Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Reg2000 skrev (29 minutter siden):

Tja hvis du har kjøpt den dyre kua vil du vel kanskje at den skal forvaltes med omhu og ikke slites ut i løpet av noen få år. 

Nja, i god senkapitalistisk ånd gjelder det vel å presse mest mulig melk ut av kua fortest mulig.

Så kan man skaffe en ny ku når den gamle er oppbrukt og sendt til makulering. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
On 10.1.2024 at 9:25 AM, Jonas2k said:

Pinlig å være norsk innimellom. Overrasket over at en så stor regissør som Michael Mann ikke får vanlig kinodistribusjon.

Ferrari har hatt litt dårlig opplegg fra STX. De skulle originalt ha alle regionale rettighetene til filmen, og vurderte første å slippe filmen via kabel-tv kanalen Showtime og Paramount+. Men så solgte de rettighetene til Neon for amerikansk distrubsjon, og Sky Cinema/Black Bear i UK. STX som har alle rettighetene ellers. 

Filmen får heller ikke slipp på kino i Frankrike, og kommer der først på Amazon Prime Video, som kan være en mulighet her også i Skandinavia.

Ryktes at American Fiction også kommer Amazon Prime Video først i Norge og andre land i skandinavia, men slik jeg forsto så hadde førstnevnte en mindre visning.

Ser ut som at The Iron Claw kommer til Norge likevel på kino, men veldig begrenset virker det som.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har sett en del filmer den siste tiden, da min nyfødte datter har gjort det vanskelig å forlate hjemmet. 

 

Sett trilogien "svigers er aller verst". Den har holdt seg dårlig. Ikke så god som jeg husket. Har egentlig Ben Stiller vært med i noen gode filmer? 

 

Transporter 1 og 2 er helt OK om en liker 00s action, som jeg gjør. Litt klisjé. 

Fast saga 1-9. Det meste er bare drit. En og to er helt OK. Blir bare værre og værre. Gidder ikke å se den siste. Vin diesel er klein. The rock er sykt overvurdert. 

 

The Creator hos Disney er bra sci-fi. Mye godt originalt design. Gjorde nok litt ekstra inntrykk siden det handler om en mann og ett barn. 

The Italian job har også holdt deg ganske greit, fortsatt godt underholdende. 

 

Lenke til kommentar
Sjørøver skrev (17 timer siden):

Har egentlig Ben Stiller vært med i noen gode filmer? 

Ben Stiller er en legende! Favorittene mine er nok Tropic Thunder, The Royal Tenenbaums, Starsky & Hutch, Zoolander og Dodgeball. Ta gjerne en titt på filmer han har vært med som skuespiller i, men ikke glem filmene han har regissert. Han gjør mye bra bak skjermen også: https://www.imdb.com/name/nm0001774/

Lenke til kommentar
Reg2000 skrev (På 16.1.2024 den 9:31 PM):

Tja hvis du har kjøpt den dyre kua vil du vel kanskje at den skal forvaltes med omhu og ikke slites ut i løpet av noen få år. 

Det er noen bransjer som er å «vente på» business, Showbiz er ikke det, der gjelder det å smi mens jernet er varmt, har du flaks så blir filmen relevant eller remaked igjen.

Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (1 time siden):

Ben Stiller er en legende! Favorittene mine er nok Tropic Thunder, The Royal Tenenbaums, Starsky & Hutch, Zoolander og Dodgeball.

The Secret Life of Walter Mitty! Den er en av ikke så mange filmer jeg anser som veldig undervurdert.

Endret av Nimrad
Lenke til kommentar

Jeg ser The Favorite på Netflix.

Den minner veldig om dame versjon av Barry Lyndon.

Veldig inspirert av den filmen synes jeg, bra filmet, vet ikke hvor historisk den er men handler om hoffet rundt Queen Anne i barokken.

Edit jo er ifølge Wiki inspirert av historien rundt Anne, og tyder på at det var noe alla intrigene.

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar

Dersom noen ønsker å se oppenheimer så tenk på nytt, en av de kjedligste og lengste filmene jeg og kona noen gang har sett. Nesten ingen høydepunkter og alt for mye politikk, var også vanskelig å følge med. Møkkafilm. Vil heller anbefale the tomorrow war med chris pratt, underholdende og med virkelig skremmende monstere.

Endret av Rogernen
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Rogernen skrev (1 minutt siden):

Dersom noen ønsker å se oppenheimer så tenk på nytt, en av de kjedligste og lengste filmene jeg og kona noen gang har sett. Nesten ingen høydepunkter og alt for mye politikk, var også vanskelig å følge med. Møkkafilm.

Har sett den fire ganger. Fantastisk film!

  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (1 time siden):

Kunne ikke vært mer uenig angående begge filmene 😂.

Det eneste dårlige med Oppenheimer er gjenskapelsen av selve trinity testen. Nolan burde gått for litt cgi. Det så bare ikke ut som en atombomben.

Rart, men bra vi er forskjellige☺ Hva synes du forresten om barbie, jeg gir den terningkast 4.

Endret av Rogernen
Lenke til kommentar
VifteKopp skrev (2 timer siden):

Har sett den fire ganger. Fantastisk film!

Rart, den filmen der drepte min filmglede i mange dager etterpå, men fint ut du koser deg med den, er ikke noe fasit på hva som er rett og alle sin mening er like viktige. Når det gjelder barbie så vil jeg si den var ok, terningkast 4

Lenke til kommentar
Rogernen skrev (2 timer siden):

Rart, men bra vi er forskjellige☺ Hva synes du forresten om barbie, jeg gir den terningkast 4.

Bra laget, sånn med tanke på set design, kostymer og CGI. Jeg fordrar ikke musikaler så sang-delen var litt meh. Ellers er det jo gøy med teite komedier. Kunne gjerne hatt litt mer dybde, men nå er det jo en barbie-film så hva kan kan forvente. Får en 3er fra meg.

Oppenheimer var bra, men får nok ikke mer enn en 4er fra meg pga. skuffelsen rundt trinity-testen. Hadde fått en 5er eller mer ellers.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ingenting Nolan lager skuffer. Har ikke sett Oppenheimer ennå, men elsker stilen til Nolan og spesielt de litt dypere greiene.

Politikk og Historie er veldig interessant for min del iallefall, med Nolans stil så blir det nok dramatisk og bra også, ser ut som genial casting.

Tomorrow War var middels, veldig klisje og sett massevis av samme filmer. Den stakk ikke ut direkte, men hovedrollen spilte ok slik at den ikke trynet totalt.

Nå gjetter jeg her, men slik jeg kjenner Nolans rystende filmer med syke kamera føringer. Så finnes det nok ikke noe lignende...

Nolan hører med til de virkelige store, Cubrick og Hitchcock er hans like mener jeg.

Cubrick var det ikke mange som forstod seg på heller, dvs de som digget Rambo og Politiskolen synes sikkert ikke Barry Lyndon var spennende.......

Men da forstod de uansett ikke film.

Ikke at Rambo og Politiskolen var dårlige, men de er bare gode ideer og gjennomsnittlig filmet, kvalitet og skuespill.

Underholdning er det vel, men ikke relevante eller bra filmet.

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

I grunn enig der. Er en del filmer jeg blir å se, men eneste som er verdt kino framover er Dune 2. Har bestilt visning på IMAX her i Oslo så det blir gøy. Alltid god opplevelse der. Og det er for så vidt greit for meg egentlig. Er kun en liten prosentandel som er verdt å se på kino egentlig. Det kjedelige er jo å vente mellom kino -> streaming release.

Furiosa er sikkert kult på storskjerm, men jeg hadde faktisk vært mer gira å se Fury Road på kino om igjen. Har ikke helt troen på Furiosa enda. Håper jeg blir positivt overrasket.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Brother Ursus skrev (4 timer siden):

Foruten Dune 2 den 28 februar er det ingenting på kino som frister fremover. Besynderlige tider vi lever i. Bob Marley filmen er interessant, men biografier ser jeg heller i sofaen.

Ibelin kommer vel neste måned. Ikke en kinofilm det heller, men den skal definitivt sees.

Deadpool til sommern da.

Endret av Nimrad
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...