Jump to content

I.A.G.

Medlemmer
 • Content Count

  2158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

219 :)

About I.A.G.

 • Birthday 05/30/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ikke dårlig at denne tråden har levd i over 10 år! Connie lever også fortsatt, i en alder av snart 15. Relativt frisk og rask, men noe økt trappeangst. I god dachs-ånd nekter hun fortsatt å innse sine egne begrensninger. Litt grå i barten, men det er vel greit når man er blitt gammeldachs. Her fra båttur for noen uker siden.
 2. Ja, tok bare et random eksempel på en slik artikkel. Tror det er riktig at det ikke er skrevet noe om det i år, og det er jo en god ting. Forøvrig så er dette noe som gjøres på initiativ fra TG, som nevnt for å understreke at det er et rusfritt arrangement og hindre at det sklir ut. Alt i alt en god ting. Hva folk holder på med hjemme er en ting, men å ta det med på TG blir for dumt.
 3. Til den årlige "OMG! NARKOTIKA PÅ TG!! LOLWTF"- artikkelen til Dagblad-lignende medier pleier jeg bare å svare: Så fint! Bare 14 folk av 5000 hadde med narkotika. Prøv å ta et tilfeldig utvalg norsk ungdom i samme alder, så skjønner du at TG er tilnærmet rusfritt.
 4. I min tid (som vil si tre år siden) var det mange som hadde frist senere, så det er bare å sjekke ut. Og noen har ikke frist, men bare førstemann til mølla (i praksis i hvert fall).
 5. Bare stikk innom internasjonal seksjon og spør. Det er stort sett veldig behjelpelige. Karakterer er nok ingen hindring fra å dra på utveksling generelt, men det kan hindre deg fra å komme inn på noen av de mer populære universitetene i USA blant annet. Jeg vet ikke noe om eksterne aktører, men hvis du skal ha året godkjent som en del av NTNU-utdannelsen er jeg ganske sikker på at NTNU må ha en avtale om utveksling med det gjeldende universitetet.
 6. Er du student fortsatt? Studentorganisasjoner er jo en fantastisk måte å få seg nye bekjentskaper. Ellers ville jeg nok generelt prøvd å finne en eller annen interesseorganisasjon hvis du har noen interesser eller hobbyer. Fotoklubber, bilklubber, turistforeningen, ølbrygging, whatever. Selv om det er fullt mulig å komme i prat med random folk på byen så fører det sjeldent til langvarige vennskap. Det hjelper å ha et felles utgangspunkt.
 7. Det er en avdeling for printere under fotodelen av forumet. Det kan hende du finner noe nyttig der. Ellers anbefaler jeg deg å søke rundt på nettet og lese tester. Til foto er det nok stort sett blekk som gjelder.
 8. Hvis du forutsetter at de har lik oppdragelse ja. Men ja, det er nok er både arv og miljø som spiller inn. Men uansett arvelig utgangspunkt tror jeg det er fullt mulig å få en hvilken som helst hund til å bjeffe både mye og lite avhengig av hvordan du behandler den.
 9. Hvis kommandoen "kom" er blitt oppbrukt kan du prøve å innføre "hit" isteden. Jeg har gjort et forsøk på det på vår hund, slik at "hit" er en mer definitiv kommando, mens "kom" er blitt mer en oppfordring. Problemet med "kom" er at alle misbruker det. Venner, barn og andre som omgås hunden sier "kom" i hytt og pine, og da slutter hun å bry seg om det. Vi har forøvrig en dachs. Som kjent en sta rase. Så det hender at hun lar være å komme bare fordi hun synes det er unødvendig, eller for å teste grenser. Det ender som regel med en stirrekonkurranse. Først ber jeg henne komme, så står vi og stirrer hverandre i øynene i ti sekunder, før hun omsider gir seg og kommer. Hvis jeg ser vekk først går hun og fortsetter med sitt.
 10. Av de eksemplene jeg har sett blant venner og familie på kombinert katte- og hundehold så har de stort sett blitt godt venner dersom hunden kom først. Der hvor katten kom først har det enten gått greit ved at de stort sett ignorerer hverandre, men i noen tilfeller har katten hatt en tendens til å nesten ikke være innendørs lenger.
 11. Jeg går I&IKT, og er veldig fornøyd med valget. Kan derfor svare litt på den delen av det du lurer på. Når det gjelder jobb kjenner jeg meg litt igjen i det du sier, i forhold til at når man kan litt om mye forskjellig er det ikke alltid så lett å finne ut av hva slags jobb man skal søke. De som sikter veldig på en spesiell retning vet ofte lit mer om hvilke bedrifter de typisk kan jobbe for. På den annen side så har du mye å velge i. Det typiske er nok at man får seg en jobb som enten er veldig knyttet opp mot den spesialiseringen man velger (konstruksjon, marin, etc.) eller mer i retning av en ren datajobb, av typen folk fra datateknikk får. Jeg har inntrykk av at selv om du f.eks. søker på en ren konstruksjonsteknikk-jobb så hjelper det å ha den brede fagkombinasjonen for å skille seg litt ut fra mengden. Og det at folk kan data er aldri en ulempe.
 12. Hvis du vil ha en fin miks av begge så bør du velge Ingeniørvitenskap & IKT med konstruksjonsteknikk som spesialisering. Fin blanding av bygg og data.
 13. På siv.ing-linjene ved NTNU har man som standard fire fag per semester, og derfor er stort sett alle fag satt til å telle 7,5 poeng selv om arbeidsmengden varierer veldig. Derfor sier ikke antall studiepoeng nødvendigvis så mye om mengde arbeid. Hvordan ting gjøres ved UiS vet jeg ikke. Du kan jo evt. sammenligne pensum. NTNU-fagene finner du her.
×
×
 • Create New...