Jump to content

nicho_meg

Medlemmer
 • Content Count

  2253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nicho_meg last won the day on September 24 2015

nicho_meg had the most liked content!

Community Reputation

1267 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6737 profile views
 1. Har ikke noe fasitsvar ennå, men fikk parkeringsboten trukket samme dag som jeg klagde den inn for parkeringsklagenemda. Så da må vel løsningen være å parkere på samme plass en gang til og sjekke om de kommer med en annen begrunnelse. (Jeg kan neppe hevde uvitenhet når de vet jeg er opplyst om reglene, men om jeg får medhold i at det ikke er en sone pga. manglende skilting, så er saken biff)
 2. Han har i hvert fall rett til å vite hvem avtalen gjelder. Så om de oppgir et firma han ikke eier, så er det ikke hans problem. Oppgir de ham som privatperson, så gjelder fkjl.
 3. I så fall har jeg et oppfølgingsspørsmål. Dersom denne snarveien tillater meg f.eks. å kjøre inn i en 30-sone eller parkering-forbudt-sone uten å passere et soneskilt; kan jeg da stilles ansvarlig for å ikke ha visst at denne sonen eksisterer?
 4. Har du en kilde på akkurat dette? Er en vei som er meget praktisk å ha som snarvei, men vil helst unngå å få politiet på nakken. Er sjelden varelevering midt på natta, men da er det heller ingen som blir forulempet av min kjøring.
 5. I dette tilfellet er det ikke kommunen som eier skolen. Men det var også bare ment som et eksempel. Jeg ønsker meg et generelt svar. Noen ganger er det nyttig å kunne ta en snarvei, andre ganger er det praktisk å kunne kjøre inn for å levere til noen som ikke nødvendigvis tilhører skolen.
 6. Hvilken praktisk betydning har privatrettslige skilt? Eksempelvis innkjøring forbudt, unntatt varelevering. Kan jeg kjøre inn uansett? Må jeg levere varer til den juridiske enheten som eier veien eller kan jeg kjøre inn med ørten kasser brus til elever ved en skole?
 7. Ser ut som det kan bli vanskelig for henne å få brukt det som bevis: https://rett24.no/articles/gulating-avskjaerer-skjult-lydopptak-som-bevis-i-foreldretvist Selvsagt er det noen forskjeller i sakene, men så vidt jeg kan se er hovedprinsippet det samme:
 8. Ser ut som en kombinasjon av elkraft og informatikk. Så neppe en lettversjon av informatikk. Sannsynligvis noe som er etterspurt av næringslivet. Dagens kraftproduksjon må jo beskyttes mot hacking etc.
 9. Mest sannsynlig er det noen som har tastet feil i systemet. Hadde lignende på Posten en gang. Noen hadde "hentet" pakken min, men da jeg ba om å få se signaturen, så fantes ikke den. Da sjekket de på nytt og fant pakken. (Men om Elkjøp faktisk har rotet vekk PC-en, så må de nok hoste opp en ny til deg.)
 10. I prinsippet, ja. Om du får tillatelse på forhånd er ikke gitt, men det er sjelden noe problem. I praksis så er det lite sannsynlig at de nekter deg å ta det 5. året da de er interesserte i at du fullfører.
 11. Nei. Da risikerer du å bli erstatningspliktig. Arbeidsplikten din faller ikke bort selv om du ikke mottar lønn. (Men så har vi ganske gode regler som lar deg få lønnen du har krav på etter hvert. )
×
×
 • Create New...