Jump to content

Hotel Papa

Medlemmer
 • Content Count

  12466
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2199 :)

Recent Profile Visitors

32704 profile views
 1. Fått det teite opplegget her i dag, ser ut som at google-bar har blitt byttet ut med en dråpe? Ser ikke pent ut.. er launcher eneste måte å få fjernet det på? Hva anbefales evt av launcher?
 2. Ser jeg formulerte meg dårlig. Utenlandsk statsborger med fast bosted i Norge.
 3. Hypotetisk spørsmål: Hvis Norge skulle stenge grensene og gjøre som Danmark, der kun danske statsborgere får slippe inn - hvordan blir det da med utenlandske statsborgerne som bor i Norge men som ikke befinner seg i Norge når grensene blir stengt?
 4. Blir kjekt med hjemmekontor i tiden fremover ja!
 5. Interessant lytting: http://tiderpenger.libsyn.com/da-var-krisen-her?fbclid=IwAR0Jo7pWRCEUXcBvFgnZLf4P4dpdBPLSFOZJXyr9LorqPpyxcw6AORbrMDY
 6. Har det kommet en rapport på hva som er den hyppigste dødsårsak? Er det sepsis de fleste ender opp med?
 7. Kan dårlig luftkvalitet i Kina ha noe å si for befolkningens motstandsdyktighet, eventuelt alvorlighetsgrad av sykdomsforløpet?
 8. Det var dette, sant? https://www.biltema.no/verktoy/maleverktoy/maleinstrumenter/multimetere/digitalt-multimeter-dmm-1000-p-2000024201
 9. Merka Uncut Gems ga meg følelsen av hvordan det er å leve med forhøyet blodtrykk. Aldri følt meg så stressa av å se en film.
 10. Takk for svar! Timelønnen du forespeiler er betraktelig lavere enn det jeg har nå, men så er spørsmålet om høy timelønn er verdt det hvis man ikke trives med det man gjør. Det viktigste er jo at ting går rundt i privatøkonomien.. Jeg får ta en liten ringerunde og høre. Følte du at det var interesse for å ta inn ufaglærte? Eller måtte du ringe land og strand rundt før noen tok agnet?
 11. Utdannet ingeniør, bikka 30år og lei av kontorjobb. Tidligere lest om andre i min situasjon som har fått seg en mer praktisk rettet jobb, da som voksenlærling eller hjelpearbeider/hjelpemontør for å senere ta fagbrev eller svennebrev og deretter bli fagarbeider. Jeg skjønner at man må jobbe i 5år(?) før man kan ta fagprøven eller svennebrev som privatist - noe som også innebærer x-antall år med dårlig lønn. Men lav lønn funker dårlig når man sitter med bolig- og studiegjeld. Villig til å ofre noe inntekt for å holde på med det jeg liker, men 90kr/timen er ikke bærekraftig i det hele tatt. Så, noen av dere som har gått denne veien i voksen alder? Tok dere direkte kontakt med en bedrift for å få plass? Gikk du gjennom opplæringskontor? Tips til hvor jeg burde starte hvis jeg vil endre kurs i mitt yrkesliv?
 12. Dette her blir litt som å vise en film av at en høne legger egg, mens man legger et lydspor over med en stemme som sier at en det er en rev som legger vannmeloner. Anbefaler en tur til fastlegen! kthxbye Hva skjedde med å være takknemlig for at noen prøver å hjelpe deg?
 13. Rart det der... Hvorfor er da ikke handelsflåten utstyrt med teleskoper eller kamera med høy optisk zoom ? Så slipper man problemstillingen med at man ser båter på radar før man ser dem visuelt. Du har kanskje jobbet på sjøen? Stått som utkikk og sammenliket radarbilde med det du ser i kikkert? Noe sier meg at du ikke har det. Har en følelse av at du heller ikke har prøvd å stå på en strand og leke litt med et kamera ala P900 osv som er så populært i miljøet ditt. Eller tar jeg feil?
×
×
 • Create New...