Jump to content

Diskutant

Medlemmer
 • Content Count

  4913
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Diskutant last won the day on June 2 2013

Diskutant had the most liked content!

Community Reputation

4138 :)

About Diskutant

 • Birthday 10/17/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33276 profile views
 1. Hei! Jeg trenger hjelp av noen høyttalerkyndige. Jeg vurderer å selge min sonos play1 og kjøpe Bose soundlink mini istedenfor. Jeg er klar over at den er en del mindre enn sonos sin, men er lyden omtrent i samme klasse eller burde jeg kjøpt en annen høyttaler i andre prisklasser? Det viktigste er at den spiller på Bluetooth, helst at den kan spille med (oppladbart) batteri, og at den er relativt portabel. Kunne noen hjulpet og veileder meg litt? Tusen takk på forhånd.
 2. Om det er mulig med svart kabel og klar propp så velger du selvsagt det. Har noen erfaring med F.eks shure se112? ah, takk! Skal se litt på de.
 3. Hei! Kunne noen hjulpet meg med å finne ørepropper etter disse preferanser, men til pris 3-500 istedenfor opp til 700? Hva får jeg da?
 4. Forresten, vet du noe om lydbildet på de? Er det noen av de som har tilnærmet studiolyd?
 5. [ Har noen tips for pre- og postprodukter som hjelper mot sår hud og nupper? Oljer eller sårer eller annet? Eller som generelt er bra å bruke av andre grunner? Har noen f.eks erfaring med lucky tiger sine produkter?
 6. Tusen takk! Jeg skal sjekke ut og lese litt om de forskjellige. Har du en nettside der det står mye om diverse hodetelefoner, eller skal jeg bare søke etter tester på Google?
 7. OK. Jeg tenkte egentlig bare mer på at når turen nesten er tom er det umulig å få noe ut, og det er sikkert like stor mengde som er vanskelig å få ut som ellers ville tørket ut i en boks....? Eller tar jeg helt feil? Men jeg skal uansett gi den et forsøk. Har noen tips for pre- og postprodukter som hjelper mot sår hud og nupper? Oljer eller sårer eller annet?
 8. Det er bare å spørre det Info om lydisolasjon (viktigheten av det); bruksområde; prisnivå og eventuelt lydpreferanser kan bistå å gi et best mulig svar.Ca pris 5-600. Smertegrense 700' men da bør de være virkelig virkelig perfekte og holde lenge.Lydisolasjon er viktig. Reiser en del med fly, men jeg vet at jeg ikke får all verden med lydisolasjon _til den prisen_. Tidligere hadde jeg noen samsung HS330 som fulgte med min telefon, og de var overraskende god lyd i til prisen. Stort sett brukt under reis, enten i bil, buss eller fly, men kommer til å bli brukt når jeg går ute i byen også. Ønsker så god lyd som mulig for pengene. Jeg er over gjennomsnittet interresert i god lyd, men har sikkert ikke et like fingrene øre som dere. Jeg ønsker ikke så tung bass at det blir slitsomt å høre på, men gjerne nok til at jeg slipper stille voldsomt på equalizeren for å få mer bass. Jeg irriterer meg virkelig på stygg mellomtone, uten at jeg klarer forklare mer hva jeg mener. Men mellomtone er viktig også. Jeg liker ikke når diskanten er FOR skjærende og skarp, men ønsker likevel å ha klare stemmer på vokalister og at cymbaler skal høres fint ut. Jeg er egentlig bare ute etter god lyd, gjerne fremtredende bass, men ikke for mye. Gjerne fremtredende diskant, men ikke for mye. Jeg vet jeg er litt diffus nå, men håper noen skjønner hva jeg mener. Håper noen kan hjelpe meg å finne det som er best for prisen. Jeg er klar over at 5-600 ikke er nok for den beste lyden slik jeg egentlig ønsker, men jeg har ikke råd til mye mer. Tusen takk på forbånd! Edit: det må være mulig å høre på en stund uten å få vondt i ørene, og helst å ligge på en pute e.l. Uten å veldig vondt i ørene, jeg sover mye på flyet. Men dette er bare ekstrapreferanser.... F.eks apple sine Earpods som er formet etter øregangen er utrolig smertefull å sove med....
 9. Kanskje jeg skal prøve den... Har alltid tenkt at jeg ikke gidder siden den er i tube. Er den drøy?
 10. Er dette en tråd hvor jeg også kan spørre om tips for å kjøpet ørepropper?
 11. Hei. Noen som har funnet den ultimate barberkrem? Den som skummer godt opp, er lett å skumme opp, ikke tørker fort, er snill mot huden og gir mye for pengene? Lukt er ikke SÅ viktig. Edit: og er drøy
 12. Som Vertical^ sier trenger du ikke oppkjøringsfase. Sånn egentlig. Du trenger ikke pause med mindre økonomien sier stopp. Når du slutter holdes mindre vann i muskelcellene og du ser litt mindre oppblåst ut. Dersom du har hatt bivirkninger som løs mage eller lignende forsvinner det etter hvert. Det er ikke bol, akkurat
 13. Jeg så ikke nøyaktig på plasseringen til traileren, men trailere trenger mye større svingradius enn biler, og må legge seg langt til høyre i venstresvinger og vice versa. At det er god nok grunn for ånlegge seg feil tviler jeg på, men ja, jeg hadde lagt meg bak fordi jeg ville antatt at lastbilen kom tilnå ta mye plass.
×
×
 • Create New...