Jump to content

Rydin

Medlemmer
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 :)

About Rydin

 • Birthday 10/08/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ISP bruker cgnat på ipv4 som gjør det vanskelig men ikke umulig å få kontakt fra utsiden. Enhetene hjemme får ipv6-adresse som gjør det lett å få kontakt fra utsiden hvis jeg er på et nettverk der jeg får ipv6-adresse. Siden det ser ut som ipv6 må bli mer brukt i fremtiden ville jeg se om det dekket mitt behov. Jeg er bare litt skuffet over at chilimobil ikke støtter ipv6.
 2. Ok, da får jeg bare bytte til telenor sim de gangene jeg har behov for ipv6, og håpe at chilimobil støtter ipv6 en gang i fremtiden.
 3. Chilimobil har "fri bruk" til 349/mnd, tilsvarende hos happybytes koster 398/mnd
 4. Jeg byttet nylig fra telia til chilimobil på mitt privat abb siden jeg da fikk "fri bruk" istedet for 6 gb mnd for 50kr mer i mnd. Men med en fiberleverandør som har cgnat på ipv4 har jeg blitt avhengig av å ha tilgang til ipv6. Jeg får ikke ipv6 fra chilimobil i dag. Jeg spurte kundeservice, men svaret var at det ikke var noe de kom til å prioritere i fremtiden. Jeg har dual sim på min Huawei P20 pro med telenor bedrift, så jeg har mulighet til å bytte ved behov, men jeg vil helst også ha mulighet for ipv6 på privat abb. Er det en annen leverandør som har "fri bruk" til samme pris som tilbyr ipv6?
 5. "Tænd knappen aktiveres. Minus knappen og forreste højre plusknap aktiveres samtidig. Begge slippes. Minus aktiveres igen. Alt indenfor 10 sekunder." Kom over denne siden med samme problem som deg: https://www.lav-det-selv.dk/forum/t/228200/s/kogeplader-viser-l-ud-for-alle-fire-blus Som linker videre til: https://www.lav-det-selv.dk/forum/t/153567/s/haster-induktion-kogeplade
 6. "Pfizer-sjefen jobber med ny vaksine: – Vi vet at to vaksinedoser gir svært begrenset beskyttelse, kanskje ingenting" https://www.cnbc.com/2022/01/10/pfizer-ceo-says-two-covid-vaccine-doses-arent-enough-for-omicron.html Jeg har ikke skrevet så mye, men har fulgte med på alt. Jeg begynner å bli sliten, og er nysgjerrig på svarene nå.
 7. Det ser ut som jeg får legge ut nyheter her fremover. Det var en haug med poster fra andre tråder som ble borte, men jeg vet ikke om noen av de var mine. Jeg er ikke så aktiv her eller andre steder, men jeg følger med og samler info fra "begge sider" Det siste døgnet har det dukket opp interessante nyheter på "ulovlige" norske sider som man ikke kan bruke som kilder i norge. Men de har jo selvfølgelig linket videre til respektable kilder i utlandet. Siden vi er i konspirasjontråden så legger jeg litt ekstra i overskriftene! I følge Spanias statsminister er Covid ferdig Nå har endelig norsk media funnet denne nyheten: https://www.tv2.no/a/14483844 Original artikkel fra rtve https://www.rtve.es/noticias/20220110/sanchez-precios-test-coronavirus-gripe/2251581.shtml Jeg slipper å legge til noe mer tekst, alt er der om man kan spansk.
 8. I Norge så er man fullvaksinert med to doser.
 9. Jeg er ikke enig i det @GiaMahan Jeg mener at du er bedre beskyttet hvis du har vært smittet. Selv om du blir smittet på nytt så er det bedre beskyttelse enn vaksine. Vaksine + smitte er også bra, men jeg tror at smitte + smitte er bedre. Vaksinene beskyttet mot det originale viruset, men mindre mot delta, og minimalt mot omikron. Noe Pfizer - sjefen bekrefter https://www.cnbc.com/2022/01/10/pfizer-ceo-says-two-covid-vaccine-doses-arent-enough-for-omicron.html Min take hvis du fortsatt er uvaksinert og usmittet; Bli smittet av noen med omikron, eller vent på omikron-vaksinen. De vaksinene vi har nå hjelper deg veldig lite. Det er en tid mellom 1 og 2. Og 4.5 mnd før du får 3. Jeg regner med at omikron-vaksinen i mars blir one-shot, noe annet hadde vært rart
 10. Som jeg sa; ingen her kan gi deg et svar. Du må finne informasjonen som gjelder for det tidspunktet og det landet du befinner deg i / skal til. Hvis du f.eks planlegger ferie til sommeren så må du gjette hva norge og eventuelt ferieland har av regler på det tidspunktet.
 11. Det tror jeg ingen her kan gi deg et svar på. Norge sier ja. Eu sier nei. Pfizer - sjefen sier at to doser ikke gir bra beskyttelse mot omikron.
 12. Pfizer CEO sier at to doser ikke er nok mot omikron https://www.cnbc.com/2022/01/10/pfizer-ceo-says-two-covid-vaccine-doses-arent-enough-for-omicron.html
 13. https://www.vinmonopolet.no/innkjopsprosess https://www.vinmonopolet.no/spesialbestilling-og-privatimport
 14. The President of the Government, Pedro Sánchez , announced this Monday that the Executive will control the prices of coronavirus antigen tests and that it will also buy 344,000 doses of antivirals from Pfizer in January. In addition, the president has said that the Government has been working for "weeks" on a plan to treat COVID-19 as an "endemic disease" similar to the flu, given the low mortality rate, which has stood at 1% compared to 13%. it was registered at the beginning of the pandemic. .... "I think we have to evaluate the evolution of COVID19 towards an endemic disease ," he stated, and had an impact: "I think we have the conditions to, with caution and little by little, we begin to evaluate the evolution of this disease with different parameters ". In this sense, it has opted for the "same model" to control the evolution of the coronavirus as for the flu: "Stop counting the cases, the tests ..." . Oversatt med google translate https://www.rtve.es/noticias/20220110/sanchez-precios-test-coronavirus-gripe/2251581.shtml
×
×
 • Create New...