Gå til innhold

Ting som er hyggelige og gjør deg glad


Gjest Slettet-Axby2kEH

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
4 hours ago, TheDarkSycamore - SCM said:

Er det mulig å bli over lykkelig i timevis eventuelt dagevis?

 

Tilbake til trådens tema:

Det som gjør meg glad er å tenke på hvor langt jeg har kommet meg, både fysisk og til sinns.

Trening løfter humøret for meg i noen timer og ut dagen, spesifikt en løpetur på rundt 45 minutter. Kanskje ikke overlykkelig (hva nå enn det vil si?) men i hvert fall en veldig god følelse i kropp og sinn!

Jeg har løpt regelmessig i mange år nå, som oftest annenhver dag på ettermiddagen. Men i går og i dag testet jeg å løpe tidelig på morningen og det var en skikkelig bra følelse! Så lurer på om jeg ikke skal fortsette med det og øke til hver dag. Vil ha den følelsen oftere.

Og så tilfeldigvis etter at løpeturen var over og jeg slo på radioen for å høre nyheter så dukket denne saken opp:

Quote

Oppsiktsvekkende funn: Trent blod skapte nye hjerneceller hos rotter med Alzheimer

Blodet gjorde at rottene ble friskere. Funnet kan sette forskere på sporet av en ny medisin.

Resultatene viser at stoffer i blodplasma fra menn som nettopp har trent, gir god effekt på hjerneceller fra forsøksdyr med Alzheimer sykdom.

– Dette er oppsiktsvekkende og fantastiske funn.

https://www.nrk.no/trondelag/rotter-med-alzheimer-sykdom-fikk-nye-hjerneceller-etter-a-ha-fatt-blod-fra-trente-menn-1.16530238

 

Da lo jeg høyt! 😄

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hentet nettopp ut journalen min fra DPS. Den hentes ut i sammenheng med saken som nylig ble anmeldt, da politiet ønsker dokumentasjon i saken. Og det var en lettelse å lese den. Jeg opplever meg trodd (noe jeg også følte under selve behandlingen), det er ingen overraskelser, jeg føler meg verdig og saklig omtalt i journalføringen. Journalføringen er også grundig og den kan nok være et viktig bidrag i saken min. Slik journalen er fra psyk er jeg ikke redd for at andre som bør eller må lese den, skal lese den. Selv ikke mistenkte.

For å presisere hva som gjør meg glad og hva som er hyggelig så er det ikke saken i seg selv, for det er jo tragisk. Men det gjør meg glad at det ikke var så skummelt å lese egen journal som jeg trodde og at jeg var verdig journalført om.

Endret av Gaea
Viktig presisering
  • Liker 5
  • Hjerte 3
Lenke til kommentar

Gode minner som plutselig dukker opp. Husker jeg fikk et kompliment av betydningsfull person at jeg var en skikkelig behagelig person å forholde meg til. Og da jeg fikk en god klem av den som sa det til meg. 

Det igjen fikk meg til å huske på den fine kommentaren jeg fikk her i tråden i november i fjor @Pliscin, da jeg gjennomgikk tilbakefall. Ble så varm da jeg leste hva du skrev.  

  • Liker 4
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Gaea skrev (På 14.9.2023 den 9:37 PM):

Gode minner som plutselig dukker opp. Husker jeg fikk et kompliment av betydningsfull person at jeg var en skikkelig behagelig person å forholde meg til. Og da jeg fikk en god klem av den som sa det til meg. 

Det igjen fikk meg til å huske på den fine kommentaren jeg fikk her i tråden i november i fjor @Pliscin, da jeg gjennomgikk tilbakefall. Ble så varm da jeg leste hva du skrev.  

Godt å høre. Ser man på verden og samfunnet i helhet, så er det krefter og mekanismer som er kyniske, kalde og profitt/resultatrettet. Derfor er det så viktig at vi mennesker tilfører nærhet, empati, kjærlighet. Privat, på jobb, ute i verden. Det er vanskelig, det er sårbart, det er tilsynelatende en dråpe i havet. Men for de som er redde, de som er bortkomne, de som trenger det, så kan det være hele verden. Du er en av mange som gjøre verden til en bedre plass. 

Jeg for min del kan spre kjærlighet online, og til mine nærmeste, og til enkeltpersoner jeg møter. Men møter jeg motstand så stopper det opp. Jeg prøver av og til å gjøre gode gjerninger bare for å bidra en mikroskopisk del. Hjalp noen på gjenvinningsstasjonen med å kaste en tung pall, slapp noen frem i rushtrafikken, hilser på noen som sitter i rullestol, et smil her og der. Hvis alle gjør litt, så kan det hjelpe mye.

Lenke til kommentar
Sidious skrev (1 time siden):

Tør man spørre hvor mange timer det tok å runde hovedspillet? Selv var jeg nødt å kaste inn håndduken etter noen timer. Har likevel kjøpt dlc-en.

Mange. Noen baner er helt grønnjævlig. Mye mye frustrasjon, men hopper jo i taket av gledet når man hører "KNOCKOUT!" kjøpte dlc til julegave og ble ferdig sisy nå helg. Ikke spilt jevnlig pga blir så utslitt etter hver bane. 

Lenke til kommentar

Når det dukker opp bra plater av litt mindre kjente band på Platekompaniet. Nå sist, nyeste plata til Horrendous. :new_woot:

Death metal selger vel ca 5% av det black metal selger i Norge tenker jeg og Horrendous er vel ikke akkurat det mest kjente. Så hadde de tatt inn nyeste til Cryptopsy og, så jeg fikk meg to gode og veldig forskjellige death metal plater :new_woot: Ikke lenge siden de hadde reutgitte plater av Dismember og så dette har blitt en veldig bra death metal måned for meg:new_woot:

Endret av Entern
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...