Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

 

 

Skal du se verdens beste serie, som i tillegg ikke er noe fantasy, men mer eller mindre utrolig virkelighetsnært, så bør du se The Wire. Jeg maser litt for mye om det føler jeg, men jeg liker bare serien så inderlig godt.

 

Personlig finner jeg sjangeren som bla. The Wire befinner seg i dørgende kjedelig.  Ja, jeg ser at det er en kvalitetsserie, men er ikke noe for meg.  Skal jeg se på noe som er virkelighetsnært, ser jeg heller ut vinduet.  For meg er en film eller en serie noe jeg ser på for å komme BORT fra det virkelighetsnære.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har jo gamle klassikere som Hercules: The Legendary Journeys, Xena: Warrior Princess og The Adventures of Sinbad, Highlander og Mystic Knights of Tir Na Nog, da. Jeg er fan, men det blir jo noe helt annet enn Game of Thrones. Herlig dårlig og cheesy serier. Midt i blinken for min del.

 

Men jeg er enig. Stor mangel på virkelig gode fantasyserier som er gode fordi de er gjennomført og fete.

 

 

Men Jonathan Strange & Mr Norrell ser veldig bra ut. Må ta fatt på den serien en eller annen gang.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Tror ikke det blir noen He-Man film i 2019 , kanskje TV er en bedre vei å gå , da får man mer tid til å utvikle figurene...... 

 

"Ganske spenstig av CBS og CW å ansette en dame som har gjort hardcore porno"

 

Traci Lords spilte en av MacGyvers damer :p

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Mindhunter virker hittil fantastisk, så 3 episoder i går og går for det samme i kveld. Elsker settingen, fargene og atmosfæren.

 

Synes bildekvaliteten fra Netflix med hdr er meget god. I motsetning til den nye Star Trek serien (som jeg selvsagt elsker) - men her har de brukt noe grain opplegg eller noe.

Lenke til kommentar

 

...Battlestar Galactica endte opp med å være drittserier

 

 

<snip>

 

 

Altså, smaken er som baken. Nye BSG var tidvis genial og fantastisk. Det var vel også Lost i hvertfall første sesong. Men man lukter lunta ganske tidlig, aner ugler i mosen samt andre metafor. Vil derfor nominere begge til tidenes mest skuffende konklusjoner.

Lenke til kommentar

 

Synes bildekvaliteten fra Netflix med hdr er meget god. I motsetning til den nye Star Trek serien (som jeg selvsagt elsker) - men her har de brukt noe grain opplegg eller noe.

 

 

 

Datakompresjon. Har lagt merke til det samme iblandt selv. Kanskje de ikke legger like mye arbeid i koding av 1080p lenger siden de rullet ut 4K?

 

 

Ja, det har du kanskje rett i. Det er ikke så veldig plagsom, men synes spesielt hudtoner ikke ser bra ut. Kommer uansett å skaffe serien på blu ray etterhvert.

 

 

Er også enig med deg om nye Battlestar Galactica, synes faktisk det er en av de beste serien som er laget. Ser den (og filmene) om igjen med noen års mellomrom.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...