Jump to content

Avlatsbrev

Medlemmer
 • Content Count

  437
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

209 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10279 profile views
 1. Hva gjøres for at afrikanske land sør for Sahara skal få vaksinert flere av sine innbyggere?
 2. Noen som vet hvor man kan finne en god og troverdig oversikt over vaksinasjonsstatus i ulike verdensdeler og land?
 3. Det er i hvert fall kontakten mellom Klæbo og Bolsjunov sine armer som fører til at sistnevnte får staven mellom skiene og som gjør at den brekker. Får se om de finner regelbrudd.
 4. Bolsjunov med favorittstempel. Spent på hva Ivers og Holund kan få til.
 5. Fikk konsollen for et par dager siden. Har foreløpig kun ett spill: AC: Valhalla. Og det spillet er elendig. Forferdelige cut-scenes, elendig historie, grafikk på PS3/PS4-nivå og så videre. Jeg vet ikke når dette spillet ble utgitt, men dette var skuffende saker. Astro's langt mer underholdende.
 6. Får håpe herrestafetten ikke avgjøres av utstyret.
 7. Jeg liker å vinne, men det smaker noen hakk mindre når konkurransen er så ujevn og lite spennende som dette.
 8. Definitivt Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ). Effektiv kampsport for selvforsvar. Ekstremt god fysisk og psykisk trening. Du vil lære deg bedre å kjenne, få økt selvtillit, mental styrke og disiplin. Som bonus vil du, mest sannsynlig, komme til en klubb og miljø med ydmyke og hjelpsomme folk. Lykke til, Sander!
 9. Forutsigbart at den samme 1 %-klikken av folk som kræsjet menigmannen i 2008 griner høyt nå. "Manipulation of the market just for me, not for thee".
 10. Hva sier teorien om supersett med flere øvelser? F.eks.: Hantelroing 1x8 Hammercurls 1x8 Smalbenk 1x8 Face-pulls 1x8 Så 2-3 min. pause før nytt supersett (totalt 3 sett og 8 repetisjoner for alle øvelsene). Ødelegger det for utbyttet, eller er det helt ok så lenge det ikke ruinerer teknikken? Hender jeg trener så sent at jeg må kjempe mot senterets stengetid.
 11. Få ting er pinligere enn hvite folk som skal vise seg frem og bestemme hva folk av andre hudfarger skal føle seg støtt av. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/39BP3A/sv-politiker-jeg-er-moerk-og-jeg-er-dritlei-av-at-folk-lar-seg-krenke-paa-mine-vegne "Jeg er mørk, og jeg er dritlei av at folk lar seg krenke på mine vegne".
 12. Bare å finne frem popcornet hvis UEFA ikke tar Demba Bas side. Spesielt mtp. lagenes reaksjon.
 13. Nettopp. Så denne saken blir løst enkelt og raskt.
 14. Bør være enkelt å bevise med tanke på alle mikrofoner og kameraer rundt omkring.
 15. Er det mulig å caste fra Telia Play-appen til en Samsung Q80T uten bruk av Chromecast e.l.? Hvis ikke, hvilken metode anbefales?
×
×
 • Create New...