Jump to content

2ore

Medlemmer
 • Content Count

  1059
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

2ore last won the day on November 16 2013

2ore had the most liked content!

Community Reputation

580 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hmmm, har aldri prøvd kreatin før, men kunne vært artig å prøve. Noen som har opplevd noen markant økning i bøy eller mark etter bruk? Hadde vært artig å slenge på 5kg etter noen ukers bruk.
 2. Noen her som har erfaring med løftesko? Har trent styrke i ca. 3 år nå og føler det hadde vært artig å prøve med noen ordentlig sko i stedet for sokkelesten for en gangs skyld. Merker man mye forskjell? Er det noen modeller man bør sjekke ut? Tenker hovedsaklig noe som passer til både markløft og knebøy.
 3. Tenker å kjøre det programmet her: http://www.runnersworld.no/artikler/kom-i-toppform-med-runners-world.htm - som innebærer 4 økter med løping i uka. Slik at uka blir seende ut ca. slik: Mandag: Fri Tirsdag: Rolig løpetur A Onsdag: Starting Strenght A Torsdag: Løpetur intervall B Fredag: Starting Strenght B Lørdag: Rolig løpetur C Søndag: Langtur D Godt å høre at 5x5-økter fungerer kombinert med så mye cardio fungerer, forresten!
 4. Holder på med oppkjøring til maraton i starten av juni og må derfor trappe ned på styrketreningen fra 6 til 2 ganger i uka og heller bruke flere dager på å løpe. Hva tror dere om å kjøre Starting Strenght 2 ganger i uka for opprettholde styrken, eller blir det alt for mye kombinert med maratontrening? Tenker å hoppe over knebøy på dag B for å spare bena før langturen og heller spe på med litt dips eller lignende. Har trent styrke i ca. 2,5 år.
 5. 2ore

  Den nye Forumkaféen v2

  http://www.vgtv.no/#!/video/122497/moey-paa-landet-julespesial-sjur-28-hoerer-paa-en-julejingle-hele-jula
 6. 2ore

  Den nye Forumkaféen v2

  Smurf er en legende og som andre legender hører han på legendarisk musikk - lengendarisk lenge. Er bare å lene seg heeeeelt tilbake og glede seg til det smeller på VGTV om en uke eller to. Vi har en legendarisk "Møy på landet"-episode i vente. PS: sjekk ut denne videoen om du er spent på å finne ut av hva som skjer når to oslohipstere bestemmer seg for å høre på den legendariske colasangen i håp om å få Sjurcore-stempelet av selveste Smurfen.
 7. Eyyyy, mye bra innspill her! Begynner nesten å innse at jeg kanskje ikke bør være en sparsom kjiping og heller gunne på med en router fra en litt høyere prisklasse. Har ikke fulgt med på routermarkedet siden jeg kjøpte en Linksys-router i det herrens år 2006 som har fungert helt fint frem til fiberet ble montert. Takker, folkens! Skal kikke på alle routerne dere postet og prøve å klare å bestemme meg for hvilken jeg skal gå for.
 8. Hei! Har nettopp gått til anskaffelse av fiber (80/80) i boligen og ser etter en brukbar trådløs router til rundt 600-700kr til hjemmebruk. Jeg bor i et hus med to etasjer + kjeller og kommer til å dele nettet med fire andre mennesker. Har derimot ikke peiling overhodet på hva som er the shit av billige routere nå om dagen, så lurer på om det er noen som har noen gode råd. Settes meget pris på!
 9. Hadde satt meg på mailinglista, men jeg var så noob at jeg glemte å bestille den da den endelig kom ut. OOPS. Blackout - Dim Da Lights https://www.youtube.com/watch?v=UPm2ParTPNk artig og mørk memphis rap fra midten av 90-tallet
 10. Ikke noen ekspert på den typen musikk, men kanskje Earthless eller svenske Graveyard?
 11. Maaaaan denne låta går HARDT!
 12. Litt vanskelig å vite helt hva du er ute etter, men kanskje norske Leprous? https://www.youtube.com/watch?v=F-1QXC49LxE
 13. Gammel memphis rap er så fett. Har blitt helt hekta på soundet i det siste. Noen som sitter på noen fete plater? Tenker typ Three 6 Mafia, Kingpin Skinny Pimp, Koopsta Knicca, Blackout osv. Er forresten ganske fett at det er bølge ny med memphis rap i finland akkurat nå, haha.
 14. Prøvde meg litt på squats i dag, men fant fort ut at jeg bør vente et par uker til. Kommer derfor bare til å kuke ltit rundt med diverse programmer. Tenkte å prøve meg på program som spesifikt går ut på å øke benkpress. Tirsdag 31. mars: Hovedøvelser 5x5 Overhead press - 52kg 3x8 Benk - 65kg 3x8 Barbell row - 62,5kg Isolasjonsøvelser 2xF Pullups 2x12 Tricep pushdown 2x12 Curls med stang 22kg 2xF Planke 3x14 Hanging leg rases 3x14 Ab pulldowns
 15. Lite spennende økt, så slenger med et lite formbilde. Er ikke store endringer, men det er i alle fall noe som skjer. Får bare fortsette og se hvordan kroppen utvikler seg. Onsdag 25. mars: Hovedøvelser 3x8 Benkpress - 65kg 3x8 Overhead press - 45kg 3x8 Barbell row - 60kg - Øke neste gang Isolasjonsøvelser 2xF Chinups 2x15 Benkpress med smalt grep - 40kg 2x12 Curls med stang 22kg 2xF Planke 3x14 Hanging leg rases 3x14 Ab pulldowns Formbilde
×
×
 • Create New...