Gå til innhold

Komplett ubrukelig

Medlemmer
  • Innlegg

    586
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Nylige profilbesøk

3 889 profilvisninger

Komplett ubrukelig sine prestasjoner

416

Nettsamfunnsomdømme

  1. MMS bilder fungerer vel som vedlegg på epost?
  2. Mange faktorer i spill. Her høres det riktignok ut som man valgte feil leverandør siden en annen operatør åpenbart har bedre dekning. Egentlig skal det ikke være mulig å bestille produktet "trådløst bredbånd" da. Kan også være feilmontert eller feil type antenne.
  3. Dere uten debet, hvordan gjør dere det med kontantuttak i utlandet?
  4. De går på samme frekvenser, så en evt. forskjell vil ikke plutselig gjøre det brukbart. Det lureste ville vært å kjøpe en antenne til 4g-ruteren om mulig. Du kan også prøve montere antenne i vindu.
  5. Du har nok misforstått hvis du tror å oppgradere til dyrere ruter skal hjelpe med signal. Det du trenger er hull i veggen.
  6. Men siden det er tilbydere til trådløst bredbånd så vil dette gå fint, men ikke like raskt som fiber. Det står vel hvilken hastighet de tilbyr? Til streaming og offline spilling vil du ikke merke forskjell fra fiber.
  7. Nei alene er eneste bekymring hvor lenge du må vente på nedlastinger.
  8. Det som er viktig om du trenger lav latency over 4g/5g til f.eks online spilling er å sørge for at spillet er det eneste som trekker båndbredde fra nettverket ditt. Alternativt kjøre QoS på ruter der du kun bruker 50-80 prosent av din desidert dårligste speedtest download OG upload, med online spilling som høyeste prioritet.
  9. Mener å huske at for mange år siden kunne man velge noen Facebook-venner som kunne hjelpe verifisere eier av konto. Ellers ser det mørkt ut for fb-kontoen din.
  10. Mest sannsynlig har de bare eposten din og et passord. Kan være fra innbrudd hos Dropbox, adobe etc. Som for de fleste folk finnes eposten din sikkert her: https://haveibeenpwned.com/ Har Ingen bilder eller noe annet farlig om deg. Bare å ignorere. Hadde de hatt noe så hadde de sendt bildebevis. Fiks opp i passordene dine.
  11. Ja, jeg bare tenkte på diskusjonen om begge hadde jukset eller bare en.
  12. Angående den masteren kapittel 4 er basert på så tok Kjerkol selv kontakt med forfatteren: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/O8vWQw/jusprofessor-om-ingvild-kjerkols-forklaring-holder-ikke
  13. Har du prøvd å snakke litt høyere oppe i banken? Dette er en stor ripe for banken som ikke vil se bra ut om den kommer ut i media. Disse som sitter lavt i banken kan ikke gjøre så mye, og har begrenset empati siden begjæring er neste automatiske skritt.
  14. Jeg lurte på hvilken 42" plasma modell du har?
  15. Poenget mitt var at man ikke kan se forskjell om TVen ikke har oppløsningen.
×
×
  • Opprett ny...