Jump to content

Muffinss

Medlemmer
 • Content Count

  2014
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Muffinss last won the day on October 19 2014

Muffinss had the most liked content!

Community Reputation

9734 :)

About Muffinss

 • Birthday 12/22/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Fant en esport-gjeng som takket ja, så da gikk det i orden
 2. Hei I forbindelse med flytting til utlandet har jeg behov for å gi bort min stasjonære PC. Bygget denne selv for rundt 4 år siden. Har ikke specsa foran meg, men skjermkortet er et AMD Radeon R9 280X, I5-prosessor, 128GB SSD + 1 TB HDD. Mtp. alder er jeg klar over at maskinen ikke er noe særlig verdt. Tenker derfor at det er en god idé å gi bort maskinen til noen som kan ha nytte av den. Den kjører det meste av spill, men begynner vel å bli litt for gammel for de nyeste AAA-titlene. Noen som har et godt forslag til hvem som kunne dratt nytte av denne i Oslo-området? Ungdomsklubber osv. Legger jeg den ut på Finn ser vel noen sitt snitt til å prøve å selge den videre, så det er ikke så interessant. Skjerm, tastatur og mus medfølger også.
 3. "Så kjøp den på Ebay da din skitne jævel" Det var responsen din, ikke sant?
 4. Fyrt opp Risen igjen. Litt av et mesterverk. Hadde troa på Elix, men det ble kjipt i lengden dessverre.
 5. Det er ved neste totale solformørkelse, som skjer 02.07.2019. Denne datoen passer med tidligere utagering fra tiden hans i Chelsea. The Sun skrives at det ryktes at Mourinho må ofre en klubb hvert 3 år til solgudene, og de pleier jo og ha rett.
 6. De ryktene er kun igangsatt av Daily Mail og Mirror, ingen troverdige kilder bak de ryktene. Simon Stone for BBC meldte tidligere at Pogba IKKE har lagt inn et ønske om høyere lønn. For å sette ting i perspektiv meldte Daily Mail/The Sun tidligere i dag om at Pogba dro til carrington med hette over hode, dette er bildet som fungerte som "beviset" Det er dressjakken/posen til sjåfæren som ligger over sidesetet... Hilarious å se hvor muppets folk blir tho
 7. Belgia - England* H Frankrike - Kroatia H
 8. Frankrike - Belgia B Kroatia - England* B
 9. Uruguay - Frankrike B Brasil - Belgia* B Sverige - England B Russland - Kroatia B
 10. Frankrike - Argentina H Uruguay - Portugal H Spania - Russland H Kroatia - Danmark B Brasil - Mexico* H Belgia - Japan H Sverige - Sveits H Colombia - England B
 11. Opp til dommeren om han ønsker å lytte til hva VAR teamet sier, tipper de ga beskjed om situasjonen. Ligner veldig på situasjonene med Kane i går. Uansett veldig gøy med Russland videre, hadde vært ekstra morro med en gruppeseier her også.
 12. Vi trenger flere kvinnelige teknikere/utviklere. Av min erfaring så jobber gjerne de fleste kvinner i IT med administrasjon og prosjektledelse. Det var vel ikke en eneste teknisk representant i kåringen av topp 50 IT-kvinner i Norge.
×
×
 • Create New...