Gå til innhold

Rogernen

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Rogernen sine prestasjoner

27

Nettsamfunnsomdømme

  1. Rart, den filmen der drepte min filmglede i mange dager etterpå, men fint ut du koser deg med den, er ikke noe fasit på hva som er rett og alle sin mening er like viktige. Når det gjelder barbie så vil jeg si den var ok, terningkast 4
  2. Rart, men bra vi er forskjellige☺ Hva synes du forresten om barbie, jeg gir den terningkast 4.
  3. Dersom noen ønsker å se oppenheimer så tenk på nytt, en av de kjedligste og lengste filmene jeg og kona noen gang har sett. Nesten ingen høydepunkter og alt for mye politikk, var også vanskelig å følge med. Møkkafilm. Vil heller anbefale the tomorrow war med chris pratt, underholdende og med virkelig skremmende monstere.
  4. Rogernen

    masasjestol?

    Jeg har hatt den massasjestolen du viser til i snart 2 år og har ikke hatt noe problemer. Bruker den ca 1/2 time annenhver dag og det er fantastisk, sovner neste alltid. Bare å løpe og kjøpe, men pass på at du har plass og at dørene er store nok, jeg måtte ta av den ene sidearmen for å få den ned kjellertrapp, men det var ikke noe problem. Er også veldig tung.
  5. Dersom du ikke har noe annet tilkoblet på den kursen så mistenker jeg jordfeil, sikringen burde greie denne ovnen akkurat, men det er i grenseland.
  6. Som elektroingeniør uten spesiell kompetanse på elbilading så tror jeg at ungguttene fra Stavanger har vært litt for smarte og ikke skjønt alvoret av samsvarserklæringen. Når de sier at de oppfyller en norm så kan ikke de se på den som veiledende. Det har dessuten gått prestisje i saken og svenskene gir seg nok ikke så lett. Blir nok ikke så lett å hente 0,5-1 milliard i dagens marked. Dessverre Easee, NAV next.
  7. Jeg fikk 45 000 i lønnsøkning i fjor (tror det var ca 5,5 %). Siden jeg vanligvis sparer 50% av lønnen min og har veldig små utgifter på strøm, drivstoff og ikke har renteutgifter så mener jeg at jeg har fått en reallønnsøkning selv om konsensus er at alle har fått reallønnsnedgang. Poenget mitt er at det må da bli litt for enkelt å si at alle har fått reallønnsøkning i fjor, vil ikke dette være veldig forskjellig fra person til person. Jeg vil få en marginalskatt på 43 % på denne økning imens andre får andre prosenter. Vil det ikke også være naturlig å se på lønnsøkning etter skatt for å sammenligne med inflasjonen, 5% lønnsøkning kan da vel ikke sammenlignes med 5% inflasjon. Ser faktisk ut som det er bra for meg at inflasjonen er høy selv om lønnsøkning blir mindre en inflasjonen.
  8. Er det noe som har prøvd dette, tenker da på en med ca 17 kW. Har bare tenkt å bruke den 15-30 min når jeg kommer til veldig kald hytte. Vet at dette advares mot, men dersom jeg lufter litt samtidig og følger med så kan det vil ikke være så farlig.
  9. På hvilke måte er de autoritær, de ønsker minst mulig stat og er for ytringsfrihet.
  10. Høyre er også på venstresiden selv om de er glad i noe kapitalisme.
  11. Jeg savner resett og kan være enig i at de av og til var litt negativ til de med feil farge. Men det viktigste er at noen tør å henge ut de med feil farge når de fortjener det, og når vi ser på kriminalstatistikken så er det kanskje fortjent.
  12. Propanovn som brukes mye på hytter, varmer med 4 kW. Er billig i innkjøp og gir varme med en gang og sprer også varmen godt synes jeg. Er ikke så gunstig for langvarig oppvarming.
  13. Toy dolls, det mest undervurderte punk bandet. Her er det bare moro i et heseblesende tempo med gitarspill i eliteklassen.
  14. Ja, for rasister pleier å sende positive meldinger til mørkhudede på facebook og har en mørkhuded bestevenn, du tar jammen kaka med den håningen din, du er mye verre enn Atle.
×
×
  • Opprett ny...