Jump to content

Avlatsbrev

Medlemmer
 • Content Count

  428
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

216 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9870 profile views
 1. Hva sier teorien om supersett med flere øvelser? F.eks.: Hantelroing 1x8 Hammercurls 1x8 Smalbenk 1x8 Face-pulls 1x8 Så 2-3 min. pause før nytt supersett (totalt 3 sett og 8 repetisjoner for alle øvelsene). Ødelegger det for utbyttet, eller er det helt ok så lenge det ikke ruinerer teknikken? Hender jeg trener så sent at jeg må kjempe mot senterets stengetid.
 2. Få ting er pinligere enn hvite folk som skal vise seg frem og bestemme hva folk av andre hudfarger skal føle seg støtt av. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/39BP3A/sv-politiker-jeg-er-moerk-og-jeg-er-dritlei-av-at-folk-lar-seg-krenke-paa-mine-vegne "Jeg er mørk, og jeg er dritlei av at folk lar seg krenke på mine vegne".
 3. Bare å finne frem popcornet hvis UEFA ikke tar Demba Bas side. Spesielt mtp. lagenes reaksjon.
 4. Nettopp. Så denne saken blir løst enkelt og raskt.
 5. Bør være enkelt å bevise med tanke på alle mikrofoner og kameraer rundt omkring.
 6. Er det mulig å caste fra Telia Play-appen til en Samsung Q80T uten bruk av Chromecast e.l.? Hvis ikke, hvilken metode anbefales?
 7. Ang. lydplanker så er det ikke sånn at de fleste har innebygd Spotify Connect?
 8. Satser på det. Bestilte nettopp. Første gang jeg kjøper tv i nettbutikk, jævlig skeptisk til hvor skånsomt de behandles under transport.
 9. Ser litt på denne i 55 tommer. Er det lurt å betale et par tusen ekstra for at de skal kalibrere TVen, eller legger man ikke merke til at den er ukalibrert? Skal brukes til direktesendt sport, film og litt PS5-spilling.
 10. Hvordan blir Biden-administrasjonens utenrikspolitikk mtp. på: - Israels ekspansjon av areal og boliger til sitt folk - Opprettholdelse av amerikanske soldater på fremmed jord (alt fra Stjørdal i Norge til Afghanistan) - Styrting av statsledere, og innblanding i fremmede nasjoners politikk - Aksept av at nasjoner dropper amerikansk dollar som valuta ifm. oljehandel - Kina - Transatlantisk handelsavtale - NATO
 11. Er det satire eller? SOLLIED? Ser han lanseres av Kai Bardal m.fl. Men hva har han gjort i nyere tid som er overbevisende? Gjorde det bra med Brugge og Olympiakos, for en evighet siden.
 12. Mer elendighet. Nå er det bare å håpe at Glimt vinner sine resterende kamper så Molde ikke vinner.
×
×
 • Create New...