Jump to content

kjeLL//

Medlemmer
 • Content Count

  5121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

670 :)

About kjeLL//

 • Birthday 11/03/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. jeg har kun kjøpt 5m hdmi fra ebay og de er hdmi 2.0 . det som er med digitale kabler er at; enten fungerer dem feilfritt eller så fungerer dem ikke feilfritt. så kvalitets 1.4 og 2.0 kabler "kan" fungere som 2.1 kabler om de ikke har gjort noe spesielt for å bryte standarden mellom kabler. her må folk bare rope ut om jeg tar veldig feil.
 2. må legge til noe her. noen ganger er bass og lyd fra småanlegg mer lytt enn fra et ordentlig annlegg. tenker da spesielt på de anleggene fra jbl og harman, som gjerne har 360 grader med lyd. kanskje han/hun ikke spiller høyt idetheletatt, men at drittanlegget står på en hylle festet i veggen. kanskje problemet løser seg bare ved at de flytter det til et annet sted.
 3. eneste måten du kan feilsøke en "windows" glitch på er å kjøre en ren installasjon av windows. men om jeg var deg, ville jeg testet en annen kabel før jeg startet på det. Edit: se også etter om kabelen krysser strømkabler og lignende som kan ha elektromagnetisk forstyrrelse om kabelen er dårlig isolert.
 4. det er fullstendig galskap at leieboer skal finne en ny leietager. men dette kan være fordel til deg som ønsker å bryte kontrakten, siden ny leietager ikke trenger gode referanser osv. edit: da håper jeg at din kontrakt er oppfylt bare du "finner" leietager, hvis ikke kan utleier i teorien bare nekte å ha ny leietager der for å være ekkel mot deg.
 5. hva mener du er greit da? 30fps? 60fps? de fleste spill tipper jeg den tar lett med low innstillinger. enkleste er å søke opp en video på YT men ikke bli lurt av overklokking.
 6. jeg trudde han bare trolla sjekket på mobil og der var det faktisk bilder, hva gjør du for å få til det jarmo?!
×
×
 • Create New...