Jump to content

lasse_hansen87

Medlemmer
 • Content Count

  2081
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hmm, det kan nok være. Men da vet jeg ihvertfall at det er umulig å skru av så pengen psu er tilkoblet strømnettet
 2. Jeg hadde alt ifra 38-50 ved nettsurfing istad. Synes dette var litt høyt, har ikke fått testa så mye ved spilling enda, men har ikke vært over 75grader enda ihvertfall. Synes temp hopper veldig å, men sånn er det kanskje? Men det er kanskje innafor med en d15s Kjøler? Skal teste litt spill i morgen og se hvor varmt det blir.
 3. Hmm, det kan jo være et tips ? Kan prøve, takk for svar og tips. Litt merkelig at dem lyser når maskinen er skrudd av altså. Men hvis det ikke er noe varme der, så kan det fungere me teip ja ?
 4. Okay, så dem må altså lyse konstant da? ? Jaja, ikke stort å gjøre me det da.
 5. Okay, så lenge den holder seg under 85 så er det ikke gæli? Hva er det normalt å ligge på ved vanlig nett surfing æ? Bare så jeg har noe å gå utifra?
 6. Kjapt spørsmål, hva er normal temperatur på AMD ryzen 3900X ved luftkjøling? Er helt ny på AMD da jeg alltid har hatt Intel. Hva kan feks forventes av temperatur ved skrivebord,surfing på nett, osv? Og ved f. Eks spilling? Hva er innenfor normalen? Og hvilket program kan jeg evt bruke for å måle rett temperaturen i windows. Har kjøpt noctua n15s som jeg skal bruke som kjøler på 3900X.
 7. Hei sann Har skaffet meg et Asus rog strix 2070 SUPER advance kort. Og når jeg skrur av maskinen så liker jeg at alt lys også skrus av, jeg har fått stilt det inn slik at alt lys i pc skrus av når maskinen skrus av. Men det er to led lys der hvor man plugger inn strømmen til skjermkortet, disse får jeg ikke skrudd av utenom når jeg drar ut støpsel. Er det ikke mulig å få disse til å slå seg av??
 8. Hei sann. Syens Evolv X ser utrolig stilig ut, men er usikker på hvordan evt airflow er i denne kassen? Noen som vet? Lurte på å sette inn 3 noctua 140 vifter i front, og en bak. Hvordan er f.eks airflow i denne forhold til f.eks Cooler Master H500Mesh? Hvordan er dette kabinettet, bør man styre unna, og heller finne et kabinett med mesh front?
 9. Okay, da går jeg for Meshify S2. Tusen takk for svar. Jeg å synes det er vanskelig å finne et kabinett med god airflow.
 10. Ingen som har noen mening ang dette? Lurer nå på enten fractal meshify s2 eller cooler Master mastercase H500M. Begge har sine fordeler og ulemper synes jeg. Hvem vil ha best airflow? Vurderer 3.stk 140 vifter i front på begge isåfall.
 11. Kan f.eks Cooler Master H500P være et bedre alternativ?
 12. Hei sann. Vurderer å kjøpe meg et nytt kabinett, og ser da på fractal meshify s2. Vil ha et med god luftgjennomstrømming da jeg kun bruker vifter og ikke vannkjøling eller radiatorer. Er det andre kabinetter som er ganske mye bedre enn dette da? Og anbefalles det å fjerne filteret foran? Etter hva jeg har lest så er det en litt tykk "foam" bak mesh gitteret? Evt hvilke andre kabinett er bedre enn dette på airflow? Takk for evt innspill
 13. Åssen kort har du da? Jeg har EVGA Ultra RTX2080 Ti OC. Kjøpte kortet før sommeren jeg, men har lissom ikke spilt noe i sommer, så la brått merke til det her om dagen. Irriterende lyd altså. Men vet ikke om det kan være skadelig for kortet/maskinen også?
 14. Hei igjen folkens, har nå kjørt endel benchmarks, og legger merke til at når det nærmer seg 90-100FPS så kommer denne coilwhine lyden, og den øker i styrke etterhvert som FPS øker.. Er dette normalt? Er det det som tyder på at det er skjermkortet? Farlig/skadelig for kortet/maskinen?
 15. Hmm, kan jeg sjekke dette ved å evt slå av skjermen under spilling?
×
×
 • Create New...