Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Snikpellik skrev (2 minutter siden):

Tror ikke det er såpass gærent som dere sier i det hele tatt, men hva tror dere er årsaken til at Liverpool har en så middels sesongstart? Sånn bortsett fra skader. Vet ikke om det bare er meg, men synes Klopp har virket litt annerledes i intervjuer og sånn denne sesongen, litt anspent

Ble nok for mange kamper på laget. Vm,Afrikamesterskapet og spilte absolutt alt som kunne spilt. Laget var knytt sammen av pur vilje og fotopapir på slutten der. Rakna på målstreken to ganger. Må ha innvirkning.

 

Klopp virker litt lei og ønsker nok mer backing i vinduet. Fæle viktige skader har mye å si. Den høye linja gjør Liverpool ingen tjenester 

Lenke til kommentar

Er jo en dårlig skjult hemmelighet at Liverpool kommer til å gå all-in for Jude Bellingham til sommeren. Eller om de prøver seg på en avtale i Januar, men hvor han allikevel ikke bytter klubb før i Juni.

Da gir det mening å låne noen som en kriseløsning. Hvor god løsning han er er en annen sak, men han er rutinert og har erfaring med toppfotball og det er vel det som er mening bak det.

Dermed kan Klopp slippe å måtte han midtbane hvor Fabinho er den eneste rutinerte. 

Elliott, Fabinho og Carvalho/Bajcetic blir kanskje litt i yngste laget. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...