Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er nok vanskelig å si hvem av disse to som er «best». De er forskjellige.

 

Fabinho er egentlig en veldig typisk Mourinho-spiller med gode defensive egenskaper. Litt som en fattigmanns Casemiro, med stort potensiale.

 

Fred er en klassisk allround sentral midtbanespiller, god alle veier men har styrker offensivt. Om man først skal sammenligne med noen, så er det mange som vil si at han er en slags Kanté med skudd og pasningsfot.

 

Bare Fred er med Brasil til VM av disse to.

Lenke til kommentar

Sånn ting ser ut nå, er de to første signeringene rett rundt hjørnet med Dalot og Fred. Tidlig business er bra, la oss håpe det skjer noe snart!

 

To plasser vi trenger å styrke oss på er det også, hvor Fred kan gå rett inn i laget sentralt til høyre mens Dalot nok trenger en del tid. Begge er kjøp for fremtiden, Fred er 25 og Dalot er bare 19. Liker at Mourinho fortsetter å kjøpe unge spillere! 

 

Dalot kan etter sigende spille på begge sider, så det blir spennende å se hvor han er tiltenkt. Vi trenger forsterkninger på begge backene. 

Lenke til kommentar

Jeg aner virkelig ikke hva Mourinho egentlig ønsker. 

 

Hvorfor skal José signere Pogba og Fred når United dunker langt opp på Lukaku? Hva er poenget da, med to midtbanespillere som åpenbart trives best når ballen er på bakken, og som attpåtil har/vil koste nesten 1,5 milliarder NOK?

 

Det hjelper ikke at spillerne er strålende når man ikke bruker dem riktig. Kåre Ingebrigtsen og Stig Inge Bjørnebye hentet Bendtner til RBK, men nå når de har begynt å dunke langt på hodet hans, så har resten av laget blitt dårligere, og da spesielt Mike Jensen - ballen går nemlig ikke via midtbanen lengre.

 

Til sammenligning har Pep og Klopp hentet spillere som passer inn i stilen deres helt siden de tok over hvert sitt lag.

Endret av Amoralsk
Lenke til kommentar

Snikpellik: Ja, usikker på hvor han er best. Tror han for Porto B hovedsakelig har spilt RB og noen ganger RWB. Mens for Porto så spilte han LB, blant annet i CL, men det pga skade. Så tipper:

Ut: Darmian, Blind
LB: Shaw, Young, (Dalot)
RB: Valencia, Dalot, (Young)

 

Verken Young eller Valencia blir noe yngre. Så kan bli gode muligheter for endel kamper for han denne sesongen.

Og på midtbanen:

Ut: Carrick, Fellaini
CM/DM: Pogba, Matic, Herrera, McTominay, Fred

Hadde vært gull om vi fikk inn Alderweireld også:

CB: Bailly, Lindelof, Smalling, Jones, Rojo, Alderweireld

En CB må nok ut da. Men usikker på hvem det bør være, men enten Smalling, Jones eller Rojo. Bailly er vår beste (nåværende) CB når i form, og Lindelof føler jeg har et veldig stort potensiale (basert på det vi så av han på slutten av denne sesongen).

Lenke til kommentar

Veldig usikker på det selv. Både Smalling og Jones er relativt ustabile, og Jones er skadet hele tida. Rojo er god på sitt beste, men litt vanskelig å bli klok på. Det kommer jo et VM nå, hvor han har muligheten til å vise seg frem på et høyt nivå. 

 

Det ser ut som Shaw blir i klubben, mens Darmian og Blind er nødt til å være ferdige nå. Kan ikke skjønne annet, de må ut.

 

Hva med Fosu-Mensah? Han har virkelig levert varene på lån i Palace, ble litt færre kamper mot slutten på grunn av skader. Han tror jeg har skyhøyt potensiale, og det er egentlig han jeg har sett på som arvtakeren til Valencia. 

 

Får vi tak i Alderweireld sammen med Fred og Dalot begynner det å tegne seg et bilde av et godt vindu.

 

Vi må heller ikke glemme at Pereira kommer tilbake fra lån i sommer, en spiller jeg absolutt ikke har gitt opp.

 

EDIT: Har forresten en liten drøm om en Bale, skadefri og verdensklasse.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Er Fred en god spiller både for laget og individuelt? Har ingen kunnskap om han.

 

Trolig, ja. Blir ofte sammenlignet med Kanté, bare med bedre offensive egenskaper. Typisk sentral midtbanespiller, med stor arbeidskapasitet, veldig bra pasningsfot og duellsterk. Selv ville jeg kalt han en slags krysning mellom Kanté og Fernandinho i spillestilen. 

 

Så får vi se om han lykkes - han er jo tross alt brasilianer. Blir veldig spennende å følge han i VM, kommer nok til å få litt spilletid der. Innhoppet hans i går var veldig bra. 

 

Krysser fingrene for at vi får se en "Fred the Red" reveal snart ;)

 

EDIT: ikke så fan av sånne videoer i utgangspunktet, men det viser litt hva han kan og hva slags spillertype det er:

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...