Jump to content

Komplett ubrukelig

Medlemmer
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)

Recent Profile Visitors

803 profile views
 1. Ja når man bruker luftfukter bør man i de fleste tilfeller ha med en hygrostat som styrer fuktigheten. Men en evoporativ luftfukter vil i motsetning til de andre teknologiene ikke fukte etter at luften er passelig fuktet uansett. Den valgte avfukteren har en hygrostat innebygd. Ville satt den til 40% RF som er optimalt mtp fordeler kontra potensielle ulemper.
 2. Evaporativ luftfukter. De har vifte og ingen fare for legionella.
 3. Men det gjelder kun sms/anrop til til/fra nummer. Bruker du snapchat, messenger osv vil det ikke vise.
 4. Prøvd å bytte switchene? Utelukket IP konflikt?
 5. "Hvis du har fått støtte fra Lånekassen i sju måneder eller mindre av året, er inntektsgrensen på 488 236 kroner."
 6. Jo lavere frekvens, jo mindre båndbredde er tilgjengelig. Derfor går det tregere. 700 MHz 5G vil gi omtrent samme rekkevidde som 700 MHz 4G. Moduleringen på 5G vil gi større hastighet. Om 700 MHz blokkene for 5G hadde vært større hadde det ikke gitt lavere rekkevidde.
 7. Vi snakker 2,8 km her... Med en 5G router får man tilgang til lav og stabil responstid fra ny teknologi (5G) og mye båndbredde fra 4G. No brainer.
 8. Det er absolutt ikke nødvendig nei, med mindre du er veldig kravstor. Men du må sjekke Telia sitt kart om senderen stråler mot deg eller motsatt vei.
 9. Ingen som kan svare deg basert på det du skriver. Ta kontakt med fastlegen din.
 10. Hold deg til topic eller opprett ny tråd. På tide at du lærer deg dette nå.
 11. Feil, du har kjøpt og betalt for et produkt og fått det. Ingen som har sagt at du skal få ha noe i det uendelige. Det var ubegrenset data på tidlig 2000-tallet også. Nå er det en minimal endring og du kan slutte å betale om du vil det. 1000 mbit er gimmick og vil være det i flere år. Du har som sagt flere sim kort som gir 150 mbit hver. Det finnes faktisk ikke et worst case streaming scenario som vil gi deg noe trøbbel, gitt begrensing på 100 GB!
 12. Skjønner at du henger deg opp i prinsippet, men du klager jo egentlig på at du ikke får brukt opp abonnementet på 13 minutter istedenfor 86 minutter.. Du vil få 150 mbit på alle sim samtidig. Dessuten tipper jeg at der det stod maksimal teoretisk hastighet da du bestilte ikke var i nærheten av 1000 mbit..
 13. Hei, er på utkikk etter en ekstra skjerm under 24" til programmering og design, så bør ha grei fargegjengivelse. Må kunne sette på høykant. Noen tips i budsjettklassen? Kan muligens overtales til 24", men virker stort..
 14. Høres jo fantastisk ut om man ikke har forstått tallene bak. UK blikket ikke 1% fullvaksinerte før i slutten av februar når covid-vinteren (alpha, ikke delta) allerede var over. Med andre ord bare misbruking av statistikk.
×
×
 • Create New...