Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

 

Neei...fettet vil fortsette å øke så lenge du opprettholder overskuddet - periodisk faste eller hva som helst du prøver deg på.

Så, hvis håpet var å gaine mindre fett eller tilogmed redusere fettet ved å gå over til PF vil du ikke oppnå ønsket resultat, sett da at kcal-inntaket er like høyt som før.

 

5k kcal på 2 timer gir det samme resultat fettmessig/vektøkning som 5k kcal fordelt på 10 måltider/24timer.

Men hva er da helsegevinsten med PF når man vil øke muskelmasse eller styrke?

 

Eventuelt er gevinsten "trivsel".

 

Trives du og kroppen din best ved å stappe i deg all dagens mat i løpet av 4 timer fremfor å fordele det over mange måltider vil du på den måten oppnå bedre fremgang.

 

Man skal altså ikke kimse av "trivsel", innen kostholdet så vel som treningen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det dust å trene styrke når man er syk? Hoster, muskelverk og tett nese, men har energi nok til en styrkeøkt.

 

Det som er skummelt er at du ikke får den samme kontakten med musklene og kroppen generelt når du er "forkjøla".

Kroppen blir litt "nummen" (feber er fy-fy) og det er veldig fort gjort å dra på seg en skade grunnet dette.

 

Hvis du ikke velger å benytte deg av forkjølelsen til å kjøre en "naturlig deload" ville jeg i det minste tatt det svært pent og unngått de tunge løftene..

Endret av Countryman
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er det dust å trene styrke når man er syk? Hoster, muskelverk og tett nese, men har energi nok til en styrkeøkt.

 

Lett trening kan være innenfor, men om kroppen din jobber hardt med å bli frisk kan det også gjøre at sykdommen varer lengre. Jeg ville ventet mtp. hosting og muskelverk, tett nese alene og litt rusk i halsen hadde jeg vært mer positiv til. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hehe. Fire kg kylling holder vel til toppen åtte middager :p

 

Ang grønnsaker og tap av vitaminer, hvordan fungerer dette ved bruk av mikro? Har lest at det er en av de mest skånsome måtene å tilberede grønnsaker på, men også at det ødelegger strukturen en i grønnsakene og forringer kvaliteten betraktelig.

Endret av Bjarnemann
Lenke til kommentar

Ang grønnsaker og tap av vitaminer, hvordan fungerer dette ved bruk av mikro? 

Bruken av mikrobølgeovn i tillegg til å forminske tapet av mikronæringstoffer er også sunnere. 

 

Kortere varmebehandling er mer effektivt og mer skånsomt mot næringsstoffene og fører til mindre stekemutagener (stekeskorpe etc)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...