Jump to content

Komplett ubrukelig

Medlemmer
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

84 :)

Recent Profile Visitors

1785 profile views
 1. Kanskje noe trøbbel med selve nummeret i en database et sted da siden verken nye mobiler og operatører hjelper. Ville skaffet nytt nummer og beholdt det gamle som kontantkort på dual sim mobil.
 2. Happybytes har telenor, og støtter volte/vowifi tilsvarende telenor
 3. Ut i fra snittet ditt og at du trives med matematikk vil ikke dataingeniør bli så veldig krevende. NHH neppe lettere. Ville definitivt gå for det du vil trives mest med. Ville dermed tatt første år med dataingeniør, da får du innføring i programmering. Om det ikke er gøy kan du bare skifte til økonomi og bruke emnene du har tatt som nødvendige valgemner i økonomigraden.
 4. Om andre enn medlemmer ser innleggene kommer an på innstillingene for gruppen.
 5. P10 og Mate er 2 forskjellige kategorier Huawei . Mate 10 Pro støtter VoLTE. Ingen P10.
 6. Du må gjøre noe feil, for en enhet bryr seg ikke om signalet kommer fra en mobil eller tradisjonell router.
 7. VoLTE er mobilnett. Det er tale over 4G. Hvis hun ikke har telefon som støtter det så går ice over på Telia for samtale over 2G. Uansett verdt å oppgradere til en nyere telefon som støtter tale over 4G, da talekvaliteten er betraktelig bedre med VoLTE. Om under 2 år begynner slukkingen av 2G i Norge.
 8. Hva får deg til å tro at TS ikke er klar over det? For øvrig latterlig å påstå at man må ha en fabelaktig ide for å tjene penger på en bedrift. 99% av alle AS baserer seg på dølle ideer eller kopier.
 9. Vi som fikk epost 9 desember fra Fjordkraft om ny angrefrist har rett til å få tilbakebetalt alt vi har betalt i strøm. Noen som vet hva slags skjema man skal bruke? https://www.europower-energi.no/kraftmarked/angrefeil-kan-gi-gigantsmell-stromkunder-kan-kreve-tilbake-inntil-ett-ar-med-regninger/2-1-1377683?abtest=b
 10. Ja når du sier det slik blir det en annen sak. Av første post kunne man få inntrykk av at du ikke kunne programmere, men at det bare var å ta noen emner så satt man med kompetansen. En ting er sikkert, du får aldri gjort det du vil i din nåværende dinosaurbedrift samma hva de sier. Alt de sier er for å slippe bruke penger på å erstatte deg. Ikke gå i fellen med noe småtteri her og der.
 11. Stusser litt over at du skriver du skal ta emner i programmering. Det vil ta lang tid, alt fra minimum halvt år (om du er blant de aller skarpeste) til et par år før du gjør noe som helst fornuftig som kan erstatte regneark i en stor bedrift. Og da snakker vi om å gjøre noe fornuftig som på sikt erstatter regneark, som igjen vil ta 1 år eller 2.
 12. Det er jo bare et spørsmål om tid før bankid på mobil blir lagt ned, så app må man ha uansett etter hvert. Husk at med rollover så har du dobbelt opp av original kvote, så det er ikke noe problem med mindre du vet at du tilbringer en del av hver mnd uten ice-dekning
 13. ice låner nett med Telia der de ikke har dekning selv. Telia har mye raskere nett enn så lenge, men i praksis vil du ikke merke noe særlig forskjell. Det er ikke noe problem med data frihet med mindre du ofte er på plasser uten ice sine egne sendere (ice+), da det spiser av den originale kvoten.
×
×
 • Create New...