Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har klaget på sensur i et emne jeg kontet i august. Klagen ble godkjent av fakultetet 14.09.12 og ble sendt til sensur 25.09.12. Dette er over elleve uker siden. Jeg mangler 7,5 studiepoeng for å få stipend denne høsten, og om det blir ny sensur på faget (at jeg faktisk får ståkarakter), så vil lånekassen gi meg lån og stipend. Lånekassen behandler søknaden min nå, og NTNU har fortsatt ikke rettet klagen min.

 

Jeg har besøkt fakulteteskontoret opptil flere ganger (de sier at de ikke kan gjøre noe annet enn å oppmuntre sensor til å gjøre det asap), og besøkte sensor for 3 uker siden (hvor han hadde 4 klager igjen i emnet, og skulle rette de samme uken). Jeg har også sendt flere e-poster til fakultetet, uten å få svar.

 

Hvilke rettigheter har jeg her? Ved vanlig sensur er det vel 3 ukers frist, men hva gjelder nå? Det blir ingen fremgang uansett hvor mange ganger jeg purrer, og lånekassen har behandlet ferdig søknaden min ganske snart (forventet ferdig behandlet 23.12.12).

Lenke til kommentar

Kanskje ikke et NTNU spørsmål, men er det bare jeg som har opplevd ustabilt nett i det siste? Bor i mittbyen og får nett fra loqal. Plutselig vil ikke enkelt sider fungere og så detter hele greia sammen i noen minutter før alt er tilbake som normalt. Får vel ringe å klage hvis problemene forsetter.

Lenke til kommentar

Hahaha! Brannalarm i Realfagsbygget! Utrolig digg å sitte i Lerkendalsbygget og se folk hutre utenfor :p

Heldigvis rakk jeg ikke gå ut de tre påfølgende gangene..

 

Vet noen om Per Hag underviser i geometri til våren ?

Aarnes står oppført som koordinator til våren. Det utelukker selvfølgelig ikke at Per Hag kan forelese, men det kan jo fungere som en pekepinn.

Forøvrig kan jeg lett anbefale geometri.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...