Jump to content

Notatblokk

Medlemmer
 • Content Count

  8106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2155 :)

About Notatblokk

 • Birthday October 6

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

28308 profile views
 1. Takk, jeg har prøvd å Google og også testet en del apper, men enten gjør jeg noe feil eller så har jeg ikke prøvd "riktig" enda. Syns ikke det blir helt som jeg vil ha det, eventuelt må jeg kanskje betale en femtilapp for å få det som jeg vil.. Derfor jeg tenkte at om noen hadde direkte erfaring med en som er god så blir jeg veldig takknemlig for tips .
 2. Jeg vil filme tegning og maling, og trenger en ok app for å lage timelapse, hadde vært kjekt å slippe innom Macen for å få redigert og publisert til f. eks Instagram. Noen erfaringer dere kan dele med meg?
 3. Har fem minutter og prøver å spille. Husker ingenting og aner ikke hva jeg skal finne på alene på den lite planlagte plassen min. Lolol.
 4. Glad jeg sjekket tråden, trodde Xboxen hadde gått føyken. PHEW.
 5. Jeg blir distrahert av jakt hele tiden, men syns det er tungvint det med oppbevaring av skinn og å få dem til trapper. Er i ch3 rett etter fullblodshestene nå. Brukte akkurat masse tid på å dra tilbake for å stjele en til meg selv, så var det ikke flere der. Skuffa.no ..
 6. Finnes det en annen måte å oppbevare skinn på enn bakpå hesten? Og de forsvinner hvis jeg dør?
 7. Kommer ingen vei, blir distrahert av kaniner og hjort . Neida. Joda. Skjøt hele saueflokken til Mary og flådde dem etter jeg tok på meg oppdraget hennes. Hehe.
 8. Noen som har temmet villhest enda? Får det ikke til! Uansett hvor mye jeg skyver i motsatt retning ser det ikke ut til å påvirke balansen ..
 9. Altså, skjønner ikke helt hva den driver med, har installert fra cd og det går så SIRUP at jeg får mark.. På Xbox. Samboer spiller noe annet samtidig, har det mye å si for farta på installasjonen?
 10. Så bra av deg! Høres ut som en veldig godt start og hull på en byll, den praten der! Det er lett å la sånne ting bare gå og gå, og holde det inne og tro man skal klare å gjemme det vekk.
 11. Det er håp: https://forum.kvinneguiden.no/topic/1205536-altfor-flink-mann-ekspriment/ Men ja. Syns det er en litt kjip måte å snakke om samboeren sin på. Ser for meg hun skriver tilsvarende tråd. "Hei, er en kvinne på XX år, har flyttet sammen med kjæresten min. Før var han ikke like nøye på ryddigheten, men nå klikker han om jeg legger igjen en genser på baderomsgulvet eller drar fra en dipskål og ølboks på stuebordet. Han har helt støv på hjernen og det virker som han har et helt annet nivå på ryddighet enn hva jeg har. Er det for mye å forvente at han jenker seg litt? Jeg rydder allerede mer enn hva jeg mener er nødvendig. I tillegg merker jeg at han syns han er viktigere enn meg fordi han har en bedre betalt jobb og kommer fra en annen type oppvekst." Det er å forvente at to voksne mennesker kan møtes på midten og ikke drive hverandre til vanvidd med forskjellig behov for ryddighet og renslighet. Har selv hatt samboer som mente at han aldri skulle vaske gulvet, fordi jeg hadde en hund, eller at man trengte jo ikke vaske inni dusjen for der rant det vann og såpe hele tiden... det blir slitsomt i lengden. Men det må løses på en ordentlig måte, og krever nok mye tid og kompromiss? Ikke skriking og akutt trussel med øyeblikkelig endring av atferd, det har jeg null tro på.
 12. Noen ganger er det spennende å få innsikt i mannehjernen, andre ganger....
 13. Syns henrikwl sitt tips om å dra inn tidligere erfaring var bra. Man spør jo om yrket til folk for å bidra til samtalen og/eller danne seg et bilde av personen, så hvis du sier som han forslo så løser du på et vis alt. Hvordan du eventuelt vil svare på hvorfor eller unngå at det dreier seg inn på sykdom kan du jo finne et slags manus eller veileder til på forhånd. En kort forklaring som gir et lite svar, men ikke innbyr til videre samtale eller oppfølgingsspørsmål. Det er jo noe du må forholde deg til, livet slutter ikke å by på selskaper eller sosiale sammenkomster selv om du har blitt ufør . Jeg vil tro at tid også hjelper, når du har vært gjennom disse samtalene flere ganger og blir tryggere på hva du selv føler er ok å si.
×
×
 • Create New...