Jump to content

Rydin

Medlemmer
 • Content Count

  233
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 :)

About Rydin

 • Birthday 10/08/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har kjøpt en stor ting som veier 150kg. Butikken har sendt den med Nor Lines. Jeg har bare sett vogntog med Nor Lines logo. Har noen her fått levert noe til en privat adresse med Nor Lines? En trailer får det vanskelig hvis den skal inn på gårdsplassen her. Kjører de ut med mindre biler til private adresser?
 2. Jeg skjønner hvorfor firmaet får boten, pga mange utenlandske sjåfører, og forholdene de jobber under. Da jeg tok C-lappen (har ikke jobbet med transport) så mener jeg å huske at de sa at sjåføren alltid har ansvaret for at det er lastet riktig. F.eks hvis det var en plombert container der sjåføren ikke visste hva og hvordan den var lastet, så er det sjåføren sitt ansvar hvis den er lastet feil. Noen som kan bekrefte/avkrefte dette?
 3. Hvis det er plastemballasje for mat så skal det være en trekant med et tall inni, og kanskje noen bokstaver.
 4. Plastbokser som er laget for mat skal vel være stemplet med diverse symboler. Sjekk hva symbolene betyr.
 5. Da forteller du læreren din at du ikke fant ut hvordan du skulle løse oppgaven, og ber han om å lære deg hvordan du skal gjøre det.
 6. Du må nok lete etter en formel i en av bøkene dine. Ingen vanlige mennesker bruker C og J.
 7. Jeg kan ingenting om fiber, men spørsmålet var: "Hvor enkelt vanskelig er det å teminere fiber?" Det ser ut som svaret er: "Det er veldig enkelt vanskelig" Du gjør det på den vanskelige måten. Med riktig utstyr så er det enkelt, men dyrere enn du liker.
 8. Galant-serien fra ikea var akkurat det du spør etter. Benkeplater i forskjellig størrelser og utforminger og skuffeseksjoner på hjul. Det var litt dyrere enn "vanlige" ikea-møbler, men super kvalitet som fungerer like bra på et kontor som hjemme. Men de selger ikke den serien lenger.
 9. Jeg kjøpte det kortet 15. desember. Da sto det 2. januar ubekreftet. Men alle andre kort sto 5 eller 6 januar. Så da tenkte jeg at det sikkert kom litt før. Det ble sendt 21 og jeg fikk det 22 desember 😊
 10. Jeg har en Mazda 3 2014. Det har vært en fin bil uten problemer siden den var ny. På siste eu-kontroll så sa mazda verkstedet at jeg måtte bytte støtdempere bak. Verkstedet skulle ha ca 10.000 for det. Det syns jeg var litt mye, og fant feilen selv. Øvre feste på høyre side bak hadde knekt. Det er jo enkelt å bytte tenkte jeg. Og det er det jo hvis man kan få tak i delen... Det festet har ikke eget delenr hos mazda, man må kjøpe hele demperen. Ettermarked-dempere kommer uten det øvre festet, man gjenbruker det gamle. Og ingen lager det festet til min modell. Så for å spare noen kr så kjøpe jeg brukte dempere fra en bilskrot for å plukke av festet. Man finner masse info på nett om at dette skjer på mazda 3, men alt er om årsmodellene før min. Det er ganske frustrerende at delene ikke fins på markedet.
 11. NVIDIA GeForce RTX 30xx tråden Det er en psu?
 12. Jeg bor i en enebolig 6km nord for Spydeberg. Det er ikke noe styre her. Det har vært en kobberlinje her, men den har de sluttet å vedlikeholde før jeg flyttet hit for 3 år siden. Eneste mulighet for nett her er breiband.no (nå bigblu) eller mobilt bredbånd. Breiband har ingen begrensning på data i mnd, men det er tregt og dyrt. Nå graver de vann, kloakk og fiber, så i løpet av året så skal alt bli bedre.
 13. Noe gis bort på finn. "Hei, jeg er interessert, kan jeg hente nå?" "Nei, du må vente til neste helg"
×
×
 • Create New...