Jump to content

Mr. Hermonella

Medlemmer
 • Content Count

  1526
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mr. Hermonella last won the day on January 24 2013

Mr. Hermonella had the most liked content!

Community Reputation

2712 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei! Prøver å finne noen gode smoothie oppskrifter som ikke inneholder bær, pga gravid samboer. Noen som har noen tips?
 2. Jo. Kjempefarlig. Repsil politiet komemr nok å tar deg nå pga. overdose. Enten det eller renna ræv resten av dagen. En av de 2.
 3. Tror da det, har ikke planer om å stikke ennå vertfall
 4. Viss noen bryr seg, så er det 10 års jubileumet mitt på formuet i dag (og jeg har ennå å skrive noe fornuftig og meningsfyllt her)
 5. Slik gjør jeg det når det skal klones til ny disk: 1. Koble til SSD i eksternt kabinett ( Dette burte funke: https://www.komplett.no/product/760280/datautstyr/pc-komponenter/kabinetterbarebone/harddisk/icy-box-ib-ac603a-u3-25-hdd-kabinett 2. Starte Macrium Reflect Home (https://www.macrium.com/reflectfree ( Du må skrive inn e-post for å få gratis versjonen, men da kan man fint bruke 10minutemail.com for å få en midlertilig e-post.)) 3. i programmet velger du den disken med flest partisjoner (en av partisjonene skal hete noe med (C:) 4. I valgene som kommer opp velger du "Colne this disk" og kjører gjennom veiviseren som kommer opp. 5. Når kloningen er ferdig så slår du av PCen ved å velge "start på nytt" for og så holde inne av/på knappen når Acer bildet kommer opp på skjermen, altså det du får opp når du starter maskinen. Dette vil gjøre at Windows alvslutter seg helt. Men det er en historie for en annen gang. 6. Bytt diskene, altså ta ut HDD og sett inn SSD og skru PCen i sammen igjen å slå den på. Dette burte være alt som skal gjøres. Still gjerne spørsmål viss det er noe du lurer på.
 6. Hei! Leter etter en RAID kontroller i budgetklassen, siden dette blir den første RAID kontrolleren min og raidet på hovedkortet ikke blir gjenkjent av Xenserver. Det eneste kravet jeg har til kortet er at det kan kjøre RAID 5, gjerne også 6, og må kunne sjekke status på disker i både Linux og Windows. Det å kunne kjørt surface test på diskene hadde også vert kjekt.
 7. Det høres ut som en tur til legen, viss du spør meg.
 8. Har en kode for Warhammer 40,000: Space Marine. Har du lyst på så send en PM, førstemann til mølla. Borte. Ble tatt av technicality, kos deg masse
 9. Du svarte på dit eget spørsmål. Det var den eneste grunne til at jeg gjorde det, og selvsagt fordi alle andre gjorde det.
 10. Er ikke gitt det første treffet er best/mest relevant. Don't be that guy. Er bra man får opp en hel liste over mulige måter å gjøre det på da, så får man flere alternativer man kan prøve.
 11. http://lmgtfy.com/?q=combine+pdf+files+free
 12. Ikke glem brunost og majones. Helt nydelig.
×
×
 • Create New...