Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sitter å ser Rebel Moon nå, og som de fleste sikkert skjønner så er det ikke så sprekt når jeg tar opp mobilen for å skrive her. Det er filmet litt i samme stilen som DCEU filmene han lagde. Mye landskap og bakgrunnen som er veldig mørke og røykfylte. Det trekker veldig ned synes jeg. Liker veldig godt når det er vakre bakgrunner og landkap, som i rogue one feks. Mye av designet er bra og til tider originalt. Mye av cgi er dårlig, spesielt flammer fts motorer. Ingen skuespillere som utmerker seg. 

 

Det kommer en film nummer to til våren, har ikke store forhåpninger men jeg kommer nok til å se den også. 

Lenke til kommentar
Duriello skrev (8 timer siden):

Sigh, lover ikke godt..

Men skal gi den en fair chance i morgen. 👍

En av de siste scenene i filmen er faktisk ganske vakker og bra. Jeg tror faktisk denne filmen kunne vært betydelig bedre om de hadde gjort månen de er på til noe annet. Hvor spennende hadde SW episode 3 vært om de var 95% på Mustafar? 

 

Jeg kommer nok til å se den igjen, kun for å støtte det faktum at netflix satser på scifi 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
itgrevelin skrev (1 time siden):

Har Snyder egentlig laget noe bra? Føler alt som har navnet hans på, er middelmådig, men de bruker han som et slags trekkplaster. 

Likte ikke Rebel Moon noe særlig, selv om eg er en skikkelig sucker for scifi. 

300? (Tegneserien er bedre)

Watchmen? (Tegneserien er EKSTREMT MYE BEDRE)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (8 timer siden):

Hvis man liker tegneserier kanskje. For min del er både 300 og watchmen bedre som film.

Jeg kan se grunner til å foretrekke filmen fremfor tegneserien i tilfellet 300 (filmen er mer crazy overdrevet og det gjør fortellingen morsommere) men i Watchmen sitt tilfelle spørs det nesten om regissøren faktisk forsto tegneserien gan filmet.

Lenke til kommentar
itgrevelin skrev (På 23.12.2023 den 10:07 PM):

Har Snyder egentlig laget noe bra? Føler alt som har navnet hans på, er middelmådig, men de bruker han som et slags trekkplaster. 

Dawn of the Dead (bedre enn originalen), 300, Watchmen, Legend of the Guardians, Man of Steel og Justice League er alle skikkelig gode filmer i min bok.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
On 23.12.2023 at 12:15 AM, Sjørøver said:

Sitter å ser Rebel Moon nå

Så den akkurat og det var igrunn en skuffelse. Det er en historie/verden som ligger bak der som kanskje kunne vært interessant men det drukner i Snyder stilen og et altfor stort og uinteressant persongalleri. Man reiser fra den ene sjelløse lokasjonen til den andre og plukker opp random krigere i beste syv samuraier stil, men man blir aldri kjent nok med noe av dem til at man bryr seg om dem. Det samme gjelder alle planetene man er innom. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (På 25.12.2023 den 6:59 PM):

Justice League hadde sine problemer, men versjonen til Snyder var mye bedre enn søppelet som ble sendt på kino.

Har faktisk aldri fått sett den. Droppet kino versjonen siden den fikk mye pes. Skulle se snyder sin versjon, men den tok de vekk fra HBO akkurat når jeg kom så langt. Likte godt universet til Snyder, men liker dårlig at han skal ha så mange mørke, triste og tåkete bakgrunner. Det føles ganske unaturlig. 

 

Har sett den siste King Arthur filmen fra 2017. Synes egentlig det var en ganske OK film. Kjekt med en original vri. 

https://www.imdb.com/title/tt1972591/?ref_=ext_shr

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Siste film jeg så jeg ikke har sett før er Døden På Nilen (Branagh, Poirot) og den var ganske bra synes jeg alt i alt. Omtrent på nivå med tv-serie versjonen. Filmen fikk mordofferet til å fremstå mer tragisk i sin naivitet og mye mer sympatisk enn tilfellet var i tv-serien der hun var overfladisk «perfekt» i hermetegn og som en person det er like greit at ble drept. Så hjelper det selvsagt at hun ble spilt av Gal Gadot, som jo har så mye karisma at hun klarer å gjøre Snyder-superheltfilmer bra 🤩😎🥰

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Godzilla Minus One var et perfekt eksempel på hvordan man lager monsterfilm. En $10-12m film som ser bedre ut enn hvilken som helst $200m Hollywood blockbuster, og som treffer spikeren på hodet hva både klassisk kaiju-action og menneskelig drama angår. Nær perfekt film, og en maktdemonstrasjon uten like.

 

Toho Godzilla er den eneste Godzilla som er verdt å bruke tid på, og jeg gleder meg som bare pokker til neste film. Før den tid snakkes det om en svart-hvitt Godzilla Minus One, og jeg gleder meg like mye til den, som jeg gledet meg til å se Godzilla Minus One første gang.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...