Jump to content

Dufen

Medlemmer
 • Content Count

  10970
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Dufen last won the day on March 23 2013

Dufen had the most liked content!

Community Reputation

5651 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28516 profile views
 1. https://www.kroppspositivisme.no/ Hun kan ta tilfart å sykle sporenstreks inn i helvete for alt jeg bryr meg om. Offermentalitet fra en annen verden... 🤣
 2. MÅ du spise frokost? Tenker ikke flatt ut periodisk faste, men bare å stå opp, dra på trening, og så VIRKELIG nomme i seg?
 3. Øverste armen må du DRA med og den underste armen må du SKYVE med. De fleste prøver å holde seg fast og stole på at bare kjernemuskulaturen holder dem i posisjonen.
 4. Kasserte låsen, riklet forsiktig på bøyla mens jeg roterte på tallhjulene, og hjulene løsna fra låsen... 😅
 5. Ja, den skal bare trykkes ned i den posisjonen man ser og så kan man sette ny kode. Denne virker å ha låst seg helt i denne posisjonen.
 6. Låsen min (3 koders Yale) har satt seg i den posisjonen man ser på bildet. Koden jeg har satt åpner ikke låsen. Tips?
 7. Nei det gjør det ikke, men rene sovemedisiner som du nevner ellers gjør det.
 8. Du vet at innførsel av A-preparater sidestilles med narkotikainnførsel? Det er ganske hårreisende å lese at folk bruker sovemedisin bare fordi det er bekvemmelig. Den søvnen man har etter å ha brukt innsovningsmidler er ikke i nærheten av å holde samme kvalitet som om man bygger seg en sunn søvnrutine. Kognisjon er nedsatt, fettforbrenning nedsatt med opptil 55% og andre cellulære funksjoner i hjernen er utsatt for skader. Samtidig vet man ikke langtidsvirkningene av å skade psyken på den måten man gjør med sovetabletter.
 9. Sovetabletter er noe man får utskrevet av lege, det er galskap å finne disse utenom helsevesenet!
 10. Ingen erfaringer, men kan være et smart valg å se på søvnrutinene dine før du går rett til selvmedisinering. Legger du deg og står opp til faste tider? Bruker du tlf rett før leggetid?
 11. Når på dagen trener du? Hvordan er kostholdet ditt? Hvordan er søvnmønsteret ditt ellers?
 12. Om du blir nummen er det nerver som påvirkes, disse løper gjennom ryggraden og debattklovn sitt innlegg virker plausibelt. Fortell oss gjerne hva legen sier.
×
×
 • Create New...