menneskesvette er såpass distinkt at jeg klarer å peke den ut som nøyaktig det om jeg blir presentert med den, syns også den lukter relativt likt på tvers av individer. Jeg vil si jeg har møtt flere folk jeg syns lukter egg enn iallefall melk, jeg vet ikke om dette kommer av at de har en egg-rik diett eller om de bare nettopp har spist egg og har lukt som sitter igjen fra det. Jeg aner faktisk ikke hvordan kroppen produserer svette og hva som kan være med på å påvirke lukten av den.
 7. Hvordan i alle dager skal jeg vite om noen eller alle av de jeg kjenner bruker tøymykner eller ei? Jeg snoker vel ikke på vaskerommet når jeg er hjemme hos folk? Morsomt at du bruker sensasjonsartikler som ikke engang siterer kilder selv når artikkelen er skrevet på datagrunnlaget fra en gitt studie. Men student er er snakk om handler om hva svetten lukter, og ikke generell kroppslukt. Studiene grupperer heller ikke for etnisitet, never det faktisk ikke engang og det er kun en antagelse du har gjort. Annet enn at den er gjort i Sveits. Den siterer også flere andre studier som har sett på forskjellene mellom menn og kvinner her altså som finner lignende resultat men alle disse er ikke basert i hvite land som Sveits.
 8. Kan du sitere meg på hvor jeg sa det? For det står ikke i teksten du siterer.
 9. Dette kan ikke stemme. Jeg har aldri brukt tøymykner og har heller ingen i vennegjengen som lukter tøymykner. Jeg har også flere utenlandske venner og bekjente som overhode ikke har lukten beskrevet i førstepost og generelt ikke har noe spesiell lukt ved seg selv, selv de fra områdene beskrevet. Men jeg vet fremdeles nøyaktig hvilken lukt OP sikter til og vet at det er noen som har en slik lukt ved seg, i mye høyere grad enn Skandinaviske.
 10. Jeg skjønner ikke hvorfor fotballspillere skal tjene 2-3 ganger av dette igjen.
 11. I hans forsvar så ligger 4k streams fremdeles langt under 100 Mbit, og da snakker jeg ikke om drittkvaliteten de server på Dinsey+, men det som serveres fra en UHD Blu-ray disk.
 12. De klagde for å få ny frist pga e-post trøbbel for tilsynelatende å ikke benytte seg av muligheten for utvidet frist de fikk med klagen sin?
 13. Altså er dette satire eller er det ingen kvalitetskontroll, og resurser til faktisk journalistikk i denne redaksjonen?
 14. Fant fort ut at den gamle CRS125-24G-1S ikke var tilstrekkelig for gigabit masquerade iallefall, og håndterer vel bare 160-200 mbit begge veier, så da er det ut å handle mer utstyr. Vurdert Mikrotik hEX S, eller RB4011iGS, EdgeRouter X SFP, 4 eller 6P. Tenkte å kjøpe en hEX S og sette opp hos mamma uansett og gjøre GRE, mellom meg og dem, men er usikker på om jeg vil gå for den her da den ikke ser ut til å klare mer enn 800 mbit IPSec
 15. Snakket med HomeNet idag og forklarte at bridge-mode portene deres ikke fungerte som beskrevet, og de sa dette kunne stemme da jeg ikke hadde tilgang på nok IP'er. De reserverte en til som har ført til at jeg nå kan koble med rett på fiberen uproblematisk. Så tipset du sendte (MariusJS) på PM burde fungert selv før jeg ble tildelt flere IP'er. Fikk også brukt SFP modulen fra HomeNet og trengte ikke bruke de jeg hadde kjøpt til å fungere med Mikrotik ruteren.
×
×
 • Create New...