Jump to content

mushi

Medlemmer
 • Content Count

  7014
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

mushi last won the day on September 11 2013

mushi had the most liked content!

Community Reputation

4208 :)

About mushi

 • Birthday 12/19/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17818 profile views
 1. Jeg har byttet abonnement på mobilen, men nå får jeg ikke lastet ned nye apper fra Google play. Hvis jeg forsøker kommer det bare opp en feilmelding. Noen som vet løsninger på dette?
 2. Hunden min bjeffet da hun var ute i hagen og det er seriøst det eneste som hjelper når det har blitt en vane. Den er for langt unna deg. Du må være til stede for å trene en hund. Min bjeffer så og si ikke nå og når hun ikke klarer å holde seg bjeffer hun én gang hun før hun løper inn og legger seg. 😅😂 Trøsten er at ved neste hund er du klar over dette og før stoppet det når den er valp/unghund. Man lærer så lenge man lever.
 3. Stå i vinduet og ta hunden inn hver gang den gjør noe uønsket. Den lærer etter ca 100 repetisjoner. Eller bare gå tur med den. 🤷‍♀️
 4. Ja! Jeg elsker julebrus. (den Orange telles ikke, det er påske!) Smaksløkene har virkelig modnet over 14 års tid. 😂 Favoritten er rema sin.
 5. Jeg jobber innen økonomi og ønsker en master til høsten. Jeg tenker hovedsakelig siv økonom. Hva er mest fornuftig med tanke på videre karriere og jobbmuligheter? Jeg er snart 35 år med flere års erfaring i bransjen og en bachelor fra en offentlig skole. Hva er mest gunstig med tanke på Master? Er det verdt de ekstra 230-ish tusen i studielån kontra Oslomet? Har jeg andre alternativer?
 6. Gå mer skole så du får en bachelor i regnskap. Kommer du inn som regnskapsfører og er kjapp i hodet/nøyaktig vil du kunne gjøre den en god karriere og aldri slite med å få jobb. Det er nok ikke mange fag du mangler! Snitt lønn som autorisert ligger på rundt 550-600 husker jeg rett.
 7. Hørtes lite ut. Ca det samme jeg hadde for 5 år siden med 5 års erfaring som deltid. Hva med å spørre om høyere lønn? 10 kr mer i timen for eksempel.
 8. Tips til gode tattovører som gjør sort/hvitt på Østlandet? Forrige tattoveringsprosjekt endte med to turer til Berlin. Ble sånn passe dyrt når euroen var 10.4 ? Prøver å finne noe på Østlandet nå, men det var en del vanskeligere enn forventet. Ønsker av dyr/natur, men med mye luft og ingen shading "rundt" tattovering...
×
×
 • Create New...