Jump to content

Hotel Papa

Medlemmer
 • Content Count

  12474
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2202 :)

Recent Profile Visitors

32867 profile views
 1. Hei, Tenkte å få opp et sikkerhetssystem i boligen. Er lite gira på å betale 5-600kr i måneden til Verisure e.l og har derfor sett litt på et system jeg kan sette opp selv. Har stort sett bare Philips Hue som lyskilder, så det passer greit at jeg kan få implementert det i et slikt system. Har derfor tittet litt på Athom Homey. Jeg er dog litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det med tanke på alarm, sensorer osv. Er det noen her som har satt opp Homey med magnetkontakter, alarm og slikt? Hvordan gjør man det med tanke på aktivering og deaktivering av alarmen? Er det vanlig å ha et panel e.l. der man aktiverer/deaktiverer v.h.a en rfid brikke? Bruker man telefonen? Setter pris på tips og tilbakemeldinger! Om det finnes andre systemer som fungerer bra, der man ikke er avhengig av en abonnementsløsning, så er jeg åpen for forslag.
 2. Du får også Fujifilm x-e3 til en grei penge på Finn. Artig kombo sammen med 27mm pannekaken..
 3. Hotel Papa

  Gneldrende nabohund

  Sitter i samme situasjon som deg. Vi har nylig flyttet inn i et nabolag der boligene ligger tett i tett. Vår nabo har to hunder, type 3-5kg store, der den ene har et ekstremt behov for å markere seg. De har nylig gjerdet tomten sin inne, slik at hundene kan gå løse. Og det blir bjeffet på alt. Biler som kjører forbi, folk som går forbi. Sett barn som har vegret seg for å gå forbi tomten deres. Vi kommer fra et annet nabolag med ekstremt lav terskel for konflikter og ganske ufine naboer. Har derfor lyst til å opprettholde et noenlunde greit forhold til vår nye nabo. Men ja, usikker på hvordan man burde gå fram. Han korrigerer hunden sin relativt ofte da, typ "gi deg" eller "nå er jeg så lei, slutt". Men det stopper der og noen minutter senere er kjøret i gang igjen. Har vurdert å skrive et anonymt brev og legge i postkassen hans.
 4. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=178512994 eller https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=182019729 35mm https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=181793288 18-55mm i den ene pakken over her er også et fint sted å starte. Det jeg syns er genialt med Fujifilm sitt system er at du har muligheten til å lage filmsimuleringer som simulerer hvordan filmen så ut back in the days. Jpeg ut av kameraet er også meget bra. Jeg redigerer stort sett ikke bildene mine lengre. https://fujixweekly.com/recipes/
 5. Det er jo fake, men tillater meg å poste det likevel... 🤷‍♂️
 6. Pleier de ikke å laste opp bildene fra landingen i etterkant da?
 7. Har samme problem som deg. Om du googler litt, så ser du at ladeporten kan være en svakhet på disse telefonene.
 8. Noen som har opplevd at telefonen plutselig lader ekstremt tregt?
 9. Fått det teite opplegget her i dag, ser ut som at google-bar har blitt byttet ut med en dråpe? Ser ikke pent ut.. er launcher eneste måte å få fjernet det på? Hva anbefales evt av launcher?
 10. Ser jeg formulerte meg dårlig. Utenlandsk statsborger med fast bosted i Norge.
 11. Hypotetisk spørsmål: Hvis Norge skulle stenge grensene og gjøre som Danmark, der kun danske statsborgere får slippe inn - hvordan blir det da med utenlandske statsborgerne som bor i Norge men som ikke befinner seg i Norge når grensene blir stengt?
 12. Blir kjekt med hjemmekontor i tiden fremover ja!
 13. Interessant lytting: http://tiderpenger.libsyn.com/da-var-krisen-her?fbclid=IwAR0Jo7pWRCEUXcBvFgnZLf4P4dpdBPLSFOZJXyr9LorqPpyxcw6AORbrMDY
 14. Har det kommet en rapport på hva som er den hyppigste dødsårsak? Er det sepsis de fleste ender opp med?
×
×
 • Create New...