Jump to content

Amoralsk

Medlemmer
 • Content Count

  2324
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1190 :)

Recent Profile Visitors

4361 profile views
 1. Litt usikker på hva du legger i "undervurdert", men Shaw står altså med syv assists på 86+10 kamper i Premier League for United. Null i fjor. Han er ikke lengre et talent (25 år), og er mye skadet. Så kan man jo argumentere for at han heller ikke får så mye ros så sånn sett kan man kanskje kalle han undervurdert. Men for meg er han helt klart en som kan og BØR skiftes ut.
 2. Sure, for to uker siden sa han at en 17-åring som pepret ned og drepte to demonstranter bare opprettholdt ro og orden.
 3. Det er ikke alene nok, Chelsea har også fått eierlån + at de vel ikke har vært dem som har investert mest i treningsanlegg/stadion de siste årene. Ingen spillerkjøp i fjor heller samt som du sier, litt pluss på transfermarkedet i fjor. Med andre ord: Kontantstrømmen deres er finfin og de kan cashe ut. Kontantstrøm er også en av hovedårsakene til at Sancho ikke er i United.
 4. Løp og kjøp. Klasse i Spania, det er nok for meg. Dersom United takker nei til dette pga Sancho e.l så blir jeg pissed.
 5. Dersom teorien om at muslimene kommer og snylter på velferdsstaten stemmer, så bør de rike, som bidrar med mest, anse seg som påvirket. Helt sikkert riktig, men det er noe helt annet å være uenig i fordeling av goder. SIAN, Vigrid, Åkesson-velgere etc. er folk som er forbanna på et luftslott. Med andre ord: når de kritiserer koranen så møter de seg selv i døra.
 6. Jeg insinuerer ikke at SIAN-tilhengere er lavtlønnede, jeg sier at de ER det. Muslimer går ikke stort sett på NAV, muslimer bor i Asia og NAV finnes ikke i Asia.
 7. Hva dette har med venstre-/høyreradikale å gjøre skjønner jeg ikke helt, det er fullt mulig å være sosialist OG rasist.
 8. Enig. Skal du gjøre en sak kjedelig så er det vel å flytte den fra Facebook til NRK i beste sendetid. På den annen side er jeg ikke helt for at debatten er for saklig heller. For eksempel kunne man sikkert ha avdekket gjennomsnittslønna til en SIAN-tilhenger for å avdekke sosial klasse. Er det en ting som svekker rekruttering til sånne grupper så er det viten om at man slutter seg til en lavere sosial klasse enn man allerede tilhører. Det er få ting som medfører så mye skam som det.
 9. En som stemmer Sanders og ingenting annet er kanskje "leftie" der borte (Høyre i Norge) men man er ikke helt der om man foretrekker Biden fremfor Trump, ass. Når det er sagt så er det nok mange som tenker at man er tilbake på Status Quo med Biden og det er ikke nødvendigvis bra for alle og enhver. Jeg forstår godt appellen med Trump, men man skal være klar over at han ikke er noe mer enn en protestkandidat som har vunnet stemmer på å få folk forbanna. Registrerer at vi ofte er mer rasjonelle i faktabruk rundt amerikansk politikk enn vår egen, Norges politiske klima er også mer retorikk enn politikk, spesielt i debattene før valget. Hallo folk stemmer jo SP her til lands, foruten karismaen og generell personlighet så er jo Vedum Norges svar på Trump rent politisk.
 10. VB og DM er kritisk å få inn. Om Reguilon er ledig for 25 mill, som jeg leste et rykte om, så er det en no-brainer. Klasseback full av intensitet og offensive kvaliteter. Reguilon og Rice hadde vært en naturlig oppfølging på signeringen av DvdB. Enig i at en ving må inn, men dersom OGS prioriterer diamanten nå så kan man legge Sancho på is en stund.
 11. Ang. Van De Beek: Interessant signering, en jeg aldri hadde trodd United skulle hente heller. Det eneste som slo meg med dette, var at man nå planlegger å legge om til diamanten. En formasjon man har hatt varierende hell med, sist jeg kan huske at den ble brukt var borte mot Everton i vår. Like fullt tror jeg det er noe som passer United-spillernes kvaliteter bra. Ang. resten av transfervinduet: Sancho bør ikke være prioritet fremover, det er forsvaret som må forsterkes.
 12. Hvor mye svakere er egentlig Chelsea spiller for spiller målt opp mot Liverpool og City pr nu? Angrepet med Havertz inn blir rått med tiden. Kovacic-Kante er muligens den beste midtbaneduoen i PL og forsvaret er kraftig forsterket fra den sila de hadde i fjor. Chelsea fikk ufrivillig brukt fjoråret på å styrke kvaliteten til #12-#20-spillerne sine, og CL var et naturlig mål for dem. Nå henter de fem spillere som glir rett inn i elleveren og de kan ta opp kampen med de to lagene på topp. Blir spennende å følge dem denne sesongen.
 13. Hadde jeg vært deg hadde jeg banket på og sagt at du varsler snuten med mindre de kan avse deg noen gram til eget bruk. Vi lever tross alt i 2020.😂
 14. Veldig bra nyheter. Bør holde beilerne unna en stund.
×
×
 • Create New...