Gå til innhold

Tråden om Fallout: New Vegas. (Ingen OT og ingen piratsnakk.)


Anbefalte innlegg

*SNIPP*

 

Blir som i Grand Theft Auto. I starten av spillet trenger du penger mest, men har lite, mens på slutten har du et lastebillass med penger og ingenting å bruke de på. Skulle nesten vært en butikk med unike items som man ikke kan få noe annet sted (utenom via console :roll: ) hvor alle tingene kostet flesk.

 

Det finnes jo til viss grad noen slike

 

 

Hun doktoren utenfor crimsom caravan selger 9 implants, til sammen verdt ~48k caps tror jeg?

1x12k

1x8k

7x4k

 

Nå startet jeg med 5 endurance, så fikk ikke brukt så mye der.

 

Men ja, skulle vært noen med unike oppskrifter eller guns/armors/ammo som kostet sabla mye:P

 

 

 

Utover det syntes jeg musikken på spillet er mye svakere enn på fallout 3. Greit nok at det er mer country theme enn på forgjengeren, men jeg føler det blir i overkant repetitivt og ensformig. Noen som vet om det finnes noen mods med sanger i tilsvarene samme stil? Evt. om det finnes noen radiostasjoner jeg ikke har oppdaget enda? Har ikke utforsket så mye enda.

Endret av gsn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trokke det, er på det queste hvor jeg skal finne ut årsaken til de høye radiation nivåene. Har vært nede i vaulet i evigheter og tuklet med alle dørene og kodene osv. Tror da spillet er patchet ja, spiller det gjennom steam og da patches det vel automatisk så vidt jeg vet.

 

Veit at dette ikke hjelper deg nå og jeg kan absolutt tenke meg hvor kjipt det er å få korrupt save fil, men lag ett nytt save point hver time/annen hver time heretter hvis du skulle klare å løse ditt problem, eller hvis du starter ny game.

 

Tror det er en mulighet å slette cachen til FO og re-installere spillet. Evt prøv å pre-load det i steam, og installer det i frakoblet modus og se om du får loadet uten seneste patch hvis det i det hele tatt er mulig.

 

Damn, trodde jeg skulle være trygg med både autosave og quicksave inni der, men neida.. Jaja tror nesten jeg bare får begynne på en ny karakter da, men sånne ting som det her gjør det ikke akkurat motivert til å spille mer :( Takk for hjelp og tips da.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

Hva er deres morsomste og mest randome hendelser i spillet sålangt? som ikke er quest relatert da, slik at vi ungår spoilere :)

 

Må være Wild Wasteland perken du velger i begynnelsen.

Aliens og Indiana Jones blant annet.

Lenke til kommentar

Har oppstått et lite problem, jeg har alltid brukt veronica men:

 

Har kommet dit hvor man blir skutt på av BOS utenfor bunkeren dems fordi man har snakket med The Elder, etter dette har ikke veronica ville fulgt meg, har bedt henne gå til Lucky 38 og der var henne også men selv ikke der vil henne følge meg. Vil henne ikke mer eller er dette en bug ?

 

Endret av killerbill
Lenke til kommentar

Skal teste å fjerne alt av drivere, for så å installere 10.10. Hvis det er fail, vet jeg at 10.3 fungerer flott :)

 

EDIT: Okeeeeiiii! Jeg skal IKKE bruke 10.10 driveren, bugger seg etter 30 sekunder i motsetning til 10.3 driveren som kjørte knirkefritt i en halvtime. Nå fjernet jeg også all skit og lort med DriverSweeper, men, fortsatt samme bugg-helsikke..

Driver Sweeper er din gode venn. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...