Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Louie er ganske spesielt ja. Episodene da han reiste til Afghanistan for å underholde soldatene var mektige og følelsesladde av en eller annen grunn, selv om jeg ikke er noen fan av den amerikanske krigsmaskinen. De episodene gjorde inntrykk rett og slett.

 

Og som andre påpeker, jeg vet ikke om dette kan kalles en komiserie en gang. Ikke at det er negativt i seg selv, men folk som tester ut serien bør ikke forvente å gapskratte. Ganske sjelden jeg ler av serien, selv om jeg ofte smiler.

Synes episoden med:

 

 

Den suicidale tidligere bestevennen gjorde inntrykk også, om enn på en helt annen måte.

 

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar

Moro å ha Louie tilbake på skjermen! Personlig synes jeg de to nye episodene var knall, spesielt ep 2. Skulle nesten ønske episoden var 10 minutter lengre så vi fikk sett hvor til helvete for Louie det egentlig gikk etter søksmålet, men den åpne slutten var jo forsåvidt grei.

 

Fargo skal se senere i kveld. Beste serien på lufta akkurat nå imo. Silicone Valley derimot begynner å skuffe. Det er rett og slett hverken særlig morsomt eller engasjerende. Helt middelmådig serie i mine øyne.

Lenke til kommentar

Men nesten mer gira på iZombie-serien til Rob Thomas (Veronica Mars, Party Down) på den kanalen. Arrow tok en god annen vei i sesong 2, og ble en bedre serie når den skjerpa seg og tok i bruk sesongfinalen til sesong 1 på en god måte i sesong 2.

 

Men med The Flash så føler jeg han de har casta i hovedrollen er et dårlig valg utifra hva jeg har sett av han på Arrow. Han klarer ikke helt å få fram en karisma nok til selv en lettbeint superhelt-serie. Og serien trenger en skuespiller som gjør et bra inntrykk som Manu Bennet i birollene.

Lenke til kommentar

Writer/producer David Goyer says NBC's Constantine will try to follow the original comic book more closely than the 2005 film.

Even if fans from of the book can expect a more accurate rendition of the series, Goyer conceded that the show might still have to make some compromises before it can air. For instance, John Constantine's character likes to smoke, a vice that NBC may not allow. "That's a tricky one on network TV," he said. "We're negotiating right now. He will have his signature trench coat and skinny tie."

 

Tullete.

Lenke til kommentar

Haha, amerikanske network-tv i et nøtteskall. Du kan vise blodbad på Hannibal, Criminal Minds og sånt. Men skal man røyke så det bad bad. Ikke det at det ødelegger karakteren betraktelig, men det er irriterende punkt.

Gleder meg til å se hva Guillermo del Toro får gjort kanskje etter Crimson Peak med en Justice League Dark-film hvis det skjer.

Lenke til kommentar

Hva syntes folk om Hell on Wheels egentlig? Har sett snart hele sesong 1 uten at jeg egentlig klarer å bry meg noe særlig om hva som skjer med karakterene. Har jo hørt av flere at det skal være en veldig god serie, og trudde virkelig den skulle være noe for meg. Er det en sånn serie som blir bedre etter en sesong eller to?

Lenke til kommentar

Da sier jeg middels minus. Jeg har kun sett sesong en, og var langt fra imponert. Ingenting var særlig bra, men heller ikke direkte styggdårlig. Likevel, ser heller Deadwood tolv ganger til enn å se sesong to (med mindre jeg hører om ett vannvittig høyt underholdningsløft). Entertainment is King. Bare ikke i Hell on Wheels.

 

Visste ikke at det kom noen Inbetweeners 2 engang, så det var jo gledelige nyheter!

Lenke til kommentar

Jeg kom et stykke ut i sesong 2 av hell on wheels, så begynte jeg å se på noe annet, og når jeg husket at jeg drev og så på HoW (som var noen uker etter) så hadde jeg helt glemt absolutt alt om serien. Tok det som et hint, og "kastet dvd'ene" som man ville sagt om man hadde episoden på et så gammelt format ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...